reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

goska nie wiem, ale w takim razie wystawia ta kolekcje pewnie u nas na targach we wrzesniu.
ania - ja tez nie slyszalam o proszkach do sterylizatora ale wiem ze moj maz czyscil go jakims srodkiem przeciwko odkladaniu kamieniowi i mineralom z wody kranowej a poza tym uzywalismy tylko specjalnej wody takiej jakiej sie do zelazek wlewa. Nie wiem jak to po polsku sie mowi, destylowana?

No tak się zwie , ja też nie wiem , bo mam filtr węglowy w domu i po trzech latach uzywania czajnika nie mam w nim grama kamienia a nie był nigdy czyszczony . Ten foltr robi 5 l wody w ponad godzinę ale jest naprawdę czyściutka

reklama
pawimi, ja tam piszę co uważam. Też zauważyłąm, że ta aria jakas biedniutka jest. Ja swój rozum mam i byle gówna nie kupię :-D Może nie każdy ma priorytety takie jak my :tak: niech sobie kupują co chcę ja tym jexdzić nie będę, a póki co mój jane się świetnie sprawdza i Ada uwielbia w nim jeździć :tak:

Właśnie wystawiłam swojego buzza na sprzedaż :-(

goska nie wiem, ale w takim razie wystawia ta kolekcje pewnie u nas na targach we wrzesniu.
ania - ja tez nie slyszalam o proszkach do sterylizatora ale wiem ze moj maz czyscil go jakims srodkiem przeciwko odkladaniu kamieniowi i mineralom z wody kranowej a poza tym uzywalismy tylko specjalnej wody takiej jakiej sie do zelazek wlewa. Nie wiem jak to po polsku sie mowi, destylowana?
tak myslalam ze u Was w Usa szybciej bedzie premiera nowej kolekcji to skoro sie wybierasz to cyknij zdjecia nowym buzzom jak sie da i zdaj relacje:-)
wlasnie chodzi mi o ten srodek co Twoj maz uzywal do odkamieniania sterylizatora czy u Was normalnie mozna to kupic bo ja szukalam i nie bardzo:-(
pawimi, ja tam piszę co uważam. Też zauważyłąm, że ta aria jakas biedniutka jest. Ja swój rozum mam i byle gówna nie kupię :-D Może nie każdy ma priorytety takie jak my :tak: niech sobie kupują co chcę ja tym jexdzić nie będę, a póki co mój jane się świetnie sprawdza i Ada uwielbia w nim jeździć :tak:

Właśnie wystawiłam swojego buzza na sprzedaż :-(

widze m przekonal Cie:-(i jak idzie sprzedaz??sa juz jacys chetni??

gie-oska, nie mam innego wyjścia :-( Teraz w moim "salonie" stoją 2 wózki, krzesełko do karmienia, bujaczek leżaczek i masa zabawek nie licząc naszych sprzętów. Wszystko na niecałych 20 m :baffled:

gie-oska, nie mam innego wyjścia :-( Teraz w moim "salonie" stoją 2 wózki, krzesełko do karmienia, bujaczek leżaczek i masa zabawek nie licząc naszych sprzętów. Wszystko na niecałych 20 m :baffled:

domyslam sie ze ciezko to pomiescic..a gdzie sprzedajesz buzza??

a mi sie juz srednio podoba imie Kacper i co teraz??;-(

Narazie tak od niechcenia wystawiłam tu na forum (dla świetego spokoju, żeby M widział, że działam), ale pewnie on na allegro wystawi, jak skończy przemeblowania w domu :-D

gie-oska a mzoe FILIP:-D
Masz juz Maje to moze Gustaw;-) bedzie maly Gucia:-) mi sie jeszcze podoba Macius, Wojtus i Michalek

Eve ojej :-( szkoda ale napewno sie ładnie sprzeda, szkoa tylko ale jesli jestes zadowlona z tego co masz to nie ma co sie smucic, bedzie wiecej miejsca... Moj buzzz stoji tez w osobnym pokoju(pokoju graciarnia) hehehe;-)
daj link do aukci;-) jesli mozesz...

ja sie wzielam na ciuszki ciazowe i Fi i Sofijk do sprzedania na allegor, ale ciazko mi to idzie:rofl2:

Co do Butelek z TT dzis jade je wymeinic bo mam zle ale juz w Laktatorze mam dobra i jest ten napis uffffff

Ostatnia edycja:
Narazie tak od niechcenia wystawiłam tu na forum (dla świetego spokoju, żeby M widział, że działam), ale pewnie on na allegro wystawi, jak skończy przemeblowania w domu :-D
to utrudniaj mu to przemeblowanie hehe:-)
gie-oska a mzoe FILIP:-D
Masz juz Maje to moze Gusta;-) bedzie maly Gucia:-)

Eve ojej :-( szkoda ale napewno sie ładnie sprzeda, szkoa tylko ale jesli jestes zadowlona z tego co masz to nie ma co sie smucic, bedzie wiecej miejsca... Moj buzzz stoji tez w osobnym pokoju(pokoju graciarnia) hehehe;-)
daj link do aukci;-) jesli mozesz...

ja sie wzielam na ciuszki ciazowe i Fi i Sofijk do sprzedania na allegor, ale ciazko mi to idzie:rofl2:

Co do Butelek z TT dzis jade je wymeinic bo mam zle ale juz w Laktatorze mam dobra i jest ten napis uffffff
Filip mi sie podoba ale m cos nie bardzo:-(Gustaw nie podoba nam sie...a czemu Twoj buzz w graciarni stoi nie uzywasz go juz?? daj namiar na te ciuszki jak jjuz wystawisz:-)skoro ciazowe sprzedajesz to wiecej bobaskow nie planujesz??

Twoj buzz w graciarni stoi nie uzywasz go juz?? daj namiar na te ciuszki jak jjuz wystawisz:-)skoro ciazowe sprzedajesz to wiecej bobaskow nie planujesz??

uzywam uzywam ale mowie ze tam soji bo duzo miejca zajmuje :rofl2: ale i tak jest supar, moj kumpela kupila wkoncu buzza granatowego :-Djest b. zadowolona...

A ja wczoraj Zamowilam Fi taka fajna Zyrafke !!!!!!! szyszalyscie o niej!!!!!!

link: Żyrafa Sophie

a ja kupilam ta zeby Sofik mila pluszowa, zeby nie byla poszkodowana :
Sophie the Giraffe plus Soft Toy Baby Gift Set BNIP NEW (aukcja 250470453964) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

reklama
Do góry