reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam wszystkie wózkowe maniaczki ;)
Zaglądam do Was już od dłuższego czasu - mniej więcej od 4 miesięcy - jeszcze byłam w ciąży. Wtedy zaczęłam szukać opinii na temat Buzz'a - bo byłam nim zachwycona, no i właśnie natknęłam się na Wasze opinie, a później trafiłam tutaj.
Buzza nie kupiłam bo mój mąż stwierdził, że siedzisko ma jednak za małe - no i Wy też tak pisałyście, ale kupiliśmy Quinny Speedi z limitowanej seri Papilon. I powiem Wam, że jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Wygląda rewelacyjnie no i super się prowadzi.
A wracając do forum - to tak jak napisałam od tych 4 mieięcy co jakiś czas Was sobie poczytuję, no i w końcu postanowiłam się dołączyć ;)

Strasznie mi się te wózki podobaja .. dawaj foteczkę

oj Pawimi Kacpra usunelam bo m sie nie podoba chyba w 100% to imie za to mi sie zadno inne nie podoba i jak tak dalej pojdzie bedzie Gucio!QUOTE]

:laugh2: Chciałam wam jeszcze powiedzieć, że mój synuś ma na imię Tymek, ale wszyscy mówią na niego właśnie GUCIO - ja zaczęłam kilka dni po porodzie i tak już zostało. Więc może u gie-oski też zostanie:-);-)

i jeszcze mam pytanie:sorry: - jak wrzucić kilka cytatów w jedną wiadomość?
no i jak załączyć zdjęcie?

Witam

Monika Witam Was, czekamy na fotki... tez mialam byc kwietniowa mama ale moj synke urodzila sie o 3 tyg. wczesnije i jestm Marcówka...
Ale ogolnie zostalam mama kwietniwa na forum, ale nie BB ...

U nas juz troszke lepiej mala dobrze sie czuje, ale za to ja mam malo pokarmu buuuuuuuuuuuuu bo sie stresowalam i teraz musze na noc malego dokarmiac:-( ale w dzien daje cyca tylko co 2h:baffled: meczace ale sie nie najada... przemeczenie robi swoje:angry:

w tym okresie kryzys laktacji jest normalnym zjawiskiem, przestan dokrmiac bo to bedzie koniec cycowania. Przystawiaj malego ile tylko sie da, nawet jesli nic nie leci, ssaniem pobudza produkcje mleka to taki naturalny proces, po 3-4 dniach powinno wrocic do normy ale musisz poswiecic te kilka dni na przystawianie go prawie nonstop do cyckow.

pawimi suwaczek usunelam bo niepodzianke chce wam zrobic hihiha tak byscie odliczaly ze mna;-)
Monikamiedzy cytuj i odpowiedz w dolnym prawym roku jest taki plusik.Tym plusikiem zanaczasz sobie wypowiedzi ktore chgcesz cytowac a ostatnia dajesz juz nie plusikiem tylko normalnie cytuj.
A zdjecia zeby dodac jak napiszesz odpowiedz na dole masz zaawansowana edycje, wchodzisz i na dole jest zarzadzaj zalacznikami, wchodzisz, wybierasz zdjecia, ladujesz i zapisujesz dopwiedz i tyle.Mam nadzieje ze jasno wytlumaczylam....

w tym okresie kryzys laktacji jest normalnym zjawiskiem, przestan dokrmiac bo to bedzie koniec cycowania. Przystawiaj malego ile tylko sie da, nawet jesli nic nie leci, ssaniem pobudza produkcje mleka to taki naturalny proces, po 3-4 dniach powinno wrocic do normy ale musisz poswiecic te kilka dni na przystawianie go prawie nonstop do cyckow.

wiesz ja to wiem juz ten kryzys mialam jakis miesiac temu potem laktacja wrocila do normy, a teraz po chorobie Sofijkowej znów sie mnijeszyla... a ja daje mu tylko butle na noc ,przez dzien cyc oczywiscie, na noc daje mu bo budzil sie co 15 mni a od wczoraj spi jak Aniolek na brzuszku:)
Musialam choc nie chcialam mu da butelki bo wole karmic i bardzo tego chce... do tego jestem na diecie bezmlecznej :-( i malo jem i sie tylko wkurzam bo sama jestem sobie winna...
Ale juz dzis wypilam 2 herbatki na pobudzenie lakatacji zjadlam sporo i musze tak trzymac, ale teraz przy gosciach sporo sie dzieje wiec i czasu na jedzenie mnie:-(

a tu Fi w buzzie:-)
jeszcze za maly bo te pasy za wysoko:baffled: mam racje?

Załączniki

• 100_7722.jpg
    100_7722.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
ale on juz wielki :)) no pasy faktycznie jakos tak wysoko sa...chyba dla mojego byly by jeszcze za duze bo on na drugim zapiety a przeciez juz prawie wyrasta z tego siedziska.

reklama
Do góry