reklama
No to pierwsza próba dodania zdjęć naszego speedziaka i Gucia :-)
oj mi sie mazy taki kolorek wozka ehh...ale nie robia juz ich:-(gondlka piekna:-)
Sofik ale Fifi juz duzy:-)
a tu Fi w buzzie:-)
jeszcze za maly bo te pasy za wysokomam racje?
Ale Fifi już jak taki duży chłopczyk sobie siedzi :-) Sofik, a kiedy ty rodziłaś? ja 15 kwietnia, 2 dni po terminie. No ale między nimi jest niewielka różnica, a Fi to szczuplutki, nie to co Gucio klocek, i jakiś taki długi się wydaje. Guci ma 61 cm i waży 7 kg.
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Ale Fifi już jak taki duży chłopczyk sobie siedzi :-) Sofik, a kiedy ty rodziłaś? ja 15 kwietnia, 2 dni po terminie. No ale między nimi jest niewielka różnica, a Fi to szczuplutki, nie to co Gucio klocek, i jakiś taki długi się wydaje. Guci ma 61 cm i waży 7 kg.
Ja rodzilam 9 marca, a termin mialam na 1 kwietnia:-)
moj Fi wazy 6,5 kg i ma 62 cm
Gucio super sie prezentuje w swojej furce;-) podoba mi sie!!! ja wlasnie bede zamawiac parasolke z PL bo chce inny kolor niz czarny...;-)
Wogole super ma gondola material w srodku taka fajna niebieska kratke;-)
No mnie tez te pasy kurzaja nie wiem dlaczego taka wysoko sa przeciesz dziecko za 1.5 miesiaca nie urosnie az tyle zeby pasowala na niego ta spacerówka...
A bez pasów nie chce wozic, wiem ze w moim emmaljungu mialam tak ze moglam go tlyko w pasie zapiac a tu sie chyba nie do
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
No nic i tak kocham Buzzzza...
Poszukuje jakiegos super fajnego kocyka kolorowego do buzza zeby byl orginalny i taki jedyny w swoim rodzaju
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Poszukuje jakiegos super fajnego kocyka kolorowego do buzza zeby byl orginalny i taki jedyny w swoim rodzajubo ten czarny niepodoba mi sie wogole i zabieram go jak jade na zkaupy i wklade do koszyka gdzie sadzam Fi zeby mu mieciutko i czytsko bylo... wtedy zakupy mam z glowy bo jest cisza;-)
To może któryś z tych ci się spodoba?
FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNA/AKRYL HAFT-PAS.75x100cm (687979573) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DREWEX KOC PLED KOCYK WELUROWY 100-135CM 10WZORÓW (690545655) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DAVID FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNIANY PIR.WR.70x90cm (687979579) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNIANY LAS 2 KOL.70x90cm (687951871) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
FISHER PRICE RAINFOREST SLICZNY AKRYLOWY KOCYK KOC (685249918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KOC, KOCYK ELMO ULICA SEZAMKOWA (692058801) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mi się podoba ten z piratem, ten fishera też nawet fajny no i z elmo
Poszukuje jakiegos super fajnego kocyka kolorowego do buzza zeby byl orginalny i taki jedyny w swoim rodzajubo ten czarny niepodoba mi sie wogole i zabieram go jak jade na zkaupy i wklade do koszyka gdzie sadzam Fi zeby mu mieciutko i czytsko bylo... wtedy zakupy mam z glowy bo jest cisza;-)
To może któryś z tych ci się spodoba?
FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNA/AKRYL HAFT-PAS.75x100cm (687979573) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DREWEX KOC PLED KOCYK WELUROWY 100-135CM 10WZORÓW (690545655) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DAVID FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNIANY PIR.WR.70x90cm (687979579) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNIANY LAS 2 KOL.70x90cm (687951871) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
FISHER PRICE RAINFOREST SLICZNY AKRYLOWY KOCYK KOC (685249918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KOC, KOCYK ELMO ULICA SEZAMKOWA (692058801) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy ja dobrze widze??????
ten kocyk z fishera za 99 zlotych![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
, ja go ani kupilam za $15 plus kilka centow podatek....kocyki fussenessera nie sa w realu tak fajnie jak na fotkch poza tym dosc szybko sie spieraja i robia takie szarobure.
Mam kilka - ten komplecik kocyk plus podusia i taki wiekszy koc. Olis w przedszkolu uzywal ale tak jak mowie,zaraz praktycznie po pierwszym praniu zrobily sie takie szorstkie.Monika sliczny twoj gucio jest:-)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Mam kilka - ten komplecik kocyk plus podusia i taki wiekszy koc. Olis w przedszkolu uzywal ale tak jak mowie,zaraz praktycznie po pierwszym praniu zrobily sie takie szorstkie.Monika sliczny twoj gucio jest:-)
na dzien dzisiejszy to jestem zdecydowana pol na pol czyli pol speedi pol buzz...najlepeij obydwa ale tak nie da rady...ale pewnie do listopada buzz wroci do lask hehe i znajac zycie jakbym go nie kupila to fakycznie nie dam wam zyc hehe...poza tym nie pocieszyalas mnie z tym ze niby wieksze siedzisko xl buzza wcale nie jest wieksze...kup tego buzza bo pozniej zyc nam nie dasz ze chcialas zawsze buzza i cos ci odstrzelilo kupic inny wozek a teraz bez buzza zyc nie mozesz))))Zawsze go mozesz sprzedac i kupic spacerowke jak gucio podrosnie i tyle.
fajne kocyki...ale Jak Pawimi pisze ze cos jest bee po pierwszym praniu to tez bym nie kupila:-)To może któryś z tych ci się spodoba?
to Ty jeszcze nie wiesz ze jak cos jest z usa w polsce sprzedawane to cena jest 3razy wieksza niz w usa??Rozwala mnie takie podejscie ktore jest w Polsce..czasami jak widze np Elmo pluszaka sprzedaja za 99zl a ja takiego kupilam w toysie za 5dolcow to mnie szlak trafia i zaluje ze wiecej wszystkiego nie nakupowalam!!czy ja dobrze widze??????ten kocyk z fishera za 99 zlotych
, ja go ani kupilam za $15 plus kilka centow podatek....kocyki fussenessera nie sa w realu tak fajnie jak na fotkch poza tym dosc szybko sie spieraja i robia takie szarobure.
reklama
ja ostatnio dziecion w sklepie disneya kupilam duzego elmo za....$1.75))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no widzisz a na allegro by za min 50zl byl wystawiony..daj zdjecie tego elmo moze to taki jak moj moj tez jest duzy i ma rece skrzyzowane pod glowa a nogi ugiete w kolanach i tj machal nimi!!