reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

villa ;-) dla takich maluchów woda nie powinna byc chlorowana a ozonowana - w Opolu na malej niecce jest ponoc taka - jest tez cieplejsza niz w duzym basenie...tyle ze maly basen jest dosc mocno uzywany przez szkolki...musisz zadzwonic i dowiedziec sie kiedy mozesz podjechac...w weekendy dla klientow indywidualnych czynny jest po 18:00 z tego co pamietam

ale nie wiem czy Wam lekarz pozwoli skoro macie problemy z drogami moczowymi - moja Monia przez to (i nie tylko przez to) nie może doopki moczyć :-(

reklama
Chyba zainwestuję w basen ogrodowy - wtedy nie powinno być żadnych problemów, a pewni i my skorzystamy w upalne dni, jak również mogą mieć maluchy sąsiadki trochę frajdy...

ja chcialam chodzić z mlodą na nieckę omijajać te zajecia no i nie dalo sie, raz,ze niecka ciągle zajeta, dwa, w Opolu z takim maluszkiem nie wpuszczaja nawet jesli nie są to zajecia zoorganizowane pod okiem nauczyciela.
Natomiast znajomi są z Krakowa i znalezli basen gdzie bez zajec mozna wejsc sobie na spokojnie z dzidziusiem.

bry dzień ;-)

ona ;-) ale ja widziałam na małym basenie takie maluszki z rodzicami... Jasiek był w ostatniej "zorganizowanej" grupie i po nas właśnie przychodzili ludziska indywidualnie...

moze zasady się zmienily w ciągu 15msc, moze tak duze zainteresowanie bylo indywidualnymi wejsciami z dzieciakami,ze pozwolili. Pijana nie bylam jak gadalam z babą.

ja nie twierdzę że pijana byłas ;-)
na basenie pracują różni ludzie - jedna szatniarka nie pozwałała Jasiowi wchodzic do damskiej szatni "bo za duży" a inna problemów nie robiła...

ja mam dane z zeszłego roku...Jasiek na mały basen chodził od stycznia do kwietnia 2011r. i wtedy maluszki się pluskały indywidualnie...
przy czym nie były to noworodki tylko takie podrośnięte niemowlaczki - niektóre nie chodzące jeszcze ;-) to też może mieć znaczenie - dokładny wiek dziecka...

O - jakbys zgadła. Doba jest zdecydowanie za krótka :tak: A się ogranicza człowiek do tego, co niezbędne... A gdzie tam hobby, rozrywka i takie tam...

heloł ;-)

ale zajęte jesteście... inne wątki regionalne żyją a tu....cisza...
no i podstaw do jakichkolwiek działań na rzecz Opola brak :-(

reklama
Do góry