reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no tak....:))) zwlaszcza ze ciagle dokupuje nowe wozki to braklo by mi chyba zycia na dorabianie do nich dzieci he he....dzis popelnilam znowu przestepstwo ale przyrzekam ze juz ostatnie...mianowicie swoje poszukiwania fioletowego wozka uwienczylam zakupem bugaboo bee...z custom made fioletowa budka (orginalnie ma czerwona), bee wszystkie sa czarne tylko budy maja rozne. Bugaboo Bee stroller

YouTube - Bugaboo Bee Demo Movie

pawimi jestes niesamowita z tymi wozkami:-)moze w takim razie oddasz mi swojego buzza:-)

reklama
Pawimi, no faktycznie niemoliwa jestes.hih A ja szczerze tego wozka jakos nie lubie.Dla mnie on strasznie szkaradny jest...
A ja mialam swoj coneco solar sprzedac,m ale wczoraj jakos go zciagnelam ze strychu i jednak sie gonie pozbede.Szkoda mi go,on strasznie wygodny jest.Wsadzilam doniego wcoraj Maxa i odziwo on ma w nim jescze mnostwo miejsca!Wiec go zostawiam. Dla przypomnienia, coneco to polski wozek, ponizej zdjecie.

Pawimi ty kiedys mowilas jak kupowalas zappa ze u was tylko 4 kolowe.Ja nie za bardzo wiedzialam o co ci chodzi, bo u nas na odwrot jest.Kurcze dzis dopiero zobaczylam zappa 4 kolowego i bardzo mi sie podoba.Ale nie wiem wlasnie czy u nas mozna go kupic, bo ja widzialam gona stronce usa.

Załączniki

• solar_d[1].jpg
    solar_d[1].jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
monia nie mam jeszcze....jutro bedzie po poludniu, a ta fioletowa budka pod koniec tygodnia bo orginalna jest czerwona a ja sobie zamowilam custom made fiolet ale musza ja wykonac :)
gastone no wiem ze on taki kontrowersyjny ten wozeczek jesli chodzi o jego urode ale to kwestia gustu...mi sie jego szkaradnosc ukurat w pewnym sensie podoba, taka mala zgrabna pokraczka :))) podobno rewelacyjne cudo bugaboo wiec musialam sprobowac, w moim przypadku chyb "grzechem" by bylo gdybym akurat go nie posiadala ha ha :)))

Pawimi - myślę źe na twoje upały bedzie super , ma cos ta fura w sobie;-)
Ty wózkowa wariatko;-)

gastone - ładny ten coneco solar choć jedna moja koleżanka cos na niego narzekała . Podobny troszkę do tego bebeconfort lola czy jakoś tak .
A u nas tych 4 kołowych bardzo dużo jeździ:tak:

lole wklejalas ty ania ostatnio...ta z limitowanej edycji kenzo, dla mnie on mi bardziej pliko przypomina akurat na tym zdjeciu, ale na zywca go nigdy nie widzialam.

reklama
Do góry