reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

No to pierwsza próba dodania zdjęć naszego speedziaka i Gucia :-)

Załączniki

• PICT0001.jpg
    PICT0001.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 42
  • PICT0003.jpg
    PICT0003.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 49
  • PICT0006.jpg
    PICT0006.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
a tu Fi w buzzie:-)
jeszcze za maly bo te pasy za wysoko:baffled: mam racje?

Ale Fifi już jak taki duży chłopczyk sobie siedzi :-) Sofik, a kiedy ty rodziłaś? ja 15 kwietnia, 2 dni po terminie. No ale między nimi jest niewielka różnica, a Fi to szczuplutki, nie to co Gucio klocek, i jakiś taki długi się wydaje. Guci ma 61 cm i waży 7 kg.

Ale Fifi już jak taki duży chłopczyk sobie siedzi :-) Sofik, a kiedy ty rodziłaś? ja 15 kwietnia, 2 dni po terminie. No ale między nimi jest niewielka różnica, a Fi to szczuplutki, nie to co Gucio klocek, i jakiś taki długi się wydaje. Guci ma 61 cm i waży 7 kg.

Ja rodzilam 9 marca, a termin mialam na 1 kwietnia:-)
moj Fi wazy 6,5 kg i ma 62 cm
Gucio super sie prezentuje w swojej furce;-) podoba mi sie!!! ja wlasnie bede zamawiac parasolke z PL bo chce inny kolor niz czarny...;-)
Wogole super ma gondola material w srodku taka fajna niebieska kratke;-)

No mnie tez te pasy kurzaja nie wiem dlaczego taka wysoko sa przeciesz dziecko za 1.5 miesiaca nie urosnie az tyle zeby pasowala na niego ta spacerówka...
A bez pasów nie chce wozic, wiem ze w moim emmaljungu mialam tak ze moglam go tlyko w pasie zapiac a tu sie chyba nie do:baffled:

No nic i tak kocham Buzzzza...

Poszukuje jakiegos super fajnego kocyka kolorowego do buzza zeby byl orginalny i taki jedyny w swoim rodzaju:laugh2: bo ten czarny niepodoba mi sie wogole i zabieram go jak jade na zkaupy i wklade do koszyka gdzie sadzam Fi zeby mu mieciutko i czytsko bylo... wtedy zakupy mam z glowy bo jest cisza;-)

czy ja dobrze widze??????:szok:ten kocyk z fishera za 99 zlotych:szok::szok:, ja go ani kupilam za $15 plus kilka centow podatek....kocyki fussenessera nie sa w realu tak fajnie jak na fotkch poza tym dosc szybko sie spieraja i robia takie szarobure.
Mam kilka - ten komplecik kocyk plus podusia i taki wiekszy koc. Olis w przedszkolu uzywal ale tak jak mowie,zaraz praktycznie po pierwszym praniu zrobily sie takie szorstkie.Monika sliczny twoj gucio jest:-)

kup tego buzza bo pozniej zyc nam nie dasz ze chcialas zawsze buzza i cos ci odstrzelilo kupic inny wozek a teraz bez buzza zyc nie mozesz :)))))Zawsze go mozesz sprzedac i kupic spacerowke jak gucio podrosnie i tyle.
na dzien dzisiejszy to jestem zdecydowana pol na pol czyli pol speedi pol buzz...najlepeij obydwa ale tak nie da rady...ale pewnie do listopada buzz wroci do lask hehe i znajac zycie jakbym go nie kupila to fakycznie nie dam wam zyc hehe...poza tym nie pocieszyalas mnie z tym ze niby wieksze siedzisko xl buzza wcale nie jest wieksze...
fajne kocyki...ale Jak Pawimi pisze ze cos jest bee po pierwszym praniu to tez bym nie kupila:-)
czy ja dobrze widze??????:szok:ten kocyk z fishera za 99 zlotych:szok::szok:, ja go ani kupilam za $15 plus kilka centow podatek....kocyki fussenessera nie sa w realu tak fajnie jak na fotkch poza tym dosc szybko sie spieraja i robia takie szarobure.
to Ty jeszcze nie wiesz ze jak cos jest z usa w polsce sprzedawane to cena jest 3razy wieksza niz w usa??Rozwala mnie takie podejscie ktore jest w Polsce..czasami jak widze np Elmo pluszaka sprzedaja za 99zl a ja takiego kupilam w toysie za 5dolcow to mnie szlak trafia i zaluje ze wiecej wszystkiego nie nakupowalam!!

ja ostatnio dziecion w sklepie disneya kupilam duzego elmo za....$1.75 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
ja ostatnio dziecion w sklepie disneya kupilam duzego elmo za....$1.75 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no widzisz a na allegro by za min 50zl byl wystawiony..daj zdjecie tego elmo moze to taki jak moj moj tez jest duzy i ma rece skrzyzowane pod glowa a nogi ugiete w kolanach i tj machal nimi!!

Do góry