reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

No to postaram się nie opuszczać, jak maluszek będzie już po tej stronie brzuszka - rany, za trzy miesiące powinnam już go/ją tulić :szok::-D (Bo termin mam na 21.03, ale bardziej obstawiam początek kwietnia ;-))

reklama
hejo ;-)

dobę mam za krótką :-( może gdybyście więcej pisały to miałabym motywację do odpisywania...

u nas było (mam nadzieję, że się to skończyło!) chorobowo :-( Monia w święta miała zapalenie płuc, Jasiek zapalenie ucha i gardła :-( Monia dopiero w poniedziałek pójdzie do żłobka... ja w pracy, potem dzieci i padałam jak pies pluto :-(

poza tym trochę się wyjaśniło z Jasiem - to nie astma tylko refluks... a tyle czasu wciągał singulair...Ewuniaf - za tydzień będę definitywnie wiedziała, czy potrzebujemy singulair 5 czy nie - jak nie to Ci dam mój zapas - duzo tego nie ma ale dr Zasańska mówiła mi ostatnio, że od nowego roku na singulair refundacji już nie ma :-( Monia na mimi jest - ponoć kosztuje ok. 100zł :szok: pulmicortu też już nie refundują :-( massakra jakaś :-(

dobra..spadam obiad szykować ;-)

miłego ;-)

Witam:)
Teraz tak szybciutko:) pozdrawiam wszystkie mamusie -te przyszłe też:)

U mnie trochę problemów...Dorian od trzech dni nie sypia prawie w nocy,a w dzień drzemki króciutkie...i woła mammma:) tylko woła ciągle:/ nawet na chwilę nie chce sam zostać w łóżeczku...idą mu u góry trzy ząbki i juz prawie je widać,ale tak od kilku dni prawie:/

Od poniedziałku zostajemy sami, we dwoje-nie wiem jak dam radę...

aaa..byłam na jednej rozmowie w sprawie pracy:) facet wyrzucił mnie za drzwi,bo zapytałam o to czy płaci ze te godziny ponad normę:/ praca była od 8 do 17 i 5 godzin w soboty-czyli 50 tygodniowo....i tyle

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!!

Rubi z tymi lekami to rzeczywiscie masakra....... a Singulair chetnie przyjme w kazdej ilości. (zaplacę) u nas tez bylo mocno chorobowo.....

Madzialena życzę sil na przetrwanie nieprzespanych nocy - u mnie to samo nie wiem kiedy ciągiem ostatnio 2 godz przespalam.... :(

ni to wracam do nauki bo sporo tego a czasu coraz mniej :/

Ewuniaf ja mogę się Hanią zajać :) przeciez i tak siedzę w domu :p no tak...teraz mi tylko przeszlo przez mysl..jak wyjsc z dwojką dzieci ktore jeszcze nie chodzą na spacer :p

Rubi kurcze to fatalnie u was, a jeszcze ta bledna diagnoza...porazka. Ale teraz to juz tylko lepiej bedzie!
Madzialena - nie rozumiem pracodawców ktorzy tak sie zachowują ;/

Ja w zasadzie codziennie tu zagladam, tylko logowac mi sie nie chce :-):-)
Zawzielam się troszke w sobie i zaczelam bardziej dbac o siebie, w celu zrzucenia nadmiaru brzucha po ciazy, wagi tez.
wyciagnelam maszynę i sobie cos tam dziubie, czas plynie jak szalony. Moj pan domu zastanawia sie nad praca za granicą, jesli chcemy cokolwiek zrobic ze swoich planow to kasiora potrzebna, zastanawialam sie tez nad pracą i zlobkiem....

Gosia juz niezle daje sobie rade z chodzeniem, wyszly jej ostatnio wszystkie czwórki,nabawila sie kataru i okropnie marudna byla, naszczescie uspokoiło się juz :-)

rubi no faktycznie nieciekawie - choroby, leki :no: Na te ostatnio wszyscy ostatnio psioczą, ale nie dziwne po tym , co się porobiło. Aż szkoda słów, tym bardziej, że slowa wiele nie pomogą, niestety...

madzialena takich pracodawców to bym powiesiła za pewne części ciała. Tak samo jak tych co pytają o stan cywilny i rodzinny (ile to ja takich rozmów odbyłam :rolleyes2::oo2:). I jak ma potem być normalnie...

Cześć dziewczyny. Melduje się, że żyję.. Boziuuuu jak mi się nic nie chce. Gości dzisiaj miałam i nawet mi się nie chce wrzucić naczyń do zmywarki. Ale okrutnie cieszę się, że jutro sobie pośpie:-)

Kamea i jak tam?pospalas sobie? :)

Wiecie co...codzennie rano po przebudzeniu sie patrze czy snieg jest i wsumie nie brakuje mi go :)

ona ja się cały czas śmieję, że śnieg to będziemy mieć na Wielkanoc i na zająca będziemy bałwany lepić. Choć w gruncie rzeczy niezbyt mnie to bawi, bo wolałabym juz wtedy o jakichś spacerkach myśleć...

reklama
Vilandra ja urodzilam 25.12 i 6 stycznia bylam juz na spacerze, był snieg, bylo zimno ale wiesz jak wspaniale bylo? ah...to byla najlepsza zima...spacerowalam wtedy tak dlugo z Malgosią, ona taka mała opatulona w kombinezon teraz nie lubi juz tak dlugo siedziec w wozku, denerwuje sie bo jest na etapie chodzenia i spacery juz nie nalezą do przyjemnosci.

28 stycznia przyjezdza inspekcja ze strony fotelik info do Opola beda pokazywac jak poprawnie zapinac i montowac fotelik.

Juz podana jest godz.
28 stycznia (sobota), 9.00 - 16:00, salon autoryzowanego dealera Forda BCH Chwaliński, ul. Agnieszki Osieckiej 1

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry