reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
taa... a ja jakiegoś małego drinka bym wypiła, nie ważne jakiego, byle troche %, ale cóż moge tylko pomarzyć....:sorry2:
Zosiunia śpi, zmęczona po całym dniu, M prasuje, a ja odpoczywam przy BB
Daggy ma rację co do naszych dzieciaczków, to jak mówi nam serducho to jest najlepiej, najgorzej zwariować przy czytaniu tych wszystkich poradników, typu "jak być dobrą mamą" Kamea Ty jesteś matką i Ty wiesz najlepiej jak ma być a bliskość do takiego maluszka to najlepsze wyjście!;-)

Rozmarzyły się kobitki ;), ja mogę pic % ale jakos po ciaży nie mam ochoty :O, nawet ulubiony wiskaczyk ze spritem :O moze mi to kiedys minie ...

Hiox ;-) moze po kolejnej ciazy Ci sie przestawi :-)

a tak w ogóle to bry :-)

co za cudowna instytucja ten złobek...córka mi chodzi jak w zegarku...jest 11:00 a ona juz oczka trze... więc zabieramy sie za jedzonko i idziemy spac :-)

jak się z obiadem trochę odbrobie to znow tu lookne ;-)

miłego dnia ;-)

hej kobitki
A teraz relacja z superjedynek.....byłam, było fajnie -miejsce w 3 rzedzie pod sceną, wsród fotoreporterów :))
Niestety z małym opþźnieniem......bo ...Ola wrzuciła nam klucze P. do kosza a domek do zsypu.......i ja pojechałam do mamy, zostawic Olę a mój P. o 19 dzwoni, gdzie jego klucze?
A domek jak wracał ze zsypu to powiedział że cos dzwonilo jak klucze.....pokumalam, ze byly na stole a potem juz nie......wiec...zawrot na sieradzką i szukanie kluczy do 21 w zsypie...zsyp zatkany na 4 pietrze....ale przekopac 2 m smieci??poszperali i lipa....czekamy do poniedzialku, maja zsyp przetykac moze sie znajda...tam ze 20 kluczy.....moj P. to nosi jak klucznik, wszystkie razem, z biura, od babci, z kosnego.....
No, wiec pojechalismy dopiero po 21 i weszlam po przerwie. Ale i tak fajnie sie oderwac, a jak wrocilam to Ola nie spala, bo sie zbudzila i meega sie ucieszyla( wieczorem zaliczyla godzine marudzenia i placzu za mna).
Fajnie bylo tak wyskoczyc...

Rubi kolejnej ciazy nie planuje, juz na pewno nieswiadomie :D
Super, ze Moni złobek słuzy.

Daggy oj fajnie fajnie:tak:. Powodzenia w szukaniu kluczy!

Moj Łobuziak padł o 10 godzinie pospał 1,5h i juz lata ;) Dzis pobudke mi zmajstrował o 5:30 :/ TZ na motorach, a my chyba skikniemy na misto szukac Mysiaczkowi bucików jesiennych, choc nie wiem bo lenia mam dzis koszmarnego :/

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki :-)
Mi Maluszek też się powoli reguluje, już zaczynam się go uczyć ( nareszcie :-D )
Ładna nam pogoda się robi i siedzimy sobie na dworze a Maluszek śpi, dzisiaj u nas są dożynki więc później idziemy się przejść na soczek :-D

a ja mam poczatek zapalenia krtani :-( znów :-( ciekawe czy jutro sie odezwę :-(

buuuuu....

na spacerku nie byliśmy :-( Jasiek zasmarkany, Monika kicha :-( ja zapłakana przez ta krtań :-( a coś mi sie widzi ze to ostatnie takie słoneczne dni :-(

ide bo przez łzy nic nie widze :-(

reklama
Helołłł!

Nam niedziela minęła nawet przyjemnie, byliśmy popołudniu na dłłłuuuugggiiim spacerze:-) Od razu lepiej się człowiek czuje jak tak ładnie słoneczko poświeci i można się dotlenić.

Oj rubi, bidulki z Was. Dużo zdrówka:tak:
Słyszałam, że na przeziębienie ( nie wiem jak to jest w przypadku zapalenia krtani) dobre jest grzane piwo z aspiryną. Podobno działa, lecz ja nie miałam jeszcze sposobności spróbować:happy:

Do góry