reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ja wlasnie kiedys I candy pear pokazywalam juz, jak Madzia szukala wozka.Mnie sie strasznie ten wozek podoba.Widzialam go na zywo i jest strasznie lekki i zwinny.Sklada sie bardzo szybko.Mozna obejrzec sobie na yotube.Latwo go przerobic napojednczy wozek zciagajac adptery.A ten rozowy mnie zaskoczyl, bo do tej pory mieli tylko czarne?

[video=youtube;_68hzl4PDVI]http://www.youtube.com/watch?v=_68hzl4PDVI[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Dusia - jakbym miała wybrać z wózków które pokazałaś to bym wybrała ten różowy ( nie chodzi mi tu o kolor oczywiście tylko model ) bo ma tą osłoniętą gondole . Ja bym tez dziecka bez budki i osłony do wózka nie wsadziła nawet gdybym miała mega równe chodniki. :tak: I ten jakoś mi się najbardziej odpowiedni wydaje.

Pawimi - może poszukasz takiego co byś wszystkie dzieci do niego wpakowała :tak:;-) Wysypka wiem że bedzie nie jedna ale ta strasznie brzydko wyglada :-(

he he..nie bo wtedy nie mialabym co kupowac :)))))))))))) Icandy jest na rynek brytyjski robiony, juz go kiedys widzialam, fajny ze mozna gondole wpiac, sprobuj sobie podjechac gdzies i zobaczyc ten valco trimod, moze ci akurat spasowac bo naprawde o niebo lepiej na zywca wyglada, bylam nim zachwycona.

ale ten iCandy ma byc w usa od jesieni 2009:-) Najbardziej mi sie podoba, tylko pewnie cena mi sie nie spodoba.
A ten valco musze pojechac sobie obejrzec na zywo, bo ze zdjecia wyglada ciezki.

Ostatnia edycja:
super ten i-candy
w Galway ma go dziewczyna i wozi córeczko bliżniaczki w maxi cosi

ten uppa też fajny

ciekawe ile i-candy kosztuej ten cały set

a moj M dzis w robocie, buuuu, siedzimy w domu bo Eryk chory, chciałam mu wczoraj postawic banki ale przy gorączce nie mozna, ale testowałam na M i taki krwiak mu sie zrobił, ze szok za bardzo zassałam
ktoras z was stawia banki??

niestety monia nie znam sie na bankach predzej moj maz....zreszta...kurcze my wogole nie chorujemy!:happy2: Moje dzieci odpukac zdrowe jak rybki :)
ania - wszystkie moje dzieci do jednego wozka? chyba ten 16 letni mialby lekkie opory dac sie powozic :))))) :-D:-D:-Da moze sie myle, generalnie rozpieszczony i leniwy jest wiec moze by mu spasowalo ze nogami nie music ruszac tylko go woza ha ha !;-)
gastone - nie wiem jaka madzia :)) i nie widzialam jak go wklejalas, moze to na innym watku?? bo tu chyba nie....
no i tak, wozek ma byc u nas od jesieni....sama jestem ciekawa co to za cudenko...
dusia - kup sobie lepiej podwojne plastikowe graco w sraczkowata krateczke i bedziesz miala z glowy, przynajmniej budzetu nie uszczerbisz i nie bedziesz sie wyrozniac z tlumu ha ha !!!:-):-)
nie pojechalismy wczoraj na pokaz ogni bo mialo byc cieplo a nie bylo :(( :-(wieczorkiem zrobilo sie chlodno, komary strasznie gryzly, zreszta poznym popoludniem pojechalam z dziecmi do kolezanki i jak je przywiozlam to vincent padl jak przecinek, zbyt duzo wrazen na jeden dzien. Maz pojechal z dzieciakami na rowery a ja sobie relaksik w jacuzzi strzelilam, najstarszy syn jest u ojca bo jego kuzynka przyleciala z pl ktorej nigdy nie widzial, tzn widzial jak byl u mnie w brzuchu :) ona miala wtedy chyba 5 lat....corka brata jego ojca wiec to bliska kuzyneczka.
matko kochana teraz spojrzalam ze emka ma juz prawie dwa miechy!!!!:szok::szok::szok:ja my sie szybko starzejemy....dni uciekaja i kiedy ja te wszystkie wozki zdarze kupic:shocked2: hi hi.......

Pawimi, Madzia to kolezanka Beaty,mo0ze Sama Magada sie tu nie pojawila, ale rozmawialysmy wlasnie o podwojnych wozkach i na stronie 28 Podawalam link wlasnie do i candy pear.;-)

Ostatnia edycja:
a7cf09cbea.jpeg

moniadan- nigdy nie stawiałam moja babcia to zwykle robiła , ale ja się nigdy nie dałam:-D

pawimi - Ty laska lepiej pracuj nad następnym dzieckiem , bo zaraz Twój młody bedzie na tyle mobilny że oleje te Twoje wózki i co Ty potem biedna zrobisz ?:-Djak wychodząc z domu mały będzie lazł za rączkę , a nie w wózku pasującym Ci do kiecki:-):-)

moniadan- nigdy nie stawiałam moja babcia to zwykle robiła , ale ja się nigdy nie dałam:-D

pawimi - Ty laska lepiej pracuj nad następnym dzieckiem , bo zaraz Twój młody bedzie na tyle mobilny że oleje te Twoje wózki i co Ty potem biedna zrobisz ?:-Djak wychodząc z domu mały będzie lazł za rączkę , a nie w wózku pasującym Ci do kiecki:-):-)

hahahaha dobre, tylko bedzie biedaczka musiala caly czas tak pracowac nad dzieciakami az sie dorobi 70 :-D:-D:-D

reklama
no tak....:))) zwlaszcza ze ciagle dokupuje nowe wozki to braklo by mi chyba zycia na dorabianie do nich dzieci he he....dzis popelnilam znowu przestepstwo ale przyrzekam ze juz ostatnie...mianowicie swoje poszukiwania fioletowego wozka uwienczylam zakupem bugaboo bee...z custom made fioletowa budka (orginalnie ma czerwona), bee wszystkie sa czarne tylko budy maja rozne. Bugaboo Bee stroller

[video=youtube;U4qSKwv-l34]http://www.youtube.com/watch?v=U4qSKwv-l34[/video]

Do góry