reklama
gucio - hi hi... a tak powaznie to my imienia nie mielismy az chyba ze dwa dni przed urodzeniem malego wpadlam na genialny pomysl jakie to imie damy tej dziewczynce co zrobila psikus i chlopakiem zostala
mowilam ze juz limit na fecetow sie wykonczyl i nie ma juz wiecej imion! Mlody wstal o 5.45 rano i nie chce spac, zaraz i tak musze sie juz zbierac z oliverem na camp...mysle ze po tej popoludniowej drzemce w wozku taki wyspanany sie czul moj poranny ptaszek.
wozek jest nawet u nas drogi, w sumie to kosztuje tyle co buzz w calym komplecie
)
wozek jest nawet u nas drogi, w sumie to kosztuje tyle co buzz w calym komplecie
agapa
Fanka BB :)
Cześć! A ja mam pytanie z innej beczki. Co trzeba zrobić żeby suwaczek pojawiał się automatycznie z każdym moim wpisem? Niech ktoś mi poda instrukcję po kolei gdzie co mam zrobić. Dzięki
przeczytaj dobrze spis watkow na glownej stronie - tam sa dokladne instrukcje co i jak, tutaj to troche ciezko wytlumaczyc a tam juz ktos poswiecil swoj czas i wiedze na dokladne opisanie co jak wstawic i inne techniczne problemy.
agapa
Fanka BB :)
Dzięki. Biegła w takich sprawach nie jestem, ale może aż taka ciemna też nie i coś uda mi się zrobić.:-)
gucio - hi hi... a tak powaznie to my imienia nie mielismy az chyba ze dwa dni przed urodzeniem malego wpadlam na genialny pomysl jakie to imie damy tej dziewczynce co zrobila psikus i chlopakiem zostalamowilam ze juz limit na fecetow sie wykonczyl i nie ma juz wiecej imion! Mlody wstal o 5.45 rano i nie chce spac, zaraz i tak musze sie juz zbierac z oliverem na camp...mysle ze po tej popoludniowej drzemce w wozku taki wyspanany sie czul moj poranny ptaszek.
wozek jest nawet u nas drogi, w sumie to kosztuje tyle co buzz w calym komplecie)
hehe powiem Ci ze jak moj m sie dowiedzial ze syn to pierwsze co powiedzial to to ze Gucio bedzie hehe..moj tato tez jakos tak to kojaza ze Maja i Gucio w bajce byli:-)ale Gucio to Gustaw wiec nie bardzo:-)Myslalam ze moze Kacper,Dominik,Damian co Wy na to??
Pawimi wspolczuje pobudki chodz moja Maja przez to ze w dzien spi wstaje o 6 rano hehe latem jeszcze ujdzie bo jakos tak wczesniej jest jasno ale zima masakra:-)chodz ta zima to juz bede oswojona z nocnym wstawaniem i powiem Wam szczeze ze nie moge sie juz doczekac:-)
no prosze, takie nastawienie mi sie podoba.....i powiem Wam szczeze ze nie moge sie juz doczekac:-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
no prosze, takie nastawienie mi sie podoba![]()
oj Pawimi wiesz jak u mnie sytuacja wyglada i jedyne co mnie teraz cieszy ze mam zdrowa coreczke(lobuza)i juz niedlugo synusia:-)czyms musze sie pocieszac;-)
reklama
on zwykle budzi sie o 5.30-6.00 po nocy i maz tam idzie przebrac mu pieluche ktora po 9 godzinach spania to wiecie jak wyglada a pozniej przynosi do mnie z mlekiem i po wypiciu maly spi ze mna jeszcze godzinke a dzis mleka prawie nie ruszyl i zabral sie za zlazenie z lozka, gadanie, zaraz wygrzebal z szafki skarpetke meza i biegl ja do kibla wrzucic bo przeciez moj maz to nigdy drzwi nie pozamyka od garderoby ani od lazienki....no i musialam wstawac ratowac sytuacje
))
goska - powiem ci ze to jest najwazniejsze w zyciu, zdrowie twoje i twoich maluszkow a reszta sie sama jakos ulozy, raz czlowiek przechodzi lepsze etapy w swoim zyciu a raz fatalne...dzis moze miec wszystko a jutro straci i dalej musi pozostac dokladnie ta sama osoba i szukac najlepszych rozwiazan i wyjscia z sytuacji. To nas chyba rozni od malpy ze potrafimy myslec i odnajdywac sie w przeroznych nawet najgorszych momentach....glowa do gory....tyle moge powiedziec. Moje zycie tez nie jest i nie bylo nigdy uslane rozami, mialam swoje wzloty i upadki jak kazdy inny, wiec slowami starej kobiety pocieszam cie i nakazuje dbanie o siebie i Gucia
))
goska - powiem ci ze to jest najwazniejsze w zyciu, zdrowie twoje i twoich maluszkow a reszta sie sama jakos ulozy, raz czlowiek przechodzi lepsze etapy w swoim zyciu a raz fatalne...dzis moze miec wszystko a jutro straci i dalej musi pozostac dokladnie ta sama osoba i szukac najlepszych rozwiazan i wyjscia z sytuacji. To nas chyba rozni od malpy ze potrafimy myslec i odnajdywac sie w przeroznych nawet najgorszych momentach....glowa do gory....tyle moge powiedziec. Moje zycie tez nie jest i nie bylo nigdy uslane rozami, mialam swoje wzloty i upadki jak kazdy inny, wiec slowami starej kobiety pocieszam cie i nakazuje dbanie o siebie i Gucia