reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Wszystkie zajęte, ot co!
To ja tez śmigam do roboty, bo sama się zrobić nie chce :eek:

Ale przynajmniej świeci słoneczko :-):-)

reklama
W mrożony dzionek zrobiła sobie kobieta wycieczkę do miasta :baffled: No ale jakie wyjście jak wizyta u lekarza... To przy okazji po jakiś przewijak i wizyta w aptece :szok: lepiej nie komentuję, ile tam zostawiłam pieniążków cennych...
No i jakiś ciuszek wpadł w ręce mimochodem (a miała już kompletnie NIC nie kupować) :zawstydzona/y:...
No i dzięn przeleciał.
Aha, po długim staniu w kolejce na poczcie jeszcze zgrzeszyłam lodami (nigdy takowych zimą nie jadam) i gorącą czekoladą z bitą śmietaną ;-)

sylha- bo ja ciepłolubna jestem:) najchętniej w Grecji:) a na wschodzie mam rodzinkę...brrrr...jeszcze gdyby śnieg leżał to inaczej jakoś

Witam mroznie,;-)

U mnie -18,, grzejemy dupki w domu :-) Idę podwieczór robić się na bóstwo do fryzjera, wkoncu na 24 urodziny muszę wejsc z nowym lookiem :D hehe a znając moje marne szczescie do fryzjera to znowu wyjdę niezadowolona.

Już tak nie narzekać na brak śniegu, bo jak nas zasypie, to będzie narzekanie w drugą stronę :-D A zima się jeszcze nie skończyła...

U mnie też zimno, żeby nie było, ale daję radę - rozgrzewam się przy pracy ;-)
Dziś idę zająć się łóżeczkiem maluszka i ogólnym ogarnięciem małego królestwa.

Miłego dnia.

reklama
Do góry