reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej!
Dupa blada wczoraj na rynku była:wściekła/y:jak pojechałam z Maciusiem ok 15 to tylko kombatanci śpiewali:sorry2:To przeszliśmy się w te i spowrotem i do domku,bo zimno:sorry2:
ja mam dziś wolne,żłobek nieczynny,K na L4:dry:
Jak dzidź wstanie i zje obiadek to idziemy do Smoczej Jamy,bo obiecałam za suche majteczki i chłop tak sobie wziął do serca,ze sie wczoraj ani razu nie posikał:-D Któraś chętna?

A co do diety to ja mam od poniedziałku 2,5 kg mniej,od wczoraj waga stoi bo się obżarłam chlebkiem dietetycznym -sama robiłam i plackami,bo niby to można jeść bez umiaru.A to dieta Dukana, dla chętnych http://www.dieta-dukan.pl/ jest tam i plan i reguły i przepisy.

Ostatnia edycja:
reklama
Magda to gratulacje dla Maciusia za suche majty, ja chętna ale Nikoś śpi no i jeszcze za mały na takie zabawy :-) Wietrzę go przy otwartym oknie, piję kawę i psychicznie się zbieram aby zacząć prasować ehhhh

o ja chyba tez sobie kawę strzelę bo coś mnie łepetyna napiernicza i za projekt by się przydało wziąśc,ale pewnie jak zasiądę to się Maciek obudzi-eee to chyba nie opłaca się zaczynać.

Bry dziewczyny ;)

Prosze mnie tu nie zawstydzac ..... to takie normalne codzienne oblecenie tu i tam. U mnie to teraz extremalniejsze bo między worami i kartonami :p W poniedziałek kolega sie zapowiedział budowac mi pierwsza szafe i co ... i TZ ma trase i dupalos blados, bo miał mu pomagac :/ A juz bym sie pozbyła worów z butami i kurtkami :( Moze sie kiedys doczekam .......

Aniulka to ty zyjesz? :)
Madzia na diecie z kosci na ości :D Ja pojecia nie mam ile teraz waze, ale schudłam przez to całe zamieszanie. Moja waga nie działa, baterie wysiadły i jakos nikt sie nie kwapi kupic :D Zyjemy w nieswiadomosci :D
Kamea to normalne ze faceci widza rozne sprawy zupełnie inaczej niz my ..... a potem narzekaja jakie to maja zrzędliwe baby :p

Hiox ja nawet po Twoich postach zmęczona jestem ;-) Zawsze taki motorek w pewnym miejscu miałaś czy z czasem sobie załatwiłaś? ;-)

Ja to i mam ochotę coś porobić ale jak mój mąż d.....y nie rusza tylko do góry brzuchem lezy to mi na wszystko chęc przechodzi i tak zarastamy kurzem. Komoda od 6miesięcy czeka na złożenie, kartony się po podłodze walaja bo nie mam gdzie rzeczy pochować:no:

Arco ja miałam 7 lat i juz kluski slaskie na obiad robiłam, sprzatałam cały dom, garów tylko nie myłam bo tego nie nawidziłam ......... dla mnie to takie normalne. Choc wszystkich to zawsze dziwiło skad ja to mam, bo moja tato z tych co mu syf nie przeszkadzał, matce czasami tylko ale tez przewaznie nie, teraz sie to dopiero zmieniło jak ma nowy dom i poleruje tam cos wiecznie. Moja siora syfiarz roku. Ja tak sama z siebie abym miała czysto jak kolezanki do mnie przyjdą ;) ....... moj TZ tez syfiarz :/ syneczek za to jak ja tylko cos mojego odłoze nie na miejsce zaraz leci i poprawia, za to swoje zabawki moze miec porozwalane.
Moj wieloletni przyjaciel zawsze mowi, ze mam speeda od Boga :D

Dzis tez juz mam wszystko zrobione, odkurzone, pomyte, obiad gotowy, pranie wisi itd. Syn spi a ja na BB :D

Ja to gonię Mojego P. do sprzątania, jak sprzątać to razem:-)
Arcobaleno to wyciągaj wkrętarkę i zacznij sama składać komodę, może Twojego męża to zawstydzi i Ci ją złoży dzisiaj:-)
Madzia ja bym chętnie poszła, nawet miałam już do Ciebie dzwonić, ale właśnie Koleżnak dzwoniła, ze do mnie wpadnie, więc może innym razem:-), a Z Maciusia dzielny Chłopak:tak:
A co do diety to czytałam właśnie o Niej, ale czytałam też że jest trochę niezdrowa bo obicąża wątrobę :hmm:
ale efekty są piorunujące :-D
A Mój bobas znowu zasnął, więc chwilkę sobię odpocznę:-)

reklama
Arogo ja uwielbiam hulla hop mam takie zwyczajne w domku i naprawdę ruszanie tyłkiem na Nim potrafi zdziałać cuda:-), a takie jak kupujesz też ostatnio widziałam i się zastanawiam nad zakupem...

Do góry