reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
ja chciałam byc najpierw prawnikiem ale się wycykałam i nie poszłąm na prawo. Druga opcją była anglistyka ale moja mama mi tak suszyła glowę zebym nie szła na nią tylko na ekonomię ze ją posłuchałam. Twierdziła ze angielski zawsze moge sobie dorobic. Tak.... ale to nie to samo. Ja zawsze chciałam być tłumaczem ale niestety tera zupełnie nie mam siły ani czasu zeby sie dokształcać w tym kierunku. A szkoda bo angielski to moja wielka pasja i hobby :)

aaaaaaa ja chcialam byc weterynarzem ale boje sie igiel itp, potem byla ochrona srodowiska a wrescie poszlam na rejlame heh
ale teraz tak mysle ze moglam isc na polonistyke albo cos z ochrona sr i pracowac ze zwierzatkami nie trz byc odrazu vetem hihi

gluszek zazdroszcze Ci bo ja jestem glupol jezykowy nie cierpie sie uczyc i ciezko mi wchodzi te po innemu gadanie bleee :((((((((((999

hm a ja nie wiem kim chciałam być ale dziś wiem co bym chciała robić :) pracuje jako przedstawicel chociaż jestem nauczycielm wychowania fizycznego robie studia pedagogike opiekunczo wychowawczą uzupełniające po licencjacie z w-f ale do szkoły nie pójde bo sie nie nadaje ale chciała bym w przyszłosci otworzyc cos swojego wiec robie w cholere kursów juz mam kurs masażu wizażu i instruktora fitnes jescze chce zrobic kosmetologie i zobaczymy:) Wszyskiego naj dla nauczyciel praktykujących i z powołania:-)

JA JESTEM POLIGRAFEM ZE SPECJALNOŚCIĄ GRAFIKI KOMPUTEROWEJ WYDAWNICZEJ I REKLAMOWEJ. DO TEJ PORY PRACOWAŁAM W AGENCJACH REKLAMOWYCH JAKO OBSŁUGA KLIENTA DO MOICH OBOWIĄZKÓW NALEŻAŁO PRZEDSTAWIENIE OFERTY, PRZYGOTOWANIE WIZUALIZACJI I INNYCH PIERDOŁEK.... FAJNA PRACA, Z FAJNYMI LUDŹMI BO POZA POLIGRAFAMI PRACUJĄ TEŻ LUDZIE PO ASP I INNI ARTYŚCI. OGOLNIE PRACA FAJNA, W MIARĘ BEZSTRESOWA. ALE W OSTATNIM ZAKŁADZIE MOJA SZEFOWA TO BYŁA PRAWDZIWA SUKA !!!!!!!! DO DZISIAJ MIJAM TĄ AGENCJĘ SZEROKIM ŁUKIEM :wściekła/y: :wściekła/y:

Ewe, tez pracowalam w agencji reklamowej. Najpierw jako fotomodelka ;), a potem jako "grafik komputerowy". Super praca!
A zawsze chcialam byc lekarzem, tylko poniewaz sama niebardzo ze zdrowiem swoim dobrze stoje, to zrezygnowalam.
Zawsze uwielbialam tez matematyke i teraz ja studiuje. :-) Potem pewnie jakas praca w banku lub w ubezpieczeniach... Caleczki i inne sprawy... ;-)

Ło Matko! Matma to dla mnie czarna magia. Podziwiam, że można to rozumieć. Ja mam głowę do języków i zawsze lubiłam angielski-tak jak Głuszek, no i poszłam na anglistykę, a teraz uczę i tłumaczę:)

reklama
ja matmę też zawsze lubiłam, ale nie aż tak bardzo żeby ją studiować;-)
a języki obce lubię - angielski i francuski - bo niemieckiego jakoś nie jestem w stanie się uczyć

Do góry