reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

jezu jak u nas dzis goraco, troche plywalismy na lodce ale ilez mozna, reszta jutro, taki fajny zimny wiatr z jeziora inaczej to chyba umarlabym z tego upalu. Teraz moj maz zabral sie za sprzatanie w garazach - to nigdy nie konczace sie zadanie :((( moje najstarsze dziecko wciagnelo sobie lodowke do pokoju....taka nieduza kompaktowa bo nie chce mu sie chodzic do kuchni po napoje !!! chcialam krzyczec a on mi pokazuje katalog z wystrojami pokojow dla nastolatkow i tam co widze...co drugi pokoj gowniarze maja lodowki! o paczta tu...Brady Stuff-Your-Stuff Bedroom ta ciemno niebieska skrzynka w szafce po lewej to lodowka, moj syn ma troche wieksza, srebrna. No w glowach sie tym leniom poprzewracalo i tyle :)))

reklama
przejechalam sie po takich wertepach jak chyba nigdy dotad, malemu sie podobalo ze go tak wytrzeslam he he,a buzz i jego terenowe kolko zdaly egzamin. Nie dalabym chyba rady po tym kamienno- zwirowym klepisku dotargac sie zadnym innym pojazdem.
Picasa Web Albums - pawimi455 - Walk
patrzcie jak moje dziecko wyrasta z buzza :) jeszcze wczesna wiosna mial sporo luzu na tych fotkach co wam kiedys wklejalam a teraz nozki zwija na podnozek he he

faktycznie Vincent szybciutko rosnie...a zalozylas to wieksze siedzisko??U Ciebie wczoraj upal a u nas pada pada pada:-(

jezu jak u nas dzis goraco, troche plywalismy na lodce ale ilez mozna, reszta jutro, taki fajny zimny wiatr z jeziora inaczej to chyba umarlabym z tego upalu. Teraz moj maz zabral sie za sprzatanie w garazach - to nigdy nie konczace sie zadanie :((( moje najstarsze dziecko wciagnelo sobie lodowke do pokoju....taka nieduza kompaktowa bo nie chce mu sie chodzic do kuchni po napoje !!! chcialam krzyczec a on mi pokazuje katalog z wystrojami pokojow dla nastolatkow i tam co widze...co drugi pokoj gowniarze maja lodowki! o paczta tu...Brady Stuff-Your-Stuff Bedroom ta ciemno niebieska skrzynka w szafce po lewej to lodowka, moj syn ma troche wieksza, srebrna. No w glowach sie tym leniom poprzewracalo i tyle :)))

:-D:-D:-D:-D:-D Ubawilam sie z samego rana dobre..Poczekaj az inne sprzety zacznie sciagc do pokoju :-D Ale chlopaki to maja pomysly uahhah.

oj laski nie piszcie az tyle bo nie wyrabiam doslownie z czytaniem :)) A tak serio to gdzie wy jestecie??????????Goska widze ze zmienilas zdanie co do Kacperka bo suwaczek zmienilas na "synek" hihi....Siedziska do buzza nie wymienialm jeszcze,moze pozniej to zrobie. Ale to w sumie niewiele to pomoze bo to nowe-pseudo wieksze siedzenie to tylko mniej gabczasty kawalek szmatki zaczepiony na ten sam stelaz juz starszego siedzenia wiec jako tako objetosciowo rozmiar sie nie zmieni tylko samo wnetrze siedzenia bedzie mialo wiecej luzu bez tej grubej gabki. Moj mlody ma potlora roku...

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie wózkowe maniaczki ;)
Zaglądam do Was już od dłuższego czasu - mniej więcej od 4 miesięcy - jeszcze byłam w ciąży. Wtedy zaczęłam szukać opinii na temat Buzz'a - bo byłam nim zachwycona, no i właśnie natknęłam się na Wasze opinie, a później trafiłam tutaj.
Buzza nie kupiłam bo mój mąż stwierdził, że siedzisko ma jednak za małe - no i Wy też tak pisałyście, ale kupiliśmy Quinny Speedi z limitowanej seri Papilon. I powiem Wam, że jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Wygląda rewelacyjnie no i super się prowadzi.
A wracając do forum - to tak jak napisałam od tych 4 mieięcy co jakiś czas Was sobie poczytuję, no i w końcu postanowiłam się dołączyć ;)

No i bardzo dobrze ze sie przylacasz, bedzie nas wiecej!
Pawimi ja niepisze wiele po weekenbdziebo maz w soboty prcuje a w poniedzialki bierze wolne wiec ja mam weekend o jeden dzien przesuniety hihh
Bylam dzis u dentysty, zostaly mi jeszcze dwa zabki przed ciaza zrobic.Mam troche kosmetycznych spraw do zrobienia jak licowka i wymiana plabek na jedynkach, ale to n9ei ucieknie a tu zadaja za to za duzo kasy wiec poczekam z tym do wyjazu do pl,Jak narazie lecze to co moglo by mi ze tak powiem wybuchnac w ciazy.

oj laski nie piszcie az tyle bo nie wyrabiam doslownie z czytaniem :)) A tak serio to gdzie wy jestecie??????????Goska widze ze zmienilas zdanie co do Kacperka bo suwaczek zmienilas na "synek" hihi....Siedziska do buzza nie wymienialm jeszcze,moze pozniej to zrobie. Ale to w sumie niewiele to pomoze bo to nowe-pseudo wieksze siedzenie to tylko mniej gabczasty kawalek szmatki zaczepiony na ten sam stelaz juz starszego siedzenia wiec jako tako objetosciowo rozmiar sie nie zmieni tylko samo wnetrze siedzenia bedzie mialo wiecej luzu bez tej grubej gabki. Moj mlody ma potlora roku...
oj Pawimi Kacpra usunelam bo m sie nie podoba chyba w 100% to imie za to mi sie zadno inne nie podoba i jak tak dalej pojdzie bedzie Gucio!poza tym nie wiem jakie kolorki uzyc dla dzieci do pokoju tzn dla Mai mniej wiecej wiem ale z synkiem to mam mega klopot moze cos doradzisz??Ty u Vincenta masz tapete czy farbe??
Poza tym zastanawiam sie czy buzz to dobry wybor przez to male siedzisko??i mojemu m byzz sie nie podoba bardziej speedi..juz sama nie wiem...chcialabym i buzza i speediego ale tak sie nie da:-(a jakbyzza nie kupie to bede zalowac??mam juz metlik w glowie..poza tym nie moge nic dla malego kupic...z przyczyn Ci znanych...ogolnie wszystko mnie wkurza ostatnio!!
A Tobie jak weekend minal??
Witam wszystkie wózkowe maniaczki ;)
Zaglądam do Was już od dłuższego czasu - mniej więcej od 4 miesięcy - jeszcze byłam w ciąży. Wtedy zaczęłam szukać opinii na temat Buzz'a - bo byłam nim zachwycona, no i właśnie natknęłam się na Wasze opinie, a później trafiłam tutaj.
Buzza nie kupiłam bo mój mąż stwierdził, że siedzisko ma jednak za małe - no i Wy też tak pisałyście, ale kupiliśmy Quinny Speedi z limitowanej seri Papilon. I powiem Wam, że jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Wygląda rewelacyjnie no i super się prowadzi.
A wracając do forum - to tak jak napisałam od tych 4 mieięcy co jakiś czas Was sobie poczytuję, no i w końcu postanowiłam się dołączyć ;)
witaj wsrod nas:-)a papilon to chyba juz jakis czas temu przestali robic czy udalo Ci sie nowy kupic??jaki masz dokladnie kolorek bo chyba jest zielono-rozowy papilon,niebiesko-cartny i jeszcze jaskis ale nie wiem czy one sa wszystkie papilony ale maja pimieszane kolorki!!i hcyba gondoli jeszcze uzywasz tak??wstaw fotki speedziaka...my tu lubimy zdjecia wozkow!!

No i bardzo dobrze ze sie przylacasz, bedzie nas wiecej!
Pawimi ja niepisze wiele po weekenbdziebo maz w soboty prcuje a w poniedzialki bierze wolne wiec ja mam weekend o jeden dzien przesuniety hihh
Bylam dzis u dentysty, zostaly mi jeszcze dwa zabki przed ciaza zrobic.Mam troche kosmetycznych spraw do zrobienia jak licowka i wymiana plabek na jedynkach, ale to n9ei ucieknie a tu zadaja za to za duzo kasy wiec poczekam z tym do wyjazu do pl,Jak narazie lecze to co moglo by mi ze tak powiem wybuchnac w ciazy.

widze przygotowania do ciazy ida pelna para:-)super,,,ja tez wolalam zabki poleczyc przed niz w trakcie ciazy:-)

witam nowa mamuska....a ladnie to tak w tajemnicy podczytywac???? he???:))))))))))))))))) gastone no widze ze calkiem powaznie zabralas sie za projekt "rodzenstwo dla Maksa"....nawet suwaczek usunelas :)
goska - zachowania prawdziwej baby w ciazy, dzis kacperek jutro juz nie :) dzis buzz cudowny jutro juz szuka kolejnej opcji ...kup tego buzza bo pozniej zyc nam nie dasz ze chcialas zawsze buzza i cos ci odstrzelilo kupic inny wozek a teraz bez buzza zyc nie mozesz :)))))Zawsze go mozesz sprzedac i kupic spacerowke jak gucio podrosnie i tyle.
W pokoju mlodego mam farbe....u dzieci mam tylko farbe bo latwiej zamalowac w razie napadow kreatywnych aktow niz tapete zdzierac. Ja mam taki morski kolor miedzy zielnia a niebieskim i w sumie wszystkie pastele do niego pasuja ( a zerknij se jeszcze raz na fotki Picasa Web Albums - pawimi455 - nursery)
a my wczoraj rano zrobilismy 16 km rowerami, pozniej chlopaki spedzily popludnie na lodce, ja bylam tylko godzine i pozniej siedzialam na tarasie za domem cale pol dnia, wieczorkiem grill, jakis film ogladalismy i tyle.

reklama
witaj wsrod nas:-)a papilon to chyba juz jakis czas temu przestali robic czy udalo Ci sie nowy kupic??jaki masz dokladnie kolorek bo chyba jest zielono-rozowy papilon,niebiesko-cartny i jeszcze jaskis ale nie wiem czy one sa wszystkie papilony ale maja pimieszane kolorki!!i hcyba gondoli jeszcze uzywasz tak??wstaw fotki speedziaka...my tu lubimy zdjecia wozkow!!

Kupiłam z allegro używany, trochę się bałam, ale dziewczyna pisała, że używała go jako dodatkowy wózek, więc wzięłam i jest naprawdę w super stanie, praktycznie nie widać, że używany. Gondolę kupiliśmy osobno - też wizualnie w super stanie - same wiecie, że z gondolą to za wiele nie da się zrobić - zniszczyć. Tylko mam z budką problem, bo nawet nie wiedziałam, że można ją naprężyć - od którejś z was się dowiedziałam;-) no ale albo u mnie ta opcja nie działa albo ja jestem za mało sprytna :zawstydzona/y:
No jeszcze mój synek jeździ w gondoli, ale chyba już nie długo bo na moje oko zaraz nie będzie się mieścił :-( Kolor ma niebiesko-zielono-brązowy (w sumie to może Top line nie papilon - no nie wiem, zobaczycie jak wrzucę zdjęcia. Postaram się jutro zrobić, bo musiałabym schodzić na dół do garażu

Do góry