reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

zmiana planow :-(
moi nad wode jada po poludniu bo teraz za chlodno i przed drzemka Moni bez sensu bylo jechac wiec po poludni oni wybywaja a ja pucuje chate...

moze za tydzien przyjedziecie do centrum na szafing (wymiane ciuchow) do Dino????

reklama
hej!!

Ja za tydzien zaczynam kurs :( a o której sie spotkacie??? I jakie Dino?? moze ja jakas opozniona jestem :)

Chciałabym bardzo sie spotkać....

Witam sie poniedziałkowo. Już jestem w pracy i mam przy sniadaniu czas wejść na BB, bo w domu to ciężko było...
Pojechaliśmy, zgodnie z prikazem na zdjęcie szwów, które okazały sie rozpuszczalnymi. Dr nie miała druczków, żeby wypisać mi opieke na juniora. Miała mi przesłać pocztą... nie ma do tej pory:eek: W sumie dobrze, że szwy rozpuszczalne, bo nie wyobrażam sobie ich wyjmowania. Mały na sam widok dr uciekł do drzwi i zaczął płakać jakby go ze skóry obdzierali... Nie pozwolił sobie zmienić opatrunku.
a co tam u Was?
ewuniaf na jaki kurs sie wybierasz?
Miłego dzionka kobitki :-)

bry ;-)

ja tak na szybko... roboty mam w pinezke ale mam pytanko na szybko - nie znacie kogos kto chcialby malego kotka? czarnego???

wiecej napisze jutro ;-)

milego

Ja mogę oddać swojego biało-szarego, wychowany napewno nie narobi w domku, tylko śpi wiecznie jakby go kto zarżnął :-) jeszcze go nigdy nie widziałam żeby spał jak normalny kt zwinięty w kłębek- zawsze rozwalony szczególnie na pół sofy!!!!!

hEJ!!!

Ja mam dwa pieski wiec nie chciam koteczka!!!!

Kamea ja robie teraz kwalifikacyjny z piel. rodzinnego. Możesz przyjechać do mnie z synusiem- chetnie zmienię opatrunek :) Mam wprawe (nie chwale sie:-D)

Rubi mam nadzieje ze spotkanie dojdzie wreszcie do skutku. W czwartek koncze o 16.30 może wtedy w tym parku koło mostu prowadzącego do zoo ????

Sylha czy ty już po drugim IUI??? Bo jakoś nie zarejestrowałam...

MY jutro przed 6 już bedziemy w drodze do Warszawy z młodym na kontrole... Kurcze żeby tylko było wszystko ok, boje sie strasznie... Trzymajcie za nas kciuki!!!

BUziaki dla wszystkich!!!

Bry ;-)

no to 3mam kciuki za Michalka i za fasolke sylhowa ;-)

ewuniaf ;-) przybede o ile nie bedzie padalo ;-)

spadam bo roboty mam w 3 diably a jeszcze dzis musze sie zwolnic i jechac po opinie dot. Jaska... mam stracha... sama nie wiem czemu....

3majcie sie ;-)

reklama
Dziyndoberek.
Sylha, rubi, ewuniaf mocno trzymam kciukasy!
rubi ja niedawno oddawałam swojego małego kotka i tez miałam problem ze znalezieniem chętnego i kot mieszka teraz u teściowej, ale prznajmniej babcia męza ma wesoło;-)
ewuniaf to Ty teraz bedziesz taka "wszechstronna";-) A Kasia już zaaklimatyzowała sie w szkole? Mój bratanek już drugi rok chodzi to przedszkola a w tym roku, coś mu sie stało i nie chce chodzić. Każdego ranka płacz. Przeszedł do innej grupy wiekowej i nie podoba mu się nowa pani i nowych dzieci nie akceptuje:baffled:
Mój Kuba rwie do dzieici jak szalony, na widok dziecka aż kwiczy i skacze z radości!:-D A wczoraj nauczył sie mówić słowo "d..pa" Usłyszał jak K. cos powiedział używając tego słowa i pózniej łaził i powtarzał. K. oczywiście został zbesztany, że ma uważać co mówi przy małym, bo on teraz powtarza każde słowo, które usłyszy. Az się boje co to będzie jak nauczy się mówić zagada nas wszystkich na śmierć:baffled:
No to miłego dzionka kobietki.

Do góry