reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kupilam wlasnie MT w Lenny i super się nosi. Ja nosze z przodu bo ciezko mi samej na tyl dać małą pozatym czuje się bezpieczniej ale moj Z woli z tylu, takze polecam!

O basenie wlasnie myslalam..chcialam posłać Z z Gosią, ja tam nie lubię chodzic w tego typu miejsca a jemu i jej napewno przyda się taka forma spedzania razem czasu i ruchu, dlatego zastanawiam się czy mozna sobie chodzic na godzinkę raz w tygodniu np.

reklama
bry ;-)

ona - mozesz chodzic na mala niecke - musisz tylko zadzwonic kiedy jest wolna bo z reguly odbywaja sie tam zajecia szkol plywanie...

madzialenia - ja bym kupowala chuste tkana ale uzywana...juz "zlamana" czyli miekka ;-) no chyba ze sie wykosztujesz na jakas z ekstra dodatkami ;-)
zaraz poszukam czy moje kupony na zakupy w Lenny Lamb sa jeszcze wazne - jak sa to mam tam znizke ;-)

Bry:)
MT to chcę uszyć u kogoś,ale to jak będzie już sam siedział...ale ta chusta...zamotałam dzisiaj Dorka w poszwę,którą podarłam :))) w dwa xx i odjechałam:-D i wiem,że podobno używana lepsza,tym bardziej,jesli jest dobrej firmy.
A dzisiaj zamówiłam Dorianowi cudne pieluszki wielorazowe i getry:) może zacznie dawać znać,że ma mokro.
No i pomału psychicznie nastawiam się na zostawienie Doriana...mama chyba wraca do pracy...:-(

hm..nie mialam przyjemnosci uzyc uzywanej chusty badz nosidla..az tak odczuwalna jest roznica??
chcialam zamowic z all od pani ktora szyje nosidla jednak zdecydowalam,ze kupie nowe z gwarancją i nie zaluje.

Mowisz,ze do pracy madzialena wracasz??
to tylko ja w domu siedzę??

bry ;-)

ona ;-) na opakowaniu Bebelulu Rapalu jest napisane zeby chuste wyprac ze 3-4 razy przed zuyciem zeby zmiekla i lepiej sie ja motalo ;-) jak jest z nosidlami to pojecia nie mam bo Monia w MT sie nie dala zapakowac :-( :no: wiec choc juz mialam upatrzone (nowe) to jednak zrezygnowalam...

no i jak dla mnie lepiej kupic cos uzywanego ale firmowego niz nowe, uszte z niewiadomoczego bo ciezar robi swoje a zadna mama nie chcialaby zeby jej material pekl jak w srodku skarbek siedzi ;-)

dobra...spadam poki co ;-) milego

PS. sylha? co u Ciebie????

Witam, to znowu ja, chyba juz trzeci raz tu zachodzę, ale jak mnie przygarniecie to obiecuję że zostanę. Na poprzednim forum napisałam właśnie ostatni post, a ze już przyzwyczaiłam się do jakiegoś kontaktu z innymi mamami to zostałyscie mi Wy:) Nie umiałam sie podzielic na dwa forum, a ze tam byłam najpierw to tam juz zostałam, czasem Was tu czytałam ale nie za wiele da sie z tego poskładac do kupy;/ Tak wiec postaram sie powoli wdrążyć:) Przypomnę może ze mam na imię Gosia, mam 24 lata, jestem mamą siedzącą w domu i jak widac na sówaczku mam w domu osmiomiesięcznego łobuza:) Zaczyna raczkować więc już mam oczy dookoła głowy:)

ona-23 chyba juz sie poznałysmy kiedys prawdA? Myślałam ze nie bywasz na tym forum, i teraz nie tylko Ty w domu siedzisz:)
ewunia ucichło coś:(

Ostatnia edycja:
Gimpelka my się poznalysmy??virtualnie moze i tak ale w realu nie przypominam sobię albo bylam pijana :p
skoroś ty tu jedyna w domu to wpadam na kawke :) poswirują nasze dzieciaki razem :):-):-)

ona 23 wydaje mi się ze jakis czas temu pisałysmy PW. To nie byłas Ty?:)
kamea no cisz, ale ja co chwila wpadam i patrze czy jest komu odpisac ale tylko jak od rana chyba siedze:(

reklama
Do góry