reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
My na szczęście cały remont zrobiliśmy w zeszłym roku. W tym roku - w marcu tylko wymieniliśmy okna na plastikowe. Dążyłam do tego, żeby to zrobić przed urodzeniem Ani.
No ale w przyszłym roku też nas remont czeka. Musimy zrobić pokój dla małej. Na razie śpi w pokoju z nami (oczywiście w swoim łóżeczku).
Mamy dość spore mieszkanie, ale kiepsko rozplanowane. Dom budowali moi dziadkowie. I w ich niegdysiejjszym mieszkaniu była mała kuchnia, a babcia zawsze chciała mieć dużą.
Mam więc duuużą kuchnię, małą łazienkę (tak się budowało) i dwa duże pokoje. Chcemy jakoś podzielić jeden z pokoi (albo może kuchnię?). Nie jest to niestety takie proste, bo jedne ściany są nośne, a inna kominowa, więc nie do ruszenia.

ja tylko tak rach ciach:)
wszystkim naszym forumowym pedagogom najlepsze życzenia z okazji ich swieta:)
nie wymieniam,bo na pewno o kimś zapomnę i kapa bedzie;) dziewuszki alles besten...przede wszystkim zapału i wiary w to,co robicie-POWODZENIA

Ja również dołączam się do życzeń. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUŻO WYTRWAŁOŚCI ORAZ PASJI W TYM CO ROBICIE
lilith no to przesrane z tym remontem :-( U mnie też ciągle bałagan jakby był remont :-( I cały czas próbujemy to jakoś ogarniać...

Tamarunia dobry temat poruszylas :) u nas tez tak samo zawsze czysto i wszedzie czysto a mnie sie juz czasem slabo robi jak on tak mowi bo widze ze jest syf kurde....
trzeba napisac kasiaze spacjalne dla facetow SYFOLOGIA - odroznianie brudu od czystosc (sprzataj chlopie zawsze kiedy mozesz)

reklama
no racja!! Wszytskigio dobrego wszystkim pedagogom!!!!!
a i ilu nas tu jest???
Abryz -pedagog szkolny

Kasia- nauczycielka angielskiego

Wesolutka- pedagog(psycholog??)dzieciecy jesli sie nie myle

ja- nauczycielka religii
ktos jeszcze?a swoja droga to czy kazdua z nas ma prace taka jaka sobie wymarzyla w przeszlosci??

Do góry