reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Madzialena skoro ich stać na dostanie życie to niech Wam od czasu do czasu coś dla małego zafundują, np krzesełko do karmienia, wózek, fotelik do samochodu, ciuszki itp, no musi każdy pójść na kompromis.
Dziewczyny dziękuję Wam za kciuki bardzo, staram się myśleć pozytywnie, ale dla mnie temat dzeicko, taki szkrab jak np. Dorian to temat coraz bardziej obcy, odległy- tak jakby to się mnie nie dotyczyło :-(

reklama
Sylha musisz chyba bardziej poluzowac a napewno się uda. moze wyjedzcie sobie gdzies? jakis mily weekend? sexi romantyczny :-):-)

sylha :) gdyby nie dziadkowie to Dorian połowy rzeczy by nie miał,a i nam pomagają...ale to nie o to chodzi...chyba,ja po prostu tak nie potrafię...brać...

Czesc dziewczyny!!!!

Sylha kciuki zaciśniete z całych sił!!!!!

Madzialena ja cie rozumiem ja też mam problem z braniem od innych... Też dziadkowie nam bardzo dużo dla dzieci kupuja i czasem aż mi wstyd przyjmować tyle prezentów...
Najbardziej to pomagają nam ci dziadkowie co są twoimi sąsiadami, w nich mamy najwieksze wsparcie :) Decyzja o wyjeżdzie na pewno jest trudna. Zyczę podjęcia trafnego wyboru :)

Ona a jak ma sie Gosieńka??? Jakieś nowe postepy?? Hania mi chodzic przy meblach zaczyna. Wstaje już prawie wszędzie :) I to tak śmiesznie wygląda jak taki szkrabek niespełna 7kg i 75cm sobie chodzi:-D

No nic uciekam szykować Kasie na rozpoczęcie szkoły !!!!:szok: nie wiem kto bardziej przerażony ona czy ja:-D
Miłego dnia wszystkim!!!!

ewuniaf ;-) 3mam kciuki za pierwszoklasistke i jej mame ;-)

moi dzis poszli do zloba i przedszkola... do starszakow oboje ;-)
Monia ryczala "nie cie cioci Mazi"
a Jasiek narzekal jak sie okazalo ze przy jego szafce jest znaczek z...motylkiem bo to "dziewczynski znaczek"...musze jakas naklejke z autkiem znalezc i mu obok przylepic zeby nie marudzil jak stara panna ;-)

co do pomocy to tylko ze strony moich rodzicow mozemy liczyc na pomoc bo rodzice mojego R nie zyja od bardzo dawna :-( ja juz czasem jestem zla o te prezenty bo Jasiek potrafil juz w pewnym momencie witac sie z dziadkami slowami "co mi przywiezliscie" :szok: no i jak mowilam zeby czasem przyjezdzali "z pustymi rekami" to sie nie dalo...zawsze cos przytaszcza ale teraz wywalczylam ze przywoza ubrania a nie durne zabawki przez ktore mozna u mnie w domu zycie stracic i o ktore sa ciagle bitwy miedzy Jasiem i Monika....

laski....a co robicie w weekend? moze skoczymy do zoo?

O ewunia gratulacje 1 uczniaka w domu. Moja chrześnica jak szła ( w Niemczech mieli 15 sieprnia), to babcię mocno za rękę trzymała, :zawstydzona/y:ale już róg obfitości miała w ręku to nawet babci nie chciała znać :-). Także mamusia się nie stresuj!!!!!
Ja mam nadzieję, że ten 1 września będzie dla mnie również początkiem nowego etapu w życiu na który już tak długo czekam....

a ja za to mocno 3mam kciuki i sle poztytywne fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ewuniaf A Gosia łazi wszędzie gdzie tylko sie zmiesci, wstaje, trzymajac ją za rece to nawet idzie sobie, teraz wlasnie rozpracowuje siatkę z jabłkami, i chyba 3zeby idą jej na raz bo cos tam widac juz, bardzo męczy sie bidulka wieczorami :-:)-(

Rubi
my na weekend wyjezdzamy. mamy rocznice :-) do zoo chcialam isc tydz temu ale byla tak wielka kolejka,ze odechcialo się ludzie stali az na drodzę, niewiem co tam sie dzialo ale odechcialo nam sie stac, na bolko bylo chyba tez spotkanie rodzicow chustowych :) zaluje,ze nie wzielam swojego MT, zapoznalabym sie z mamami.

Dzis wlasnie szlam sobie na koszyka, dzieciaki wracaly z rozpoczecia roku...i za pare lat to ja się bede stresowac pierwszym dniem mojej córy w szkole.

Czesc dziewczyny!!!

My po rozpoczeciu. Kasia jest w1A i oczywiście jest najmniejsza ze wszystkich dzieci!!!
Nikigo nie zna no i trudno jej bedzie sie przystosować ale mam nadzieje ze da rade :)

Dziekuje za słowa otuchy!!!

Rubi ja chetnie pójde gdzies na spacer na Bolko albo gdzieś do centrum, albo w ogóle w jakies fajne miejsce... Do zoo niebardzo bo pełno ludzi a ja ostatnio jakaś aspoleczna sie zrobiłam (haha)

Sylha i ja wciąz zaciskam kciuki za spełnienie twojego wielkiego marzenia!!!

Ona u nas tez chyba ząbki zaczynają isc!!! Hania potrafi sie 8 razy w nocy obudzić z płazem (a tak chwaliłam ze spi całą noc...) :(
Fajnie że Gosia sie tak ładnie rozwija :)

reklama
NO!

to umawiamy sie ;-)

ja bede gotowa po poludniu - pewnie ok. 16:00 bo wczesniej R zabiera dzieciaki nad wode a ja sprzatam...w ciagu ostatnich 2 lat mialam tylko jeden dzien kiedy nie bylo dzieci i moglam sprzatac ;-) a latalam jak poparzona bo nie wiedzialam od czego zaczac :-)

ewuniaf - a jakie miejsce proponujesz?? do zoo to faktycznie trzeba isc zaraz po otwarciu bo potem kolejka jest przerazajaca :-( spacerek po Bolko i ewentualnie pikniczek na kocykach???? a w centrum to gdzie???

czekam na propozycje i kolejne zgloszenia na spotkanie ;-)

Do góry