reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Witajcie, :-)

sluz...tak bylo go duzo i przez resztę ciazy tez, chyba wszystko ze mnie wylecialo bo mam suchoty jak na pustyni teraz ;-);-)

A ja chcialam podzielic sie z wami moją radoscią a mianowicie, 3wrzesnia moj Z poprosil mnie o ręke :)
a wczoraj dowiedzielismy się,ze wygralismy sprawe w sadzie w sprawie spadku, mamy wlasne mieszkanie, co prawda 35metrów ale wkoncu wlasne! mam nadzieje,ze do konca roku uda nam się wprowadzić :-)

hej!!!

Sylha dziekuje ze pytasz.... Z Michałkiem ok - niepotrzebnie sie tak balismy. DR powiedział ze siusiak wygląda super i ,że mamy za rok przyjechac na ostatnią kontrolę :) i Misiek bedzie musiał sie przy doktorze wysiusiać żeby ten mógł zobaczyć szerokość strumienia moczu :)

co do śluzu to też miałam bardzo obfity przy wszystkich ciążach- od samego początku az do konca... :)

Rubi i znów nam nie wyszło.... Nie dość że pogoda do kitu to jeszcze czasu brak...
Miałam wyjsc z pracy o 16 ale znnowu wyszłam dopiero o 17 !!!!

Zyzce wszystkim miłego wieczoru!!!

Ewunia- no to cieszę się bardzo, ale ciekawa jestem jak to młody będzie siusiał przed doktorkiem :-)- co tak na zawołanie????
A co do śluzu- to mam prawie nic!!!!!! Qrcze boję się przyszłego tygodnia:sorry2:

Bryyy...

Sylha...powodzenia:)

a u nas z nowości,to potrafimy siadać,póki co tylko wtedy jak coś znajdziemy( lub kogoś )żeby się podciągnąć:)
no i zaczęliśmy jeść papki,a ładnie nam to wychodzi,że jestem cała szczęśliwa,że się Dorian nie wdał w tatę-niejadka:)

Poza tym zakochałam się w chustach,tylko kasy nie mam,żeby sobie kupić:-( nie ma kto odsprzedać w rozsądnej cenie:-)

I 10 dni luzu od dziadków,bo polecieli na wczasy i nie tupamy przez chwilę co drugi dzień do nich:-)a żegnali się,jakby na miesiąc lecieli co najmniej:)

ONa...gratulacje :)

My wczoraj drugą rocznicę ślubu mieliśmy-już w trójeczkę:) i w sumie zaczęłam się zastanawiac czy przy okazji chrzcin nie zrobić kościelnego ślubu.

pozdrawiamy :)

Madzialena polecam zakup chusty z lenny Lamb. Gwarancja, solidne i bardzo ladne :)

Czy ktoras chodzila z dzieckiem na basen? Czy trzeba zapisac się na zajecia czy jest jakas wyznaczona godzina,ze mozna wpasc raz na jakis czas z dzieciaczkiem na basen?

reklama
dzień dobry:)

ona-właśnie o lenny myślałam:)tylko biję się z myślami,bo mam chrapkę na MT,a w nim to i tate ponosi Dorka.
A my też chcemy na basen,ale chyba na cały turnus pójdziemy:) może i mama się naumie pływać?:)))

Do góry