reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
to Ty jeszcze nie wiesz ze jak cos jest z usa w polsce sprzedawane to cena jest 3razy wieksza niz w usa??Rozwala mnie takie podejscie ktore jest w Polsce..czasami jak widze np Elmo pluszaka sprzedaja za 99zl a ja takiego kupilam w toysie za 5dolcow to mnie szlak trafia i zaluje ze wiecej wszystkiego nie nakupowalam!!

Ale to nie tylko w Polsce tak jest. Tutaj znowu na odwrut rzeczy sprzedawane z Polski sa trzy razy drozsze niz kosztuja w PL. W zimie chcialam malemu kupic sanki takie drewniane polskie i jest taki sklep chyba z chicago (na internecie) no i wlasnie tam mieli ale za $120 mysle ze w polsce duzo taniej kosztuja. No i w koncu kupilam za $100 w amerykanskim sklepie ale duzo ladniejsze i ze spiworkiem. O tak samo chcialam sobie kupic taka maszynke to tarcia ziemniakow (na placki ziemniaczane) to w tym sklepie za $160 byla i to juz na przecenie :szok: wiec poczekam az pojade do polski i sobie kupie :-)

Ale to nie tylko w Polsce tak jest. Tutaj znowu na odwrut rzeczy sprzedawane z Polski sa trzy razy drozsze niz kosztuja w PL. W zimie chcialam malemu kupic sanki takie drewniane polskie i jest taki sklep chyba z chicago (na internecie) no i wlasnie tam mieli ale za $120 mysle ze w polsce duzo taniej kosztuja. No i w koncu kupilam za $100 w amerykanskim sklepie ale duzo ladniejsze i ze spiworkiem. O tak samo chcialam sobie kupic taka maszynke to tarcia ziemniakow (na placki ziemniaczane) to w tym sklepie za $160 byla i to juz na przecenie :szok: wiec poczekam az pojade do polski i sobie kupie :-)

ja wiem ze w usa to co z polski jest drogie..w koncu mieszkalam tam ...ale bardziej sie odczuwa drozyzne w polsce niz w stanach przynajmniej ja tak mialam...
piekne te kocyki co dalas:-)

dusia- wiem o ktorym sklepie mowisz :) artykuly gospodarstwa domowego, no faktycznie przebitke maja niezla ale w sumie oni to sprowadzaja zywcem z polski a jeszcze sklepik musza utrzymac :) Czesto szperasz na etsy? Uwielbiam tam niektore rzeczy, sa naprawde wiele lepsze niz te tuzinkowe ze sklepow, ludzie ktorzy sprzedaja na tej stronce to niektorzy normalnie jak artysci produkuja takie orginalne dziela sztuki. W roznych ekskluzywnych magazynach nieraz sa polecane wlasnie artykuly robione przez sprzedawcow z etsy i notki ze niby ta czy tamta gwiazda ma jakis tam produkt :)

Załączniki

• kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 12
Monika dzieki za zdjecia..a Ty jaki zrobilas pokoj synkow??i to drugie zdjecie bardzo podobne do pokoiku ktory ma Vincent Pawimi:-)

Ania mi tez strasznie sie podoba ten speedziak co ma Monika nawet jest taka spacerowka za 780zl:-)a co to jest 3city??chyba jakas zacofana jestem:)

Dziewczyny taki kolor wozka pasuje chyba tylko do dziewczynki co?? QUINNY SPEEDI SX GONDOLA + SPACERÓWKA (697862007) - Aukcje internetowe Allegro

Też zastanawiałam się nad takim speedim, ale mój mąż stwierdził, że absolutnie, nie będzie jego syn w babskim jeździł :tak:

3city = trójmiasto:-)

gucia pokój jeszcze się kończy budować - tak jak i cały dom, za 2-3 miesiące będziemy się wprowadzać jak dobrze pójdzie, no ale ja już kupiłam naklejki - podwodny świat, niestety trochę się pospieszyłam, bo już mam inny pomysł. O takie:

Załączniki

• af0b.jpg
    af0b.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 20
  • oceanw1.jpg
    oceanw1.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 30
reklama
A Gucio śpi narazie w naszej sypialni.

To jeszcze kilka zdjęć pokoi dla dzieci, dla zainteresowanych (trochę jeszcze tego mam)

Załączniki

• 2d6fa.jpg
    2d6fa.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 17
  • 2009-06-miapost1.jpg
    2009-06-miapost1.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 17
  • zielony457.jpg
    zielony457.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 21
  • blue9.jpg
    blue9.jpg