reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dziewczyny gdzie wyście wszystkie pouciekały??!?!?
Ja z teściową 3 dzień- już mam tak dosyć, ona nawet zaglądała do szafy M, czy jak to się tłumaczyła spodni nie potrzebuje- taaa może i majtki jeszcze mu kupi?!?!?teraz jak ja w pracy to pewnie moją szafę śledzi!!!
Mnie zaczynają cyce dokłądnie tak jak przed okresem bolec- w niedzielę najdalej w poniedziałek dostanę @ :-(, niewiem jak ja to z teściową na karku przetrzymam....

reklama
zanim zrobilam test bylam bardzo senna, zmeczona, potem test no i wszystkie inne objawy przyszly.
przyslij do mnie tesciową...wyszkole ją :-):-)

Sylha u mnie jak u dziewczyn. Bolały piersi , strasznie chciało mi sie spać (ale to już gdzieś po 4 tyg. byłam zmęczona i do tego pobolewał brzuch u dołu (troszke tak jak przed @) Ile dni po IUI jesteś??? Niektóre testy u niektórych dziewczyn wykrywają ciążę już po 6 dniu od zapłodnienia... A może zrób sobie betaHCG i bedziesz wiedziała czy jesteś czy nie (ja bym chyba nie wytrzymała z czekaniem do następnego tygodnia ) :)

Ja jestem dzisiaj 11 dzień po IUI- boję się zrobić jakiekolwiek badania- biję się wyniku- wiem, że dostanę doła, a będę musiała przed teściową udawać, że wszystko jest ok- wolę odwlec ten moment jak najdalej....

Dzień Dobry :)

My po pierwszej nocce poza domkiem:)
Szaleństwo:happy: Dorian zakochany w dziadku normalnie - tylko teraz mama musi oduczyć brania na rączki,bo się bestyjka w ekspresowym tempie przyzwyczaiła:)

Sylha -mój objaw ciąży to dwa kilo jabłek i kilogram mandarynek w jeden dzień,a nie lubię ani jabłek ani mandarynek :szok:

Dziewczyny co tu taka cisza????????:szok::szok::szok:

Ja ostatnio mało zaglądam bo chodze na ten okres próbny do pracy i jak wracam to dzieciaczki sie niechcą mnie puścić :) A WIADOMO ROBOTY W DOMU MASA. ...
ALE MYŚLĘ O WAS :)

Sylha jak tam testowałas już??????? teściowa ci n ie wykończyłą??? Hahaha

Rubi???? Gdzie ty sie podziewasz??
Kamea??
Arcobaleno??
Ona??????

Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej nocki!!!!

reklama
Witam raniutko

Właśnie dziewuchy gdzie wy wszystkie się podziewacie?!?!?!?
Ja jeszcze nic nie testowałam, ale coraz bardziej czuję się na @ :-:)hmm::no2: ,
Przeżycia z teściową- rozlegulowana zmywarka- nie wiem jak takie coś można osiągnąć?!?!? Wyrwane brokuły w ogródku- podobno to ziele:szok:, codziennie totalnie ufajdolona kuchnia- nie wiem jak idzie taki sukces osiągnąć?!?!? No i prawie codziennie słyszę- co mam jej syneczkowi na śniadanie do pracy robić!!!!:wściekła/y:
i ogóle jakie posiłki ma spożywać- kurde to już mam na granicy i jeszcze chwila to jej już dowalę prosto z mostu, że jeżeli uważa że ona ma się ze mną źle to niech go sobie zabiera!!!!!!!!!!

Do góry