reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Anik, mi Twój G wygląda na ostoje spokoju;-) czym Cię tak wnerwił???:confused:
Arco, mogłaś iść na spacer, a potem sprzedać Nikosia za te okna, na spacerze pewnie Nikoś śpi, a i ty byś się dotleniła:tak:

reklama
Arco moze na forum nie mam sprzymierzencow co nie jest powiedziane, ze ich nie bedzie ale ja sie tak duchowo musze solidaryzowac. Jesli my faceci nie bedziemy sie trzymac razem kobietom bedzie sie wydawac,ze sa gora choc tak nie jest:-p

Oj Ifill uważaj bo podpadniesz nie tylko mnie:tak:

Arogo dotleniłam się myjąc okna, a Nikoś zdążył usnąć jak tylko do wózka go położyłam, po prostu mam dosyć chodzenia no i dzięki temu mogę z wami klikać ;-)

Ostatnia edycja:
Arco moze na forum nie mam sprzymierzencow co nie jest powiedziane, ze ich nie bedzie ale ja sie tak duchowo musze solidaryzowac. Jesli my faceci nie bedziemy sie trzymac razem kobietom bedzie sie wydawac,ze sa gora choc tak nie jest:-p

Tutaj rządzą baby!!! Dlatego zgodnie z przysłowiem "jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak one", musisz się solidaryzować z nami;-):-)

No właśnie z jakimi plemnikami ??
ja tu widzę same jajniki więc uważaj co piszesz cobyś wyklęty nie został:tak::tak::-D:-D
I tak jak Arco piszę wam się należy :angry: nawet bez powodu
a że powód się zawsze znajdzie więc :angry::angry: i tyle w tym temacie ;-)

TAKKKKKKKKKKKKK????????????????????? a to dlaczego Aniaf nie mogła w szpitalu polezec tylko nalegałeś zeby szybko wracała do domu????? ojjjjj.... kolego..... grabisz sobie, grabisz....

Cześć Dziewczyny..
Jakoś ten dzień nie nastawia mnie pozytywnie...
może niejedna z Was dała by wszystko żeby posiedzieć troszkę w domku, a ja.. a ja chce uciekać, w szpitalu było lepiej.. tam chociaż mogłam odpocząć, pomyśleć o maleństwie, zająć się sobą i swoimi myślami..
miałam zostać do poniedziałku, ale mąż stwierdził, że chce żebym wracałą do domu i co? i głupia wróciłam (doliczając fakt, że stęskniłam się za Zosią)
wczoraj widziałam się z promotorem, bronię się do grudnia, jeszcze nie znam dokładnego terminu...
a i jeszcze jedno... ponoć to DZIEWCZYNKA...

i co Ty na to????

Eh Dziewczyny skrobiecie nieźle, a Mojemu Aleksowi jakby dzisiaj ktoś mototrek do tyłka wsadził, wogóle nie chce spać, tylko włazi w każdą dziurę i normalnie nie mam kiedy zerknąć do Was:-)
Anik jak się należy ja też jestem za:angry::angry::angry: :-), w końcu Chłopy muszą wiedzieć, ze z Nami nie ma lekko, a pozatym co Oni by bez Nas zrobili:-D
Arcobaleno kurcze jak ja dawno okien nie myłam...ale na Święta u rodziców w domku będę miał okazję się wykazać:-)
Ja też byłam dziś na spacerku a Alusiem ale oczywiscie ani myślał siedziec, czy też spać w wózku więć wróciliśmy szybciej niż myślałam:p

reklama
Do góry