reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Swięta, święta i po świętach :-);-).

Było spokojnie, leniwie, ogólnie udany i miły czas.

Teraz skręcamy mebelki, a po nowym roku szykowanie ciuszków i innych fajnych rzeczy...

reklama
Oj Rubi- wiele zdrówka!!!!!!!!Ale te słowa piosenki co masz na dole to rzeczywiście są dobre!!!!!
U nas dalej remontowo :-), wiatrołap tera robimy i znowu się baba nawymyślała :-)

No ja też znów na tabsach, bo mnie w święta gardziołko rozbolało i znów zatoki się zaczęły zawalać, ale od wczoraj kuracja i dziś już zdecydowanie lepiej - mój plan: jutro być zdrową jak rybka ;-)
rubi goń więc też to choróbsko w diabły - dużo zdrówka :-)

u nas remontowa odwilż tzn. coś tam działamy, ale bez szaleństw, bo 6.01. kolęda, więc do tego czasu zakaz szlifowania gładzi (niestety - został do obróbki takowej jeszcze hol na górze i mały pokoik); reszta to juz sama przyjemność.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ona no to gratulacje barszczowego debiutu :-);-)

Dziękuję - miewam się nie najgorzej; może jeszcze daleko mi do rekina, ale jak płotka jakaś to już śmigam :-D Zatoki odpuszczają juz na dobre - w nocy juz się dało normalnie oddychać.

A dziś posegregowałam całą stertę zapasów ubrankowych (spokojnie do 1 r.ż. i trochę tak do lat 6-ciu) - wiele jeszcze z rzeczy, które kupowała moja mama dla mnie, niektóre z kartkami jeszcze :szok: i wychodzi na to, że niewiele muszę dokupić. Ciuszków prawie wcale, trochę pieluch (30 szt. tetry mam + 5 flanelek), kosmetyki. Drobiazgi w sumie.
Z grubszych rzeczy mam i wanienkę (moją jeszcze :-D), łozeczko od znajomej do odebrania, fotelik do auta pożyczamy od zaprzyjaźnionych sąsiadów. Zostaje tylko zakup wózka, na który przewiduje 700 zł ( i który chce zafundować moja mama).
No więc wyprawka prawie załatwiona - bez załatwiania :-D

Zobacz załącznik 420674

szal wyprawkowy to fajna sprawa, skladanie tego pięć razy, pranie, prasowanie, ukladanie i oczekiwanie :-)
az zaczelam sobie wspominac :-)czas tak szybko leci...moja córa pare dni temu skonczyla rok a jeszcze wczoraj taka malutka byla.
Tesciowa ostatnio naklaniala mnie na drugie dziecko :szok::szok:

czesc dziewuchy!!!!

az mi glupio ze wskakuje tutaj po takiej dlugiej nieobecnosci !!!!! ciagle obiecuję sobie ze znajde wiecej czasu na bb i wciaz mi go brakuje :(

chorowitkom zycze dużo zdrówka !!!!!

Ona dla Małgoni spóźnione ale najszczersze życzenia!!! SSamych pogodnych dni i dużżżżżo miłości i radości

Rubi pewnie ze z nowym rokiem MUSI być lepiej i za to trzymam kciuki!!!!

villandra troszke ci zazdroszcze robienia wyprawki - ja już zapomniałam jakie to bylo przyjemne/. teraz jest tyle obowiazków ze nieraz nie ma nawet czasu pomyśleć o przyjemnych rzeczach :), Zdrówka dla ciebie!!!!

A mi ukradli wózek z klatki naszej niani :( i nie mam spacerówki dla Hani :( Nie znacie kogoś kto by tanio sprzedal używaną? najlepiej taką co sie latwo sklada i do bagażnika wchodzi :)

co robicie dziewczyny w Sylwestra?????

Buziaki dla wszystkich!!!!

Ewuniaf nie pomogę w sprawie wozka..niedawno oddawalam swoją do domu samotnej matki, co się z Tobą dzieje? pracujesz?

My dzis lecimy do znajomyh na domowkę a mała do dziadkow na noc.

Dlatego kochane Niech Nowy Rok bedzie lepszy niz ten! Bawcie się dobrze dziś :)

reklama
Do góry