Hej Dziewczyny:-)
Ja tez jakis czas sie nie odzywałam, ale najpierw bylismy w Polsce u Dziadków i było super:-), a poźniej dopadła mnie jelitówka i 3 dni miałam wyjete z zyciorysu:-(, ale plus 3 kg mniej
Alek własnie mi rozrabia, a wniedzielę jak była kolezanka z dziewczynką troche starszą od Alusia to tak sie super bawili, że az w szoku byłam:-)
Kamea napisz jak tam na zdjęciu szwów Kubusia
mam nadzieje, że biedaczek nie jest za bardzo obolały
, Buziaki dla Niego:-)
Ona a może jednak da się pokombinowac jeszcze z tymi studiami. Szkoda troche jakby się nie dało:-(
Rubi powodzenia i udanych transakcji na allegro
Sylha kurcze przykro mi, że się nie udało:-(, mam nadzieję, że następna próba się uda. Trzymam za to kciuki.
A ta Twoja teściowa to faktycznie kobieta nie ten teges, nie zazdroszcze, Dobrze, że już pojechali
Na moja teściową narazie nie mam co narzekac. Rzadko się widujemy, a Mój P twierdzi, że Ona chyba bardziej lubi mnie niż Jego
Madzialena jesli chodzi o wyjazd to jesli macie mozliwosc to warto sie zastanowic. My jestesmy w DE dopiero niecałe 3 miesiace. Alusiek jest starszy od Twojego Doriana ale tez miałam wątpliwosci. Nadal czasami nie jest lekko, ale wiem, ze to dla Nas było najlepsze wyjscie. Przyjechalismy tu na rozmowe z P i zaraz w następnym tyg sie przeprowadzalismy. Firma załatwiła mieszkanie (małe ale OK) i możemy sobie pozwolic na duzo wyzszy standard zycia, mimo ze narazie tylko P pracuje, bo ja siedzę z Alusiem w domku. Dopiero uczę się języka, ale myslę, że tak za rok moze przy dobrych wiatrach tez poszłabym do pracy:-)Jesli chciałabys sie czegos wiecej dowiedziec co i jak to pisz na PW.
Uciekam bo muszę wstawi obiad, bo P niedługo wraca z pracy:-)