reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Madzialena 3 to sa ponoc ząbki, które wychodzą dzidzi jak ma półtora roku i ponoc bardzo bolą...ale każda dzidzia jest inna:-), a o trzymam kciuki, zeby nie było strasznie:-)
Aleks jeszcze nie ma trójek i smiesznie teraz wygląda:-p
A tak wogóle to już spi sobie w najlepsze:-)

reklama
Pamietam jak Gosia miala 5msc i mi spadla z lozka ;/;/ boze, jak ja się obwinialam od tego momentu zaczela sie namietnie turlac i juz nie zostawilam jej na lozku samej, z tymi trojkami to moze byc..u nas wyszly gorne i dolne jedynki i gorne dwójki a ostatnio tez zauwazylam spuchniete miejsca trójek.

To co dziewczyny otwieramy??

Agita moze wysle Ci rozmiary Otka i kupisz mi kilka ciuszków:)
Ona mi Wojtus tez spadł z łózka, znacyz zszedł, bo obudził mnie jego płacz, ale nie płacz jak spadł tylko jak nie mógł sięgnać po zabawkę. Potem kilka razy kładłam go na krawędzi łózka i patrzałam co bedzie sie działo, zawsze ładnie sam zjezdzał i bawił sie czymś:)

dziewczyny ja te zmam plan, obejrze film i idę spac:D Taki plan moze byc zeby zapisac sie do klubu?:)
Dobranoc

Myslalam Madzialena o lokalu ale czarno to widzę, bardziej rozeznana jestem w temacie maszyn do rollmasazu i inne "odchudzajace" bo pracowalam w firmie ktora sie zajmowala produkcją takich spraw no i producent moglby mi wyprodukować taką maszin :-) ale tyle tego w Opolu,ze hej! Dlatego myślę dalej intensywnie :)

PS. W pawilonie AS na niemodlińskiej otworzyli sklepik z uzywaną odzieżą dla dzieci, nie mylcie tego z tą budką co stoi kolo kiosku.

Wpadam jeszcze raz, chociaz napisałm juz dobranoc:] Damian poszedł sie kapac, kompa zostawił włączonego to korzystam:)
ona ja kupuje tylko body dla Wojtusia, reszte ubranek mamy od mojego bratanka i od znajomych, po jednym dziecku wiec są prawie nowe. Nie któe nawet z metką, mam ciuchy juz nawet na półtora roku, ale chyba juz o tym pisałam:) Wiec kupuję tylko body (ostatnio w tesco były za 6,50 sztuka) i skarpetki, albo jak coś naprawde mi sie podoba. Ah no i za butami musze sie rozejrzec bo te co dostalismy są juz za małe.

Teraz na prawde juz ide spać. Dobrej nocki

Ja już Hani chyba powinnam niedługo bucie jakieś pierwsze sprawić bo przy meblach chodzi cały czas no i za rączki pomału też juz sie bierze za chodzenie... oczywiście po domku jak najbardziej biega w samych skarpeciach
Rubi, Gimpelka wy widziałyście mojego szkrabka - powiedziałybyście że ten karzełek chodzi????:szok::-D teraz taka śmieszna jest bo jak stoi przy jakiejs szafce i chce usiaść to tak powolutku kolanka ugina i wyciąga jedną rączke zeby sie podłogi podeprzeć i wszystkie upadki na pupe są kontrolowane :)

reklama
Do góry