dobrze powiedziane tylko zapomnialas dodac slowo "tylko"tutaj
Rubi tego posta pisala kobieta w ciazy, a na to trzeba brac poprawke:-)
Ojjjj kolego jak ty mało wiesz o zyciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze powiedziane tylko zapomnialas dodac slowo "tylko"tutaj
Rubi tego posta pisala kobieta w ciazy, a na to trzeba brac poprawke:-)
Agita juz odpowiadam moze to Was troche zaboli ale wytresowalibysmy sobie inne zwierzatko
Po tej wypowiedzi uważam że jeszcze z Wami nie skończyłyśmy, więc będziemy tresować dalej :-)Agita juz odpowiadam moze to Was troche zaboli ale wytresowalibysmy sobie inne zwierzatko
Agita juz odpowiadam moze to Was troche zaboli ale wytresowalibysmy sobie inne zwierzatko
ja myślę że należy zwołać szabat czarownic i zadecydować co z tobą począć !!!
Też jestem za :-)ja myślę że należy zwołać szabat czarownic i zadecydować co z tobą począć !!!
Umyte, przecież nie obiecałam że zrobię to dokładnie, pewnie na dniach padać będzie ;-)Arco ja tu widzę,ze ostrą dyskusję prowadzisz,a okna już umyte?
Umyte, przecież nie obiecałam że zrobię to dokładnie, pewnie na dniach padać będzie ;-)