Hej Dziewczyny:-). My już po urlopie i znowu w Opolu:-).
Madzia i Rubi
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, SAMYCH POGODNYCH DNI, SŁUCHANYCH MĘŻÓW I POCIECHY Z MALUSZKÓW:-)
Hiox mam nadzieję, że z Kubusiem wszystko się wyjaśni i będzie dobrze
Arcobaleno a jaką metodą się rehabilitujecie? My mieliśmy teraz 3 tyg przerwy, a jutro znowu ćwiczonka. Aluś jest bobathowany i nawet dzielnie znosi ćwiczenia, bo to bardziej jak zabawa, a Olcia (Jego rehabilitantka) jest naprawdę przemiłą osobą
Amelkowa ja też jestem jak najbardziej na tak jesli chodzi o spotkanie z P. Zawitkowskim
Daggy mam nadzieję, że niedługo Olci wyjdą wszystkie ząbki i nie będzie się bidulka tak męczyć:-)
Rubi fajnie, że Moni podoba się w żłobku.
Madzia bez fototapety też będzie git:-), a i dzięki na link do strony z basenem dla niemowlaczków:-)
Agnieszka ja odpadam z kubka, bo właśnie dziś kupiłam dla Aluśka kubek niekapek z Lovi, ale Mój szkrab chyba jeszcze nie wie za bardzo o co chodzi, bo zamiast ciągnąć z niego wodę to gryzł ustnik
Kamea napewno Kubusiowi nic się nie stało jak się uderzył w główkę. Nam Pani pediatra powiedziała, że dzieci mają naprawdę mocną główkę i jeśli dzidziek nie zachowuje się inaczej niż zwykle to napewno wszystko jest ok:-)
Anik super, że Karolcia już tak fajnie do mamusi mówi
Co do aquaaerobiku to ja też bym chętnie poszła, bo jakoś nie mogę się pozbyć zbędnych kilogramów po ciąży
, a Z Aluśkiem też będziemy chodzić, jeśli tylko rehabilitantka pozwoli:-)
A widziała jeszcze, że gdzieś się pojawił temat latek:-), to ja jestem tak po środku bo w grudniu stuknie mi 27 latek:-)
Pozdrowionka i uciekam, bo Mój łobuz się budzi:-)