reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Hej Dziewczyny:-). My już po urlopie i znowu w Opolu:-).
Madzia i Rubi
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, SAMYCH POGODNYCH DNI, SŁUCHANYCH MĘŻÓW I POCIECHY Z MALUSZKÓW:-)

Hiox mam nadzieję, że z Kubusiem wszystko się wyjaśni i będzie dobrze:tak:
Arcobaleno a jaką metodą się rehabilitujecie? My mieliśmy teraz 3 tyg przerwy, a jutro znowu ćwiczonka. Aluś jest bobathowany i nawet dzielnie znosi ćwiczenia, bo to bardziej jak zabawa, a Olcia (Jego rehabilitantka) jest naprawdę przemiłą osobą:happy:
Amelkowa ja też jestem jak najbardziej na tak jesli chodzi o spotkanie z P. Zawitkowskim:tak::happy:
Daggy mam nadzieję, że niedługo Olci wyjdą wszystkie ząbki i nie będzie się bidulka tak męczyć:-)
Rubi fajnie, że Moni podoba się w żłobku.
Madzia bez fototapety też będzie git:-), a i dzięki na link do strony z basenem dla niemowlaczków:-)
Agnieszka ja odpadam z kubka, bo właśnie dziś kupiłam dla Aluśka kubek niekapek z Lovi, ale Mój szkrab chyba jeszcze nie wie za bardzo o co chodzi, bo zamiast ciągnąć z niego wodę to gryzł ustnik:sorry:
Kamea napewno Kubusiowi nic się nie stało jak się uderzył w główkę. Nam Pani pediatra powiedziała, że dzieci mają naprawdę mocną główkę i jeśli dzidziek nie zachowuje się inaczej niż zwykle to napewno wszystko jest ok:-)
Anik super, że Karolcia już tak fajnie do mamusi mówi:tak:

Co do aquaaerobiku to ja też bym chętnie poszła, bo jakoś nie mogę się pozbyć zbędnych kilogramów po ciąży:no:, a Z Aluśkiem też będziemy chodzić, jeśli tylko rehabilitantka pozwoli:-)
A widziała jeszcze, że gdzieś się pojawił temat latek:-), to ja jestem tak po środku bo w grudniu stuknie mi 27 latek:-)
Pozdrowionka i uciekam, bo Mój łobuz się budzi:-)

Rubi , myśle że nie ma wersji nie cieknącej...ja juz 3 razy uszczelkę wymieniałam i pare dni jest oki a potem cieknie.....ale i tak polecam, bo jest rewelacyjny...Ja zakrętkę zgubiłam więc lipa, zostaje nam picie tylko w domu. ..
Amelkowa- u nas Ola nigdy nie piła z silikonowych końcówek, jej pierwszy kubek ma własnie plastikowy ustnik i super jest.....ja go uwielbiam do dziś. Mam juz drugi i ten zabieramy na spacerki tylko powoli robi się za mały dla nas.
Tommee Tippee PIERWSZY KUBEK 4m+ kolorki NEW (1219875884) - Aukcje internetowe Allegro
Na początki jest super.
A ja zerknę co tam mają moze zamówie cos...

Agita witaj wczasowiczu ;)

Zapomniałam wam napisac ze w Bierdronce sa bardzo fajne stołeczki-podnózki dla dzieciaczków z 15zł i nakładki na kibelek tez za 15zł :) Mamy z zserii Cars :)
Kubusiowi sie nakładka spodobała i ładnie robi siku do duzego kibelka, a na stołeczku by stał wiecznie i mył sobie rączki w zlewie :p

cześć dziewczyny
jejku Madzia jeśli u ciebie parapetówka jest w ten weekend to kurka wodna nas nie będzie :-:)-:)-:)-:)-( utknełam u rodziców pod łodzią i G przyjedzie po nas dopiero w następny wtorek :-:)-:)-:)-:)-( kurcze przepraszam Cię bardzo, bo napisałam, że będę a tu taka lipa się zrobiła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale na kawkę, winko czy likierek zapraszam baaardzo serdecznie i mam nadzieję ze zaraz jak wrócimy to od razu wpadniecie :happy:
aaaaa no i ja też jakąś parapetówę przygotuję tylko dziewczyny dopiero w październiku bo wcześniej się nie wyrobię ;-)

z wojtkiem coś się niedobrego dzieje, w nocy wybudza mi się co 40 min i zaczyna tak od 23 do samego rana:-( pręży się, złości, krzyczy w niebogłosy, już nie wiem jak mu pomóc :eek::eek::eek::eek: w dzień bardzo mało je i ogólnie jest bardzo niespokojny
chyba pójdę z nim do lekarza :-(

Amelkowa - kurde faktycznie ja całkiem zapomniałam o tych zdjęciach :oo2:
wiesz co jak wrócę to od razu się umawiam bo faktycznie on zaraz z nich wyrośnie (o ile już tego nie zrobił) :eek::eek::eek::eek:

Aga
- jak tam na roczku?

no i oczywiście spóźnione ale szczere życzenia dla naszych kochanych BBoomowych mamusiek
Wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich nawet tych najskrytszych marzeń
buziaki

Anik szkoda ,ze Was nie będzie,ale co się odlwecze to nie uciecze,więc kawa,winko czy cokolwiek zorganizujemy.
Faktycznie z Wojtusiem skosultuj z lekarzem,bo nie mam pojęcia co to może być.Może mleczka mu nie wystarcza,albo cos co jesz mu nie pasuje,a może ząbki-przy ząbkowaniu dzieci też tracą apetyt.
No i wracaj już ,bo mi sąsiadki brakuje,w końcu mmusimy się częściej odwiedzać.
a i jeszcze ,nie wiem,czy wiesz,powstało forum lokatorów atrium forum mieszkacw atrium - www.atriumopole.fora.pl popatrz co tam sie dzieje.
Hiox brawo dla Kubusia,a puszczasz go już bez pieluchy po domu? Mój Maciek tez do dużego kibelka już robi.

Madzia jeszcze tacy zaawansowani nie jestesmy, Kubus nie woła ani nie pokazuje ze chce siku. Narazie go sadzam na czuja. Najwazniejsze ze mu sie podoba :) Dojdziemy i do latania w gaciach po domu, u nas chyba niezbędna będzie przy wszystkim metoda małych kroczków.

Cześć Kobitki. :-)

Witam urlopowiczki:-)

Ale miałam dzisiaj dzień. Nie będę Was zanudzać szczegółami, ale wszystko szło nam dzisiaj jak po grudzie.Byliśmy dzisiaj u p. Basi i u dr Smolińskiej. U Smolińskiej było ok. a u pani Basi znowu ryk. Generalnie jest ok. Kuba jest bardzo ruchliwy, ale słabe ma mieśnie brzucha i powienien się wyżej podpierać leżąc na brzuszku. P. Baśka pokazała mi jak mam trzymać Juniora, żeby mi się nie "rozłażił podczas ćwiczeń. Mamy jeszcze popróbować tych ćwiczeń i w przyszłym tyg. zobaczymy jak tam dalej będzie... :eek:

Zmęczona jakaś dzisiaj jestem, nic mi się nie chce, mam ochotę na schłodzoną zupę chmielową, ale pomażyć tylko mogę ... ah...:-(

reklama
Do góry