reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Dziewczyny jestem już po i oczywiście baaardzooo dziękuję za wsparcie!!!!
Zajęło to w całości 1h i było miło, bo tylko my doktor i relaksująca muzyka- także jak na te warunki to bardzo intymnie.
Dostałam tabletki- wspomagacze dla ciałka żółtego i teraz najdłuższe 2 tygodnie przede mną.
PS Ewunia jak może widziałaś białego busa T4 pod kliniką to my;-)

Sylha super że juz po wszytskim i że taka zadowolona jesteś :) niedługo bedziesz jerszcze bardziej zadowolona jak zobaczysz dwie krechy na teściku haha :) Niestety nie było mnie w domku w tych godzinach kiedy byliście w klinice wiec nie widziałam......
No to teraz zostało cierpliwie czekać- czyli najtrudniejsze zadanie.

Kamea jak tam po weekendzie???
Ciekawe jak RUbi mija wypoczynek...
Arcobaleno co u ciebie?
Ona mama juz pojechała??

Ja nie zdążyłam w weekend odpocząc czyli standarowo....;-) Hania zaczęła mi wstawać przy meblach i czesto sieprzewraca wiec pilnować musze ciągle.... Do tego Michał zrobił sie nadopiekuńczy i ciagle jak Hania zapłacze to próbuje ją podnieść z podłogi:baffled::baffled:
Za to Misiek z powodzeniem odpieluchowany (Ufff nawet nie wiecie jaka to ulga)
Kasia w przedszkolu a ja przy kawce. Misiek męczy ŚWinkę Peppe:-D:-D a Hania odkrywa nowe miejsca w naszym salonie:-D Kurcze jak ona sie szybko przemieszcza!!!!!

Ewuniaf jakoś idziemy do przodu ;-) silna na Twoja Haneczka :-) my juz po spacerku porannym, teraz próbuje trochę dom ogarnąc i jakaś zupę ugotować póki Młody śpi ;-)

Witam Was dziewuchy:tak:
Mam dobry humor i nastawienie od wczoraj:-D- mam nadzieję,że za 2 tygodnie będzie jeszcze lapszy!!!!
Rubi- u mnie się jeszcze nie meldowała- ale nie słyszałam do tej pory nic na sygnale, więc Monia musi być grzeczna :-).
A kamea to chyba rzeczywiście urlopuje!!!!
Fajny ten pchli targ był wczoraj- uwielbiam oglądać stare rupiecie!!!!

Już jestem, jestem:-)
Nie wyrabiam się dzisiaj:baffled:
Sylha trzymam mocno kciukasy za pozytywny ROZWÓJ sytuacji:tak:
Weekend jak zwykle przeleciał jak szalony. Wczoraj chcielismy wybrać się do ZOO, ale junior spał do 15:30, więc już sie nie opłacało. Pojechaliśmy do dinoparku, tam sie rozpadało i po 15 min. wracaliśmy do domu. Dobrze, że wstęp mamy za free.
Jeszcze 4 dni i 2 godz. do urlopu:-)
ewuniaf, Michaś to zuch chłopak, szybko i bez problemu zapomniał o pieluchach:-) A z Hanią to teraz będziesz mieć wesoło.... Jak mi się przypomni ile Kuba już guzów sobie ponabijał...

Ostatnia edycja:
Ewuniaf mama jeszcze jest. wieczorem wyjezdza :-:)-(a Hanulka to ci szybko wstala :) Gosiaczek zaczela pelzac. odwiedza wszystkie mozliwe zakamarki, zaczela siadac i tez wstawac ale tylko jak sie trzyma rąk, za meble jeszcze nie łapie się ;-)

Sylha nie bój zaby, Wszystko idzie w dobrym kierunku, napewno.

Ponoc pogoda juz nam nie dopisze, ma spowrotem wrocic pochmurna pogoda.

reklama
Witam

Ja znowu z mega bólem głowy wiec nie popisze za bardzo...

Ale życze wszystkim słonecznego i przyjemnego dnia :)

Do góry