reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Sylha widzisz! tak to jest z tym strachem :-)

Ewuniaf Małgosia juz zdrowa, Flavamed bardzo pomógł.

Ja tam nie sprzątam idę wykorzystać piękną pogodę póki jest. Wkoncu od brudu jeszcze nikt nie umarł hihi ;-);-)

Milego weekendu!

reklama
Oj ja juz od tego brudu białej (dosłownie) gorączki dostaję - bo gdziie się nie dotknę, to biała jestem :baffled:
No ale połowa już ogarnięta, a potem ma nastać NORMALNOŚĆ. Po blisko 4 latach. Uff!
Pojęcia nie macie jak mnie to cieszy. Móc założyć normalne ubranie zamiast roboczych ciuchów i nie musieć zdejmować kapci przed wejściem do każdego (wykonczonego już) pokoju, bo na korytarzu tylko syf.
Normalnie mam zamiar otworzyć szampana z tej okazji (jak juz będzie finisz), tylko nie wiem, kto go wypije :confused:

Pędzę robić dalej ;-)

Czy ktoś jeszcze był/będzie na inspekcji fotelików?
Ja byłam rano, było super i niech żałują Ci co nie byli.

Hej Dziewczyny:-)Ewuniaf, Kamea jak tam Dziewczyny przygotowania do imprez Waszych dzieciaczków?Villa e to trochę propozycji wózkowych masz:tak: z własnego doswiadczenia moge tylko powiedziec, ze wazne jest podotykanie i pobujanie wózka własnoręcznie:-) przynajmniej ja tak miałam:-p no i dla mnie było wazne, żeby gondola była duza, bo niektóre to mają naprawdę malenkie i zimą nie ma jak dzidzi wsadzic z całym oprzyrządowaniem:tak:Sylha to dobrze, że wszystko wczoraj przebiegło ok:-)

Aj witam,witam

Ewunia,Ona-dużo zdrówka
Sylha-kciukasy:) czuje,że to będzie chłopak;-)

Kamea-STO LAT UŚMIECHU I ZERO SMUTASÓW DLA KUBUSIA

Villa-to dobrze,że jest ok:))

coś mi sie tu napsuło:p

No niby chorym ale już nie kaszle i temperatury nie ma od kilku dni. W środku w salonie było ciepło.
Nic mu nie dolega. A ta koleżanka z Katowic była?

No niby chorym ale już nie kaszle i temperatury nie ma od kilku dni. W środku w salonie było ciepło.
Nic mu nie dolega. A ta koleżanka z Katowic była?

Pisalas coś ostatnio o zapaleniu oskrzeli tak? oj oby mu te cieplo,zimno nie zaszkodzilo bo ta pogoda to taka zdradziecka,ze hej.
Kolezanka nie była, jak na złość jej mąż mial stłuczkę wczoraj a jej się ząb ułamał, ale obie zglosiłysmy mailem,zeby miejsc nie blokować.

reklama
Czesc!!!

No ja najchetniej tez bym wyszła na spacerek ale Hania spi (znowu dala czadu w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) no a potem na obiad do rodziców....

Milej niedzieli dla wszystkich!!! Ide próbowac jakies zdjecia wyslac :-)

Do góry