reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ewuniaf Hania ślicznotka, a ten uśmiech...modelki;-) Ja też chce córeczkę!!!! Mamy dziewczynek, proszę o sprawdzony przepis;-)

A kapcie kupowałam w Baby Blue (obok starego Jysku). Nawet nie pomyślałam, żeby wejść do tego sklepu obok piekarni...:baffled:

rubi ja też kupiłam na lato małemu sandałki na paskach (no bo lato i upał, to chciałam, żeby stópki mogły sobie pooddychać;-)), ale tak jak piszesz, stópka koszmarnie się w nich wykrzywiała i odstawiłam. Jak narazie wszystkie buty kupujemy z elefantena. Muszę pilnować, kiedy w sklepach pojawi się kolekcja zimowa, bo później wszystkiego poprzebierane i nie możemy dostać naszego rozmiaru.

Małgonia tez taka ślicznusia!!!! Dziewczyny co ztym przepisem???

reklama
Hahaha usmiałam sie z przepisau na dziewczynke!!!!:-D

Kamea ja nie wiem jaki przepis ci podać bo u nas jak widzisz jak polujemy na dziewczynke to chłopak wychodzi a jak na chłopaka to dziewczynka :-D dzieki za podanie mijes gdzie paputy dla dziecka kupić można!!!

Ona!!! Piekna Gosieńka!!! Zmieniła sie bardzo- pamietam to zdjęcie twojego Z, z Gosiunią w MT teraz to juz duża panna (choć drobniutka jak moja) aha 9kg powiadasz??? Hania nie przekroczyła jeszcze 7 kg :/:baffled:

\rubi dzieki:) Musze sie przejsc do tego sklepu może kupie małej coś fajnego. No i tez musze miec takie których sama nie sciągnie bo jest zdolniach z niej i tez potrafi wszystko zdjąć z nóżek

Ona pytałaś czy mieszkam kolo Gimpelki- wiec nie choć niedaleko (jakieś poł godziny na piechote przez pola :) ) ale byłyśmy razem z dziecmi i mężusiami na spacerku w lesie :) jakiś czas temu

Ostatnia edycja:
Bamboszki napewno cieplutkie, ale jakie maja miec przeznaczenie? Bo jeżeli do biegania po domku, to ja bym wzieła coś z ABSem, żeby mała się nie "rozjeżdżała" na podłodze. Jeżeli zaś chcesz do wózka/chusty to jak najbardziej ok.

reklama
Bamboszki napewno cieplutkie, ale jakie maja miec przeznaczenie? Bo jeżeli do biegania po domku, to ja bym wzieła coś z ABSem, żeby mała się nie "rozjeżdżała" na podłodze. Jeżeli zaś chcesz do wózka/chusty to jak najbardziej ok.

No wlasnie do wózka, zeby girki nie zmarzły :) a deo domu zainwestuje wedlug waszych rad w ABS-y :)

mam tez dwa problemy które mnie czekają za jakiś czas:

1. jaki wybrac fotelik do auta
2. kombinezon na zime, dwuczesciowy? jedno?

Czytam i czytam opinie i glupieje :)

Do góry