reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

czy ja dobrze widze??????:szok:ten kocyk z fishera za 99 zlotych:szok::szok:, ja go ani kupilam za $15 plus kilka centow podatek....kocyki fussenessera nie sa w realu tak fajnie jak na fotkch poza tym dosc szybko sie spieraja i robia takie szarobure.
Mam kilka - ten komplecik kocyk plus podusia i taki wiekszy koc. Olis w przedszkolu uzywal ale tak jak mowie,zaraz praktycznie po pierwszym praniu zrobily sie takie szorstkie.Monika sliczny twoj gucio jest:-)

Dziękuję bardzo:-)

To faktycznie nie ma co, jak pawimi mówi, że te kocyki takie kiepskie - a przecież nie tanie:-(

to Ty jeszcze nie wiesz ze jak cos jest z usa w polsce sprzedawane to cena jest 3razy wieksza niz w usa??Rozwala mnie takie podejscie ktore jest w Polsce..czasami jak widze np Elmo pluszaka sprzedaja za 99zl a ja takiego kupilam w toysie za 5dolcow to mnie szlak trafia i zaluje ze wiecej wszystkiego nie nakupowalam!!

Że aż taka przebitka to bym się nie spodziewała...

reklama
Ja rodzilam 9 marca, a termin mialam na 1 kwietnia:-)
moj Fi wazy 6,5 kg i ma 62 cm
Gucio super sie prezentuje w swojej furce;-) podoba mi sie!!! ja wlasnie bede zamawiac parasolke z PL bo chce inny kolor niz czarny...;-)
Wogole super ma gondola material w srodku taka fajna niebieska kratke;-)

No mnie tez te pasy kurzaja nie wiem dlaczego taka wysoko sa przeciesz dziecko za 1.5 miesiaca nie urosnie az tyle zeby pasowala na niego ta spacerówka...
A bez pasów nie chce wozic, wiem ze w moim emmaljungu mialam tak ze moglam go tlyko w pasie zapiac a tu sie chyba nie do:baffled:

No nic i tak kocham Buzzzza...

Poszukuje jakiegos super fajnego kocyka kolorowego do buzza zeby byl orginalny i taki jedyny w swoim rodzaju:laugh2: bo ten czarny niepodoba mi sie wogole i zabieram go jak jade na zkaupy i wklade do koszyka gdzie sadzam Fi zeby mu mieciutko i czytsko bylo... wtedy zakupy mam z glowy bo jest cisza;-)

Poszukaj tu gdzie kupowalm te oryginalne spiworki, maja tez jakies kocyki. www.PUPABAG.com

Pawimi - no ceny są takie że szok , ale co poradzić .. dobrze ze mamy Ciebie :-D

Sofik - ja polecam te kocyki z fishera jest super a do tego taki milusi ;-)

Monika - piekny masz wózek :tak:

A ja jutro do 3 city się wybieram .. mąż w delegacje jedzie a ja z nim a co tam

!poza tym nie wiem jakie kolorki uzyc dla dzieci do pokoju tzn dla Mai mniej wiecej wiem ale z synkiem to mam mega klopot moze cos doradzisz??
QUOTE]

Jakiś czas temu też szukałam pomysłu na pokój dla gucia i zostały mi jeszcze zdjęcia - głównie to pokoje dla chłopców, może coś ci wpadnie w oko ;-) Ja zdecydowałam się na naklejki - jak większość, teraz trochę żałuję, bo można zrobić naprawdę coś oryginalnego, no ale, może za kilka lat...

Pierwsze to coś dla Sofik :-)

cdn

Załączniki

• 3064_zdjecie043.jpg
    3064_zdjecie043.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 22
  • 3090_pokoik.jpg
    3090_pokoik.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 3091_1_DSC07185.jpg
    3091_1_DSC07185.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 22
  • 3091_DSC07185.jpg
    3091_DSC07185.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 24
  • 3597_IMG_0881.jpg
    3597_IMG_0881.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 20
  • 3818_Resize_of_P1010505.jpg
    3818_Resize_of_P1010505.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 22
  • or04_rect540.jpg
    or04_rect540.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 21
  • 2009-05-dadnursery.jpg
    2009-05-dadnursery.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 22
Pawimi - no ceny są takie że szok , ale co poradzić .. dobrze ze mamy Ciebie :-D

Sofik - ja polecam te kocyki z fishera jest super a do tego taki milusi ;-)

Monika - piekny masz wózek :tak:

A ja jutro do 3 city się wybieram .. mąż w delegacje jedzie a ja z nim a co tam

Dzięki :-)

O, to będziesz niedaleko mnie ;-)

reklama
!poza tym nie wiem jakie kolorki uzyc dla dzieci do pokoju tzn dla Mai mniej wiecej wiem ale z synkiem to mam mega klopot moze cos doradzisz??
QUOTE]

Jakiś czas temu też szukałam pomysłu na pokój dla gucia i zostały mi jeszcze zdjęcia - głównie to pokoje dla chłopców, może coś ci wpadnie w oko ;-) Ja zdecydowałam się na naklejki - jak większość, teraz trochę żałuję, bo można zrobić naprawdę coś oryginalnego, no ale, może za kilka lat...

Pierwsze to coś dla Sofik :-)

cdn

Monika dzieki za zdjecia..a Ty jaki zrobilas pokoj synkow??i to drugie zdjecie bardzo podobne do pokoiku ktory ma Vincent Pawimi:-)

Ania mi tez strasznie sie podoba ten speedziak co ma Monika nawet jest taka spacerowka za 780zl:-)a co to jest 3city??chyba jakas zacofana jestem:)

Dziewczyny taki kolor wozka pasuje chyba tylko do dziewczynki co?? http://www.allegro.pl/item697862007_quinny_speedi_sx_gondola_spacerowka.html

Ostatnia edycja:
Do góry