reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-)

Ewuniaf ;-) powodzenia - 3mam kciuki zebys ta prace dostala ;-):tak:

sylha ;-) popros swojego lekarza zeby Cie z jakas swoja pacjentka z Opola skontaktowal...daj swoj numer tel i popros zeby go dal babeczce - jak zechce to zadzwoni do Ciebie ;-)

Monia dzis poplakuje bo R odwozil ja z Jasiem...no i Monia nie buczy za mama, nie buczy za tata a za braciszkiem juz tak :-( a znajac zycie to mi dzis autobus kite pokaze bo sie bede po corke spieszyla... wczoraj dolecialam na przystanek, odwrocilam sie zeby zobaczyc czy autobus nie jedzie a on juz na przystanku :szok: przedwczoraj postalam z minutke wiec jak to w takim tempie i w ta strone idzie to....

ehhhh.... zdycham...tak duszno w pokoju mamy ze szok....

spadam do robotki ;-)

reklama
Halllooo!!!
Widze że tutaj całkowita pustka!!!
Gdzie wyscie sie dziewczyny podziały wszystkie??????

Pozdrawiam wszystkie i życzę mile spędzonego weekendu!!!

My byliśmy rano na Bolko na plaży (tzn niezupełnie na plaży bo nie lubie tłocznych miejsc wiec byliśmy na takim malutkim cypelku) dzieciaki sie wypluskały i padniete są.... a teraz obiadek sie robi, niedługo bedziemy jesc!!!. Zaraz Haniutka wstanie i bedzie krzyczeć że głodna :D
Co u was dziewczyny????

Hej dziewczyny!!!!
W końcu chata wolna!!!!!!!!!!!!!!!!!Teście wyzbyci, jutro mam pójść na 1 USG do kolejnej IUI- ale jakoś mam do tego asexualne podejście!!! Doktor mi opisał, że po 3 nieudanych IUI proponuje się INVITRO- wg najnowszej literatury. Kurcze jestem tym podbita troszkę....
A co u Was?? Gdzie wyście się wszystkie podziały???

Cześć Dziewczyny. Troche mnie nie było, ale na tym urlopie wczoraj pierwszy raz włączyłam komputer. Dzisiaj formalnie ostatni dzień urlopu, a od jutra do konca tyg. będę chyba miała jeszcze opieke na juniora. Kuba już po zabiegu przepukliny. Nie było tak strasznie jak to sobie wyobrażałam.
sylha, oj nie masz lekko z teściową. Teraz to sobie odpocznij kobito... A jeżeli chodzi o IUI to podobno do 3 razy sztuka, ale mam nadzieję, że już za drugim razem się uda, a o invitro nawet nie będzieicie musieli myśleć...
Miłego dzionka kobitki!:-)

bry ;-)

ja jestem...w pracy ;-)

sylha - bylam niedaleko Ciebie ale strachalam sie Twej tesciowej :p
poza tym upal taki, w sobote wicher dodatkowo...massakra...w sumie to na zaden spacer dzieckow nie wzielam...
teraz 3mam kciuki za IUI ;-)

leciec musze..paaaaaaaaa

czeee:)

Witam po przerwie:)
Jesteśmy po ostatniej szczepionce 5w1,a bohater zamiast płakać to się śmiał do pielęgniarki:-)
No i dopadła nas w pierwsza chorobowa panika:shocked2:a okazało się,że Dorek jest po prostu przegrzany:/

Tak czytam i czytam i aż mi się wnerwiać nie chce...w październiku koniec macierzyńskiego i czas szukania pracy :/ a najgorsze to to,że wiem jak wygląda szukanie pracy przez mamę z małym dzieckiem,więc rewelacji nie wróżę...

Sylha-trzymam mocno kciuki

reklama
mąż był kiedyś kilka lat na wyspach,w tamtym roku byliśmy w holandii...wiem,że warto,chociażby ze względu na standard życia,ale...no właśnie to ale.Wtedy nie mieliśmy Doriana i naprawdę nie wiem czy dam radę:-(nie mamy tutaj tragedii,ale jakie perspektywy? mąż w porywach zarobi ok.1700? dopiero jest na okresie próbnym,a to za mało,by godziwie żyć(wyjazdy,głupie kino itp.),a za dużo na zasiłek rodzinny:szok:.
Znowu jak ja pójdę do pracy,to jeżeli mi się uda pracować zgodnie z umiejętnościami to może ok.2000,a jak nie to najniższa krajowa.Minus żłobek itp.to przy najniższej za dużo nie zarobię.
Myślę o własnej działalności,ale nie mam pomysłu:/ lokal mam i tyle...
głupia jestem od tego myślenia

Do góry