reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Domyslam się,ze rubi jest zajęta (praca, dzieciaki) a napewno uzna,ze pomysl z grupą to dobra idea więc zalozylam takie cos z tym,ze nie mam bladego pojecia jak mam was tam wpuscic :p kazdej z was wyslac link do owej grupy i wy prosicie o przyjecie? jak cos to pałeczkę potem mogę Rubi przekazac, wkoncu ona jest moderatorem :-)

Ok niewiem czy tak trzeba bylo ale powysylalam na priv wam linki, jesli o kims zapomnialam to proszę pisac
Madzialena, Rubi, Agita, Kamea, Vilandra, Ewuniaf, sylha.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agita kupilam Pulmex, niezly jest, a jak pachnie. Nie poszlam wczoraj z mlodą bo w ciągu dnia bylo jakby lepiej, na noc ją posmarowalam. Budzila się 3 razy zaplakana i trochę zasmarkana więć dziś juz nie bede grzać tyłka w domu i podjadę do przychodni.

Moja sąsiadka ma 2 córy pierwszą urodziła poprzez cesarkę, 2 naturalnie i wiecie co ma brzuch jakby w ogóle w ciąży nie była!!!!Twierdzi, że od początku smarowała się specjalną oliwką i nie ma żadnych rozstępów, skóra napięta (jeszcze bardziej jak u mnie:baffled:) i tylko malutka blizna na samym dole po cesarce, mi się wydaje takie coś też ma się w genach, że jednym zostaje drugim nie.

Popieram w całej rozciągłości - ja się smarowałam od początku ciąży i i tak mam taaaakie rozstępy, że :szok: (ale niczego innego się nie spodziewałam - mama moja miała, a ja wcześniej tez juz gdzieś na ramionach, więc skłonność jest).

ona myślę, że wizyta u lekarza to dobry pomysł - pod warunkiem, że lekarz dobry, bo o moim konowale już pisałam...
Może do wiosny mi go zmienią?...

Dzięki za zaproszenie do grupy - chętnie się podzielę fotkami; można też z reguły pisać o bardziej osobistych sprawach - tak mamy na marcówkach - przydatna rzecz :tak:.

ten tydzien mam nieco "obłożony" - dzis USG, potem zajęcia w szkole rodzenia, w czw też szkoła, pt gin, a do tego M ma urlop i podgania troszkę z remontem w domu, więc też staram się mu nieco towarzystwa dotrzymać, w związku z czym w tym tygodniu tez jakoś mniej czasu na wszystko....
A co dopiero będzie za dwa miesiące???

Buźka dla Was

Dobra dziewczyny uciekam coś zrobić, bo już południe zaczyna się zbliżąć, a ja jeszcze w piżamie:szok:.
Villa- jak ty będziesz rodzić to ja już może zaciążę;-)

Villa za dwa miesiące będzie fajnie;-)

Z tymi rozstępami to reguły nie ma. Mnie się poszczęściło, praktycznie nic. Kilka drobnych na pośladkach, któryck prakrycznie nie widać (rozstępow oczywiście;-))Moja mama ma całkiem sporą kolekcje, ale ona czwórkę dzieci urodziła. Moja przyjaciólka zaś smarowała sie na wszystkie możliwe sposoby i też ma straszne rozstepy. Jak dlqa mnie loteria.

reklama
witam...
ja tam tez rozstępy mam,ale zawsze miałam.na szczęście nie powiększyły się:-)no i celulita dostałam:) ale szczerze mam to gdzieś:))) ile daję rade tyle smaruję,a strój kąpielowy i tak ubiorę :)))

Do góry