reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Kieruje sklepem, a własciwie prowadziłam sklep spozywczy, w którym wczesniej stałam na kasie a potem dostałam pod swoje skrzydła do czasu jak nie poszłam na chorobowe.
dla mnie swietna sprawa nad ludzmi dla ludzi i pokrzyczec moge i wyzucic kogos ze sklepu uznac reklamacje nie uznac naprawde taka niewielka władza a duzo daje.
Ale z dziewczynami na kasach zyje spoko bez wywyzszania sie jak trzeba i widze ze duzo towaru mają to biore i robie nie jestem taka straszna.

NO fajna sprawa a steres jest bo kasy rozliczasz hurtownie towar i ból wielki jak terminy waznosci przegapi sie.
No i to jak mili są przedstawiciele Handlowi (to któras z nas?)

ja chciałam być lekarzem ginekologiem położnikiem i juz byłam zdecydowana iść na medycynę ale tuż przed maturą odwidziało mi się i stwierdziłam ide na farmację (wypośrodkuję pomiedzy mamą lekarzem a tatą dentystą a wsród białych kitli bede hihihi)
i kocham to co robie a to najwazniejsze

a ja jak byłam mała to koniecznie chciałam być... sprzedawczynią w warzywniaku :-D nie wiem skąd mi się to wzięło... potem chciałam pracować w aptece, potem być weterynarzem (się nie nadaję, krew, zastrzyki, itp. :confused:), potem nie wiedziałam co ze sobą zrobić i poszłam na zarządzanie i marketing ;-) a teraz pracuję w dziale eksportu, jest super, po angielsku sobie mogę pogadać, co uwielbiam :-)
aha, i zawsze wiedziałam że absolutnie nie nadaję sie na nauczyciela ;-)
wszystkiego najlepszego wszystkim ciałkom pedagogicznym :tak:

reklama
Do góry