O matko i corko ale mnie zjechalyscie jak psatak naprawde to jestem lagodny jak baranek i wcale tak zle o Was nie mysle jesli ktoras poczula sie urazona sorki bije sie w klate! A co do tych obrad czarownic to juz jakies zaklecie zaczelo dzialac bo mnie tak w plecach lupie jakbym pala dostal, a noc w pracy przedemna - mozecie mnie odczarowac???
reklama
Agita juz odpowiadam moze to Was troche zaboli ale wytresowalibysmy sobie inne zwierzatko
to jakim jestes mezem i czy tresujesz swoją zone to juz sprawa Ani i twoja ale wez pod uwage ze masz córkę... chciałbyś żeby była tak traktowana przez swojego faceta...???
odpowiadac nie musisz bo nie wiem czy chce to czytac....
Arogo
Fanka BB :)
Rubi nie chcial bym zeby ktokolwiek kogos tresowal a po drugie jestem totalnym przeciwnikiem przemocy zwlaszcza wobec kobiet. Faceci ktorzy to robia sa dnem po prostu zerem!!!
Tu nie chodzi o przemoc i tresowanie tylko o prymitywne żarty
Cześć Dziewczyny:-)
Widzę, że mój mąż nie źle narozrabiał...:-) Żona w pracy, Zosia spała to mu się nudziło, za mało chyba ostatnio w kość mu dałam ehh..
jak przyszłam do domu to ODRAZU zameldował mi, że mu się zebrało na forum - dobrze, że postawiłyście go trochę do pionu, bo jak zobaczyłam te nie pomyte garny i wogóle to wszystkiego mi się odechciało...
tyle mu narazie starczy...
Arco naprawdę fajny ten piesek
Madzia 2kg w 3 dni, ja też tak chce (po porodzie oczywiście) co to za cud dieta?
Arogo witaj
Widzę, że mój mąż nie źle narozrabiał...:-) Żona w pracy, Zosia spała to mu się nudziło, za mało chyba ostatnio w kość mu dałam ehh..
jak przyszłam do domu to ODRAZU zameldował mi, że mu się zebrało na forum - dobrze, że postawiłyście go trochę do pionu, bo jak zobaczyłam te nie pomyte garny i wogóle to wszystkiego mi się odechciało...
tyle mu narazie starczy...
Arco naprawdę fajny ten piesek
Madzia 2kg w 3 dni, ja też tak chce (po porodzie oczywiście) co to za cud dieta?
Arogo witaj
I tak jak Arco piszę wam się należy nawet bez powodu
a że powód się zawsze znajdzie więc i tyle w tym temacie ;-)
święta racja
witam nocą.....nogi się pocą więc spadam z niemocą...........
A...może słowo skrobnę :-)....wy czarownice!!! No wredne baby po prostu......faceta zjechay, że hej!! I po co Ci to chłopie było? Nie wiesz ze z babami nie wygrasz??Mój P. już to wie......
A co do stawiania do pionu to każdy facet tego potrzebuje, tak natura ukształtowała.....jak baba zbyt uległa to znaczy się nie ma o co walczyć.....i facet ma olewkę na nią....
U mnie równiutko co miesiąc jest mała muszterka, dużego faceta i mniejszego.....tak ze 2 dni na paluszkach skikają i potem znów przez miesiąc jak w zegareczku chodzą ;-);-)
Ja dziś padnięta ale załatwiłam kilka ważnych spraw więc jestem happy:-)
Arogo witaj.....długo nas tak podczytujesz bez ujawniania??;-)
A...może słowo skrobnę :-)....wy czarownice!!! No wredne baby po prostu......faceta zjechay, że hej!! I po co Ci to chłopie było? Nie wiesz ze z babami nie wygrasz??Mój P. już to wie......
A co do stawiania do pionu to każdy facet tego potrzebuje, tak natura ukształtowała.....jak baba zbyt uległa to znaczy się nie ma o co walczyć.....i facet ma olewkę na nią....
U mnie równiutko co miesiąc jest mała muszterka, dużego faceta i mniejszego.....tak ze 2 dni na paluszkach skikają i potem znów przez miesiąc jak w zegareczku chodzą ;-);-)
Ja dziś padnięta ale załatwiłam kilka ważnych spraw więc jestem happy:-)
Arogo witaj.....długo nas tak podczytujesz bez ujawniania??;-)
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
ale tutaj pustki, nie dość że pogoda beznadziejna to jeszcze nikogo na plotkach nie ma:-(
reklama
Hiox
Fanka BB :)
ale tutaj pustki, nie dość że pogoda beznadziejna to jeszcze nikogo na plotkach nie ma:-(
juz się poprawiła
Ja zamiast zdrowiec to kaszle jak gruzlik czekam na TZ, ktorego do psów wysłałam popoprawiac pare rzecz i wysyłam chłopaków na Bolko, a ja mam zamiar się polenic ( pomojam oczywiscie, ze dzis juz obleciałam cały dom, u psów byłam posprzatac tez, obiad ugotowany, pranie zrobione i dwa okna umyte )