reklama
sylha
mama bliźniakowa
Dziewczyny jestem już po i oczywiście baaardzooo dziękuję za wsparcie!!!!
Zajęło to w całości 1h i było miło, bo tylko my doktor i relaksująca muzyka- także jak na te warunki to bardzo intymnie.
Dostałam tabletki- wspomagacze dla ciałka żółtego i teraz najdłuższe 2 tygodnie przede mną.
PS Ewunia jak może widziałaś białego busa T4 pod kliniką to my;-)
Zajęło to w całości 1h i było miło, bo tylko my doktor i relaksująca muzyka- także jak na te warunki to bardzo intymnie.
Dostałam tabletki- wspomagacze dla ciałka żółtego i teraz najdłuższe 2 tygodnie przede mną.
PS Ewunia jak może widziałaś białego busa T4 pod kliniką to my;-)
ewuniaf
Fanka BB :)
Sylha super że juz po wszytskim i że taka zadowolona jesteś niedługo bedziesz jerszcze bardziej zadowolona jak zobaczysz dwie krechy na teściku haha Niestety nie było mnie w domku w tych godzinach kiedy byliście w klinice wiec nie widziałam......
No to teraz zostało cierpliwie czekać- czyli najtrudniejsze zadanie.
Kamea jak tam po weekendzie???
Ciekawe jak RUbi mija wypoczynek...
Arcobaleno co u ciebie?
Ona mama juz pojechała??
Ja nie zdążyłam w weekend odpocząc czyli standarowo....;-) Hania zaczęła mi wstawać przy meblach i czesto sieprzewraca wiec pilnować musze ciągle.... Do tego Michał zrobił sie nadopiekuńczy i ciagle jak Hania zapłacze to próbuje ją podnieść z podłogi
Za to Misiek z powodzeniem odpieluchowany (Ufff nawet nie wiecie jaka to ulga)
Kasia w przedszkolu a ja przy kawce. Misiek męczy ŚWinkę Peppe a Hania odkrywa nowe miejsca w naszym salonie Kurcze jak ona sie szybko przemieszcza!!!!!
No to teraz zostało cierpliwie czekać- czyli najtrudniejsze zadanie.
Kamea jak tam po weekendzie???
Ciekawe jak RUbi mija wypoczynek...
Arcobaleno co u ciebie?
Ona mama juz pojechała??
Ja nie zdążyłam w weekend odpocząc czyli standarowo....;-) Hania zaczęła mi wstawać przy meblach i czesto sieprzewraca wiec pilnować musze ciągle.... Do tego Michał zrobił sie nadopiekuńczy i ciagle jak Hania zapłacze to próbuje ją podnieść z podłogi
Za to Misiek z powodzeniem odpieluchowany (Ufff nawet nie wiecie jaka to ulga)
Kasia w przedszkolu a ja przy kawce. Misiek męczy ŚWinkę Peppe a Hania odkrywa nowe miejsca w naszym salonie Kurcze jak ona sie szybko przemieszcza!!!!!
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ewuniaf jakoś idziemy do przodu ;-) silna na Twoja Haneczka :-) my juz po spacerku porannym, teraz próbuje trochę dom ogarnąc i jakaś zupę ugotować póki Młody śpi ;-)
sylha
mama bliźniakowa
Witam Was dziewuchy
Mam dobry humor i nastawienie od wczoraj- mam nadzieję,że za 2 tygodnie będzie jeszcze lapszy!!!!
Rubi- u mnie się jeszcze nie meldowała- ale nie słyszałam do tej pory nic na sygnale, więc Monia musi być grzeczna :-).
A kamea to chyba rzeczywiście urlopuje!!!!
Fajny ten pchli targ był wczoraj- uwielbiam oglądać stare rupiecie!!!!
Mam dobry humor i nastawienie od wczoraj- mam nadzieję,że za 2 tygodnie będzie jeszcze lapszy!!!!
Rubi- u mnie się jeszcze nie meldowała- ale nie słyszałam do tej pory nic na sygnale, więc Monia musi być grzeczna :-).
A kamea to chyba rzeczywiście urlopuje!!!!
Fajny ten pchli targ był wczoraj- uwielbiam oglądać stare rupiecie!!!!
Kamea
Fanka BB :)
Już jestem, jestem:-)
Nie wyrabiam się dzisiaj
Sylha trzymam mocno kciukasy za pozytywny ROZWÓJ sytuacji
Weekend jak zwykle przeleciał jak szalony. Wczoraj chcielismy wybrać się do ZOO, ale junior spał do 15:30, więc już sie nie opłacało. Pojechaliśmy do dinoparku, tam sie rozpadało i po 15 min. wracaliśmy do domu. Dobrze, że wstęp mamy za free.
Jeszcze 4 dni i 2 godz. do urlopu:-)
ewuniaf, Michaś to zuch chłopak, szybko i bez problemu zapomniał o pieluchach:-) A z Hanią to teraz będziesz mieć wesoło.... Jak mi się przypomni ile Kuba już guzów sobie ponabijał...
Nie wyrabiam się dzisiaj
Sylha trzymam mocno kciukasy za pozytywny ROZWÓJ sytuacji
Weekend jak zwykle przeleciał jak szalony. Wczoraj chcielismy wybrać się do ZOO, ale junior spał do 15:30, więc już sie nie opłacało. Pojechaliśmy do dinoparku, tam sie rozpadało i po 15 min. wracaliśmy do domu. Dobrze, że wstęp mamy za free.
Jeszcze 4 dni i 2 godz. do urlopu:-)
ewuniaf, Michaś to zuch chłopak, szybko i bez problemu zapomniał o pieluchach:-) A z Hanią to teraz będziesz mieć wesoło.... Jak mi się przypomni ile Kuba już guzów sobie ponabijał...
Ostatnia edycja:
O
ona_23
Gość
Ewuniaf mama jeszcze jest. wieczorem wyjezdza :--(a Hanulka to ci szybko wstala Gosiaczek zaczela pelzac. odwiedza wszystkie mozliwe zakamarki, zaczela siadac i tez wstawac ale tylko jak sie trzyma rąk, za meble jeszcze nie łapie się ;-)
Sylha nie bój zaby, Wszystko idzie w dobrym kierunku, napewno.
Ponoc pogoda juz nam nie dopisze, ma spowrotem wrocic pochmurna pogoda.
Sylha nie bój zaby, Wszystko idzie w dobrym kierunku, napewno.
Ponoc pogoda juz nam nie dopisze, ma spowrotem wrocic pochmurna pogoda.
sylha
mama bliźniakowa
Dziewczyny- ja chyba jajco zniosę przez te 2 tygodnie!!!!!!!!
reklama