reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Hej Dziewczyny:-)
Oj faktycznie puściutko coś tu ostatnio:hmm:, chyba musimy się poprawić:-)
U nas noc trochę spokojniejsza, więc git, a teraz jak zwykle Mały rozrabia i próbuje przestawić suszarkę z praniem:-D
Arcobaleno ja póki co od 29 październiak jestem już na wychowawczym i szczerze powiedziawszy to nie wiem kiedy wrócę do pracy, trochę szkoda mi zostawić Mojego szkraba Kochanego, chociaż z drugiej strony też tęsknię trochę za ludźmi...
O widzę, że mamy nową koleżankę:-), Witaj Arogo:tak:
Arcobaleno fajowy ten pluszak jest:tak:

dasz wkupne to rozwazymy Twą kandydature... a potem przejdziesz test na wrednosc i sie zobaczy ;-) :-D

No proszę, nie sądziłam, że tak łatwo mi z Wami pójdzie;-)
Martwi mnie tylko ten test, bo Wam nikt nie dorówna:sorry2:

Arogo witaj w naszych skromnych progach, może tak kilka słów o sobie ;-)
Na razie nic Wam nie powiem, bo ja wstydliwa jestem trochę:zawstydzona/y:

hej dziewczyny kurde mam takie urwanie głowy że normalnie nie mam kiedy na bb wsiąść
rano zawsze do pracy z dzidziami, leje mi sie pot z tyłka, później pędem do roboty i żeby zdążyć odbić się na wejściu i nie zostawać przez to godziny dłużej wjeżdżam na teren zakładu i dziś zonk
pan z bhp ochrzanił mnie i zarządał poprawy (w przecienym wypadku odbierze mi przepustkę) bo jechałam 40km/h a ograniczenie jest do 20 :sorry2: a przeciez ja to wszystko dla firmy robię :-p

karola mnie dziś pobiła aż się poryczałam więc ryczeliśmy o 4:30 dziś wszyscy w trójkę :wściekła/y:
w końcu się przytuliła i było oki rano znów musiałam ją postawić do pionu bo za dużo sobie pozwalała i tym o to sposobem poszła w podskokach do żłobka :szok::szok:
może to jest na nią sposób :confused::confused::confused:

dziś jedziemy do teściów więc znów tu nie zajrze długo
w każdym razie wszytskim życze zdrówka i uśmiechu bo taka fajna pogoda sie zrobiła że aż się chce żyć :-)

Hej!
Arogo witaj.a co tak skromnie o sobie?,musisz coś więcej napisać:-D no chyba ,ze jesteś cicha wstydliwą osoba,chociaż to mi nijak nie pasuje;-) Test cie niestety nie ominie,no i wkupne też,więc zbieraj kasę na kawę:-D
Arco fajny ten piesek:tak:
Anik Ty to masz przeboje:szok: dobrze,ze optymizm Cię nie opuszcza:tak: może rzeczywiście powinnaś mocniej dawać do zrozumienia Karolce kto tu rzadzi;-) Szerokiej drogi i udanego weekendu

A ja jestem 3 dzień na diecie:-) i juz 2 kg mniej:-D:-D:-D:-D
Mąż znów na L4:baffled: mam nadzieję,ze chociaz naczynia dzisiaj umyje:sorry2:
Młody wstał o 6.15 woooow,ale pewnie jutro juz tak fajnie nie będzie,w końcu wolne.Tzn ja mam oficjalnie dyżur na Akcji Zima,ale chyba snieg do jutra nie spadnie,więc mam nadzieję na wolnę-oby,bo inaczej się pochlastam:baffled:

Aaa i wiecie co,smutna wiadomość mi koleżanka powiedziała.Jej córka pracuje na OIOMie dziecięcym w WCM.Przywieźli tam w niedzielę w nocy tak pobitego 14 m-cznego chłopczyka,że stwierdzili smierć mózgu:szok::-:)-:)-:)-:)-( Ja bym tych rodziców na całe zycie to niewolniczej pracy zmusiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak mnie jakos to przybiło,ze wcale humoru nie mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry