reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ale naskrobałyscie:szok:
A mysmy tylko drzemkę zaliczyli:-D
A teraz zupka się gotuje:tak:
Ewyniaf Hania jest sliczna i faktycznie pucuś się wydaje:-)
Ona Gosienka to na modelkę wyorsnie chyba:-)
Co do kombinezonów to ja tez bym wzieła jednoczescieowy. Mysmy w zeszłym roku mieli z cocodrilo i do tego były własnie dopinanen buciki i rekawiczki:-)
A co do fotelika to My tez mamy MAXI COSI ale MOBI - jedyny montowany tyłem do kierunku jazdy, z dodatkową nogą, która przyjmuje częśc uderzenia na siebie podczas wypadku.
W zeszłym roku o tej porze płacilismy za niego niecałe 1000 zł. Fakt drozyzna, ale nie zamieniłabym Go na żaden inny:-) Podobno dzieci powiiny jak najdłuzej jezdzic tyłem do kierunku jazdy, bo to najbezpieczeniejsze:-).
Więc jak dla mnie to najlepszy typ:-)
Maxi Cosi Mobi

reklama
Kamea na tylnim póki co, bo narazie mamy stary samochód, w którym nie ma odpowiednich zaczepów, żeby zamontowac GO na przednim siedzeniu.
Ale najlepsze jest to, że Aleks kilka razy był zmuszonyt jechac w innym foteliku - montowanym przodem i darł sie w niebogłosy. Chyba woli jednak jezdzic tyłem:-)

O rety laski ale postów! A mi sie miesko pali na placek po wegiersku wie cpotem wpadne i dokładnie poczytam, bo nie chce tak po łebkach, poki co, gratulacje dla Hani:*

a mi sie wydaje ze Alus po prostu przyzwyczajony jest do innych widokow ;-)

gimpelka...placek po wegiersku masz??? mniam....dawaj adres - wpadne na obiadek :-) :-D

ja do dzis czuje smak placka ktory zrobil moj szwagier.... sosik byl przepyszny, taki wyrazisty.... a on wylal go do kibelka mowiac ze tego nie da sie jesc :szok: a mi to na prawde bardzo smakowalo :tak: sprawa wyjasnila sie jak zrobilam R mizerie...tez taka wyrazista... a R zaczal pluc i stwierdzil ze chcialam go otruc sola... no a ja wtedy w ciazy bylam i mi sie zmysly poprzestawialy - smak mialam przytepiony a wech wyostrzony :-D

Z tego co widzę to Mobi nie przeszedl zadnych testów, a Tobi ponoc wąskie jest..prawda??
Mnie tez zalezy na tym by dziecko jezdzilo jak najdluzej tylem do kierunku jazdy, niestety taką opcje ma tylko Mobi.
Ale chyba tez jednak pozostanę przy Maxi Cosi teraz tylko dobrać odpowiedni model.
Dzieki dziewczyny!

ja dzis na obiad..wątróbka :) mniam

reklama
dziewczyny wy o takich pysznościach piszecie ze o ooooo jak mi ślinka cieknie.... :)

Co do fotelikow to sie pewnie dopiero wieczorkiem wypowiem jak chwilke wolna bede mmiała.
Ona Hanusia tak wyglądała 1,5m-ca temu. teraz nie jest już taka "nabita" teraz to takie maleńkie szcuplutkie dzieciątko na krótkich nóziach :) tak jak pisałam nie ma jeszcze 7 kg a wcale sie nie urodziła malutka :)

Ostatnia edycja:
Do góry