reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

witam

Pawiki oki bedizesz miec heheheh czkemay na foto:-D

a ja sie chce Was spytac jaki foteik samochodowy nie za drogi nie za tani mozecie mi polecic dla Sofii od 15-36kg
i dla Filipa(na pozniej)od 9-36 kg????????????????????????/

reklama
Pawimi - myślę źe na twoje upały bedzie super , ma cos ta fura w sobie;-)
Ty wózkowa wariatko;-)

gastone - ładny ten coneco solar choć jedna moja koleżanka cos na niego narzekała . Podobny troszkę do tego bebeconfort lola czy jakoś tak .
A u nas tych 4 kołowych bardzo dużo jeździ:tak:

Ja tam zadowolona w 100% dlatego go zostawiam.A co do tego ze podobny do loli to masz racje.Jak go kupowalam facet powiedzial ze coneco zrobilo ten wozek na linecji bebe confort.Tam tez byla jakas sprawa w sadzie czy cos, nie pamietam juz.W kazdym razie wozek ma wiele elementow identycznych.

Sofik a chcesz fotelik z Isofixem czy bez? Bo u nas jesli chodzi o Isofixy dostepne u nas to w tym przedziale wagowym nie ma bo sama szukam...Jesli jest isofix to tylko do 18kg.(bo sa od 15-36)A jesli chcesz taki normalny fotelik bez isofixa ja ci polecam Britaxa.Wybor jest dosyc duzy.Ja sama mam britaxa i teraz tez bym chciala, ale musze poczekac az dziecko osiagnie wage 15 kilo(ciezko nam to idzie..) zeby kupic isofix od 15-36, bo mi bardzo zalezy na isofixie.U nas Sofik dwie marki kroluja Britax i Maxi cosi.wiec wybor nalezy do ciebie.Obydwa fotelikimaja dobre noty.No chyba zechcesz sobie sprowadzic jakisze stanow to ci Pawimi doradzi hihi.

Ostatnia edycja:
Mowa o fotelikach była kilka tygodzni temu, jak ja szukałam ;-)
w końcu wybrałam Maxi cosi rodi 18-36
dokładnie taki jak na zdjeciu, jestem zadowolona, Eryk tez :tak:
G0366_F.jpg

u%3E

U nas Sofik dwie marki kroluja Britax i Maxi cosi.wiec wybor nalezy do ciebie.
u mnie tez te dwa wchodza w gre...
ja mam teraz macxi cosi dla Sofik... kupilam jak mila juz 9kg czyli ok. 7-8 m-cy... ale dla filipa juz go nie chce chce mu kupic nowy...

szkoda ze nie ma isofix w tym przedziale :(

bo ja chce kupic juz Sofijce od 15 do 36kg a Filipowi potem albo 18 albo 36kg sama nie wiem jaki??

ogldalam dzis cosik i kilka mam na oku britex :)
Mowa o fotelikach była kilka tygodzni temu, jak ja szukałam ;-)
w końcu wybrałam Maxi cosi rodi 18-36
dokładnie taki jak na zdjeciu, jestem zadowolona, Eryk tez :tak:
G0366_F.jpg

mi sie ten tez podoba ale moj wazy 15kg dopiero a ten maxi cosi juz za maly dla niej :baffled: wiec musze cos jej kupic...

bede szukac , chce kupic cos co bedzie dobre i nie bede sie martwic ze cos nie tak....
Chce kupi cdwa ztej samej firmy zeby bylo ładnie hehehehe

Ostatnia edycja:
Sofik no wlasnie, ja strasznie chce isofixa bo przekladanie foteilka z samochodu do samochodu jakos mnie nie bawi.Adrugi samochod tez raczej z tym systemem chce.Ja mam teraz Britaxa First class i bardzo jestem z niego zadowolona.W sumie on jest do 18 kilogramow (nie jest isofix bo jak go kupowalam mialam inne auto)Powiem ci e jestem mega zadowolona z niego.Max jeszcze spi czasem w nim i mu bardzo wygodnie bo on si erozklada do spania.A i on jest juz od urodzenia, bo mozna go montowac te tylem do kierunku do 13 kilo.

Załączniki

• 194-363-large[1].jpg
    194-363-large[1].jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 20
reklama
a ja sie chce Was spytac jaki foteik samochodowy nie za drogi nie za tani mozecie mi polecic dla Sofii od 15-36kg
i dla Filipa(na pozniej)od 9-36 kg????????????????????????/

Te od 9 kg się nie nadaja jak dla takich małych dzieci , mam taki jeden i czeka mimo tego że młody ma już 11 kg .
Fotelik dla dziecka BMW Sauber Junior Seat I-II ISOFIX - www.redplanet.pl
fotelik ma z przodu jeszcze taka ladę której tu nie ma na focie montuje się ja specjalnym pasem .
o tu jest z ta ladą Fotelik Junior Seat I-II ISOFIX

Teraz mam taki
fotelik 0-25kg BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA +WKŁADKA (672655845) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest może jakis super firmowy ale jest od 0do 25 kg więc Szymek ma w nim barzo wygodnie rozkłada się bardzo fajnie i lezy tak jak w tym nosidle dla maluszków co dla mnie było bardzo ważne bo jeździmy z długie trasy które on w tym foteliku całe przesypia:tak:

Do góry