reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej Kobitki
U nas poranek z pobudka o 6.00 bo mama szla do pracy i nam drzemke przerwala:-Dwczoraj w pracy caly dzien to dzis musialem nadrobic coby nadazyc za Wami:-)Teraz dopadlem sie do neta na chwile bo Zosia tak lobuzuje, ze szkoda gadac, a z domu nie moge sie ruszyc bo mama puzle piankowe i laptopa zamowila czekamy na kuriera. Wow Zosia sie polozyla ja patrze a ona spi:szok:
Witamy nowa forumowiczke i czekamy na cos wiecej o sobie:tak:
Madzia ja to bymm tych rodzicow najpierw potorturowal a pozniej strzal kontrolny w tyl glowy zeby tlenu nie zabierali porzadnym ludziom:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ale mnie mój m wnerwia gggrrrrrr juz jak wróci z pracy to sobie z nim porozmawiam ojjjjjj porozmawiam :angry::angry::angry::angry:
tak mnie naszło po dłuższych przemyśleniach :tak::tak::tak:
biedni jesteście faceci hihihihihihi
bo ni stąd ni zowąd wam się oberwie :-)
mój m bedzie oczywiście wielce zdziwiony że wyszedl do pracy rano i było ok a jak wróci to już nie będzie :-):-):-) :angry::angry::angry::angry:
ale co se ulże to ulże :-p:-p:-p

Arco dobry interes !!!!!!

Anik nieladnie tak znecac sie nad biednym facetem wroci taki z pracy, a tu:angry::angry::angry: rozumiesz solidarnosc plemnikow musi byc:-)znecaniu sie kobiet nad facetami mowie NIE!!!:dry:

reklama
Anik nieladnie tak znecac sie nad biednym facetem wroci taki z pracy, a tu:angry::angry::angry: rozumiesz solidarnosc plemnikow musi byc:-)znecaniu sie kobiet nad facetami mowie NIE!!!:dry:
Was to trzeba:angry::angry::angry::angry::angry::angry: i do pionu ustawiać aby Wam się w głowie nie poprzewracało, tak profilaktycznie a jak Anik ma jeszcze powód to tym bardziej :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: :tak:;-)
Ps i z jakimi plemnikami chcesz się tutaj solidaryzować ?? ;-)

Do góry