reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-)

madzialena ;-) no za samo Centrum tych okolic bym nie uznala ale faktycznie niedaleko mieszkamy ;-)

sylha ;-) to moze sterroryzujemy tesciowa tajna bronia pojedynczej zaglady? wymierzymy w nia.... Monie :-D

dobra...spadamy do piekarni po chleb ;-) musze tylko Monike z wyrka wyciagnac....

si ju

reklama
Rubi- ta zagłada dobra, ale się uśmiałam, ale mimo to obawiam się o los Moni...wiesz moja teściowa miała kiedyś w PL ksywę Helga :-) wiadomo hersztbaba :-) a z Monią pewnie by się poradziła- uwielbia dzieci, dlatego też tak mnie to wkurzyło, że chce akurat w tym tak ważnym dla mnie czasie przyjechać!!!!ta to ma nosa do problemów!!!!!

Sylha-dziękujemy:)

Rubi-no wiem,ale to pięć minut gdzieś?

czy Wy też jesteście uzależnione od swoich dzieci?ja myślałam,że to przejdzie z czasem...a po prawie 4-ech miesiącach nadal potrafię obiad przypalić:/
i nie przez to,że daje w kość,ale nie umiem się odkleić od Doriana...masakra jakaś

No właśnie wreszcie piątek- rano jakoś nie umiałam zatrybić i myślałam, że jestem przy czwartku...., ale co tam dłuugi wekend-mam nadzieję,że jutro nie będę musiała pracować?!?!?:crazy:
Kamea- znalazłaś propozycję sałatki? Byle Wam pogoda dopisze, ale lata i tak w tym roku nie ma

bry...

pogoda sie chyba zmieni bo mi leb peka :-( obudzil mnie bol, wzielam 2 apapy i nic.... mam nadzieje ze nie bede sie bujala z migrena 3 dni :-(

na doiar zlego w lodowce mam tylko swiatlo i... sledzie w oleju wiec trza na cytrusek isc... sylha... po cukinie musze leciec ;-) Jasiek stal sie fanem plackow :-D wczoraj nie bylo zoltego sera to z mozarella zrobilam - tez dobre wyszly ;-) no i leczo chce zrobic ;-)

A ja się wczoraj mojej wyzbyłam- matka pojechała do niemiec do brata- więc pozabierała co było.
Super- matki się z domu wyzbyła- to teście muszą się zwalić:szok::wściekła/y: i kiedy ja się mam z mężem na luzie i spokojnie sobą nacieszyć

Czesc mamuski!!!

Ale sie porobiło....

Ona my na Kope z dziećmi wchodzimy od czeskiej strony zawsze bo jest najkrótsza droga (ale za to i dość stroma miejscami) Wyruszamy ze Zlatych Hor musiałłabys na mapę spojrzeć (jedzie sie przez Zlate Hory prosto aż sie dojedzie do przystanku PKS a tam zaraz za nim skręca w prawo. Ta droga prowadzi juz pod góre aż do parkingu :) stamtad na szczyt na nóżkach. Nigdy tam nie nocowaliśmy . Nocowalismy kiedyś w Pokrzywnej bo stamtąd i z Jarnoltówka też można na Kope iść czerwonym i zielonym szlakiem chyba. Ten zieliny jest strasznie długi wieć z dzieckiem może być ciężko.... Zycze wam przyjemnej wycieczki :)

A my wczoraj wybraliśmy sie z moim dziadkiem na Padziada do Czech i cóż po wycieczce mam dwójke chorą.... MIchał z gorączką i Hania z gorączką. Już zdążyłam u lekarza być rano i obydwoje mają zapalenie gardła :( a ja zaczynam ten okres próbny od wtorku i mam załamanie po prostu... Chcieliśmy dzieicom radoche z wyjazdu zrobic a sie okazało że mimo pieknego słońca tak strasznie wiało że ledwie sie szło (chciałam zawrócić z Hanią i Miskiem ale M. i dziadek sie uparli że już tak blisko do szczytu...) no i mam teraz problem... Aj....

Rubi wspolczuje bólu głowy...

Kamea to tylko sie cieszyć ze weekend- wreszcie "odpoczniesz" w domku haha

Madzialena mieszkałaś wczesniej na 1-go maja?

Sylha oj u mnie ciezko z kladzeniem sie spać :) ja jestem z tych mamusiek którym wystarczy 5 godzin snu na dobe:-D:-D A jak twoje samopoczucie??

reklama
Rubi widzę że nie tylko mnie głowa boli, pospałam nawet trochę z Nikosiem ale nic to nie dało, chyba też procha zarzucę

Ewuniaf porobiło się, może do wtorku wyzdrowieją? oby ;-)

Do góry