reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

.
¨)
*´¨)
¸.*´¨)
´ (¸.` * ¸.´¸.*´¨)
..\~~~~~/.....\~~~~~/
...\~~~~/.......\~~~~/
....\~~~/.........\~~~/
.....\~~/...........\~~/
......\~/.............\~/
.......||...............||
..../****\........../ ****\

Dużo radości dnia codziennego,
spełnienia marzeń co do jednego.
Miłości takiej, że świat nie widział,
zdrowia takiego, co nikt nie słyszał.
Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile,
a wszystko to w radosną chwilę.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :tak:

reklama
Witam się noworocznie :-)

I życzę Wam wszystkim, żeby ten rozpoczynający się rok przyniósł Wam 366 dobrych i wspaniałych dni, pełnych optymizmu, pozytywnej energii i umozliwiających spełnianie Waszych marzeń :-)

Ja sylwestra spędziłąm u sąsiadki - było miło, sympatycznie i wesoło. Teraz znów się zacznie codzienność, jednak jak różna od tej znanej ;-).

Ja też życzę wszystkim spełnienia marzeń i samych przepięknych i radosnych dni w Nowym Roku :)

Ona ja sie wybawilam za wszystkie czasy!!!!! to bylo nasze pierwsze wyjscie od niepamiętam kiedy :) haha no i naprawde zabawa zumbowa sie udala!!!!! do tej pory mnie nogi bolą od tanczenia!!!!

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!!!!

a no cicho cicho...co tu pisac...Dziewczyny w pracy zabiegane, Sylha zamilkla, Madzialena znikla gdzies, A ty Ewuniaf co porabiasz?

a ja jestem ciągle zabiegana - dzieci szkola, do dzisiaj praca - ale niestety nie wyszlo tak jak chcialam zeby wyszlo :( no nic nie bede sie zalić....

W kazduym razie koncze 8 stycznia jeden z kursów i rozpoczynam ostre szukanie pracy i żłobka lub opiekunki dla Hani.... Nie znacie przypadkiem kogoś godnego polecenia i niedrogiego????

A u ciebie Ona co slychać?? Jak Małgonia?? Pewnie juz biega??? Hania dopiero pomału zaczyna sie odwazac na samodzielne wycieczki na dwóch nogach... ale jeszcze tak chwiejnie:) dziwne to bo tak szybko zaczela wstawać i przy meblach chodzić a "puszczać " sie nie chce:-D:-D:-D

Ona a ty masz jakiś kontakt do Madzi??? bo musze sie z nia skontaktować a na bb chyba ostatnio nie zagląda....?

Nabiegałam się dzisiaj po wyprzedażach - przereklamowany temat; do kompletu ubranek brakuje m idosłownie kliku sztuk i prawie nic nie znalazłam, za to naużerałam się z kasjerkami - bo cena nie taka, albo w ogóle ceny w systemie brak :no:

W temacie opiekunki niestety raczej nie pomogę, chyba że sama bym jakiś żłobek zaożyła, ale na to raczej marne szanse.

Nic już dzisiaj nie robię - odpoczywam. Jutro ksiądz po kolędzie...
Jeszcze trochę roboty w domu, a potem wiosna nim się obrócę i pewni też będę tu tak rzadko zaglądać ;-):-D

reklama
Witam się!!!

Villandra z tymi wyprzedazami to tak niestety jest....

Zyczę ci więcej czasu hehe :-D pamietam jak to jest jak na wszystko czasu brak:tak: a jesli chodzi o twoje zaglądanie na bb to powiem ci że noworodek nie jest tak strasznie zajmujący jak starsze dzieci i myślę że będziesz do nas zaglądać i zdawać relacje z tego jak maluszek się rozwija i czy daje pospać w nocy:-D - w kazdym razie ja bede czekać na relacje :)

A u mnie zupka już sie gotuje. O 11 jade do kolezanki sie uczyć . Jutro i pojutrze szkola......

Do góry