reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej dziewczyny, my wciąż u rodziców
muszę wam powiedzieć że karolka rozwija się tu w galopującym tempie :-)
na przykład karmi swojego pluszowego pieska cyckiem :szok::szok::szok::szok:
ostatnio jak oglądała bajkę odchyliła bodziaka i mordkę psa przystawiła do swojego sutka :szok::szok::szok: by po chwili ululać go do snu, położyc na podusi i przykryć kołderką :szok: byłam w taotalnym szoku
zaczeła też mówić i kazdego dnia coraz więcej słów jej wychodzi
muszę się wam pochwalić że w końcu od mojej córeczki usłyszałam "mama i mama ania" :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: no przecież do tej pory (a trwa to już kilka dni) nie mogę ochłonąć ze szczęścia...tak długo na to czekałam :tak::tak::tak::tak::tak: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-):-):-):-):-)
oprócz tego wszędzie włazi, im wyżej tym lepiej...ostatnio złapałam ją na biurku które jest przy oknie a okno otwarte na oścież bryyyyy nie wspomnę że najwyższe ślizgawki na placu zabaw to pikuś :baffled::baffled::baffled:

iiii jeszcze muszę wam powiedzieć ze wczoraj G zrobił nam niespodziankę i przyjechał nas odwiedzić, fajnie spęziliśmy dzien a wieczoram jak już dzieci poszły spać zostałam zaproszona na romantico kolację :-) i nawet lampka winka mi się trafila hihihihihi tylo szkoda ze kelnerka nas wyprosiła a przecież była dopiro 23:30 buuuu za to wieczorny spacer się udał i było jak za dawnych dobrych czasow :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: dziś niestety G musiał wracać do opola i zobaczymy się za jakieś 10 dni :-( trochę mi smutno :-(no nic wezmę se chyba wojtka do łóżka żeby mieć do kogo się przytulić i żeby nie wstawać co 1,5h :szok::no: gosciu mi zyć nie daje tym ciągłym cycaniem :wściekła/y::no:

daggy ja tez znajdowałam różne rzeczy w śmieciach, od kluczyków do samochodu, domu, po smoczki, dokumenty i inne bajery które jakimś cudem trafiały do rąk karolci - sprzątaczki,
więc trzymam kciuki oby sie te wasze klucze szybko znalazły i obyscie za długo szukać nie musieli ;-);-);-);-)
ja opole ogladałam chwlilikę w tv i w przyszłym roku o ile się nie wyprowadzimy to chciałabym być choć w jeden dzień a to że kicha to prawda z roku na rok coraz gorzej....

a my ze jedziemy na PinkFloydów w kwietniu tyryryryryry bilety własnie dotarły :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: juz niemogę się doczekać :-):-):-):-):-)

no i powiem wam że wcale się już nie martwię tym że niebawem będę bez pracy,,, więrzę w to mocno i powtarzam jak mantrę każdego dnia że czekaja nas dobre czasy i będzie zajebiaszczo ;-);-);-);-)

aaa i dzis pojechaliśmy do portu w łodzi, w odlegości 1,5 m siedział od nas jacyków, maciąg i jeszcze jedna top modelka a były to jakieś eliminacje modelek itp kurde dziewczyny jakie te laski były zgrabniusie :dry: któraś tu wspominała o aerobiku :baffled::baffled::baffled::baffled: ja jestem chętna i to baaardzo tylko czy ktoś mi sie zaopiekuje dzieciami w tym czasie?? chyba że będzie to aerobik w flexi czasie i będe mogła go dopasowac z wiecznie zapracowanym G eeehhhhha ale zrobic coś muszę bo kurde też tak bede wyglądac jak te modelki w niedlekiej przyszłości :evil: ooooo

Rubi trzymaj sie kobitko!!!!!! i nie daj się tym wirusom ... tylko jak ci tu pomóc hmmm na odległość OOOMMMMMy pozytywne i pełne zdrowia i wigoru wysyłam OOMMMMM OOOMMMM OOOMMMM

reklama
Oj dziewczęta ale naklikałyście:szok:
Ale poczytałam wszystko tylko połowę juz zapomniałam.
Ja tez wczoraj byłam na festiwalu,ale nawet do końca nie dotrwałam,bo nuda:sorry:

Rubi super,że Monia tak fajnie w żłobku sobie radzi.My też trybem żłobkowym idziemy,czyli śniadonko o 8,przewd 11 zupka,potem spanko itd:tak:.
Anik kiedy wracacie,bo w końcu może by sie jakas kawka wspólna udała? No i super,że Karolka zaczyna fajnie gadać:tak:
Kamea ja to bym Ci radziła tak jak Daggy.Tylko z drugiej strony nie wiem jak to jest z tymi ćwiczeniami,to tez doradzać nie mogę.U Maciusia wszystko było ok,tzn chyba,bo nas w UK nikt tak dokładnie nie oglądał,a w Polsce byliśmy na biderkach i było ok,więc nawet o ilnnych dolegliwościach nie mam pojęcia:sorry: Pewnie też zależało by i na ćwiczeniach w twojej sytuacji,ale z drugiej strony szkoda malucha,że się tak męczyc musi,tylko wiadomo im wcześniej wyćwiczycie tym lepiej.No i mówiłam,ze nie bardzo umiem doradzić,bo plotę trzy po trzy:sorry:
Amelkowa powodzenia w łżobku i koniecznie napisz jak było!

Wyskoczyliśmy wczoraj do ZOO,bo jeszcze w tym roku nie byliśmy,a chciałam,zeby Macio zwierzątka pooglądał,mtylko,ze jemu bardziej bodobał się zamek dmuchany do skakania i plac zabaw:laugh2: no i dzieci,bo to nich strasznie leci i na placu zabaw nawet z tymi starszymi w konwersację wchodzi:-D
Adzisiaj po pracy idę na słuzbowe piwko.
I uświadomiłam sobie ,ze w sobotę parapetówka ,a fototapeta ciągle nie naklejona:no:Muszę K zmolestowac porządnie:eek:

hej
Dziewczyny zamawiam na allegro kubki Canpol LOVI, może któraś chce, wtedy koszt przesyłki kurierskiej jest jeden i wychodzi taniej????? dajcie mi znać do końca dnia kto ile kubków chce: duży 350ml 27,48zl, średni 250ml 27,48zl, mały 210ml 25,48zl.
rubi ja zapomniałam, Ty chcesz 250 czy 350ml?????
Koszt kuriera to 13zł, i w zależności ile nas będzie te 13zł podzielimy przez ilość osób, już są 3, w sensie, ja biorę 2 kubki, a rubi 1;-)

Aga a w sklepie którym zamawiasz są może zabawki edukacyjne, mój Młody jeszcze jest za mały na kubki ale coś innego mogę zamówić :-) ale też nie chcę sprawiać kłopotu

Aga :-) ja średni kubek wezmę ale tylko i wyłącznie w wersji 360 stopni - BEZ USTNIKÓW ;-) może załapię się na taki model jak Hiox ma - niecieknący :-)

a tak w ogóle to zasmarkałam pół komendy...zimno mi... chodze opatulona moim kocem :-) i dalej mi zimno a z nosa jak z kranu :-(

Kamea :-) jak Kubie Vojta nie lezy to zawsze masz jeszcze opcje "Bobath"...

idę... koleżanka mi jęczy ze ich pozarażam...hmmm...a dopiero co tak chciała zebym wrociła...no ale roboty full...dzis duzo zrobiłam bo mialam stracha ze zadzwonią ze złobka ze Monia smarka wiec wlaczylam turbo-doladowanie i jedno postępowanie jest obrobione :-) jutro szefowa sprawdzi, pokreśli na czerwono i znow bede nad tym siedziała :-) ;-)

lece...3majcie sie ;-)

aha...zapraszam na watek spotkaniowy Aktywnych Mam - mam wiadomość....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja za kubek w Rolniku płaciłam chyba 32zł, widziałam je teraz w realu po 34,50zł ... chyba wyjdzie na jedno czy zamawiany czy kupowany tutaj ;)

reklama
Aga czyli praktycznie ja jedno wychodzi ;) ja polecam tą środkową wielkosc (wiek), która ma uchwyty. Ten najwiekszy uchwytów juz nie ma. Tak zawsze mozna ich uzywac bądz nie jak komu wygodnie :biggrin2:

Do góry