reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam sie!

Rubi najlepsze (choć spóźnione) życzenia dla Monisi!!! No i oczywiście udanego wyjazdu!!!!
Mam nadzieje że jak wrócicie już to zahaczysz o mój domek??? Od 16 ide na okres próbny do pracy.....

Nie było mnie ostatnio - M. wziął pare dni urlopu i siedzieliśmy dwa ostatnie dni nad wodą z maluchami!!! Tzn przedwczoraj byliśmy na KOpie BIskupiej a potem w drodze powrotnej zajechaliśmy do Zielonej Zatoki popływać i zjeść pstrąga. Wczoraj byczyliśmy sie nad Srebrnym. Dzisiaj mam dzień sprzątania bo przez ostatnie dwa dni chałupe zapuściłam (aż mi wstyd):-D

Wszystkim zycze duzo słonka :)

reklama
Cześć kobitki.
Puściutko tutaj cosik ostatnio...

Monisiu wszystkiego naaaaaajjjjjjjlepszego!:-)
ewuniaf ty od 16 zaczynasz prace a ja ide na urlop:-), już dni odliczam:tak:
Ale Ci zazdroszcze tego leniuchowania... Mój K. w sobote musi iść do pracy a w niedziele nocka. Ludzie w jego firmie zwalniaja sie jeden po drugim i ludzi nie ma... Prawde powiedziawszy też namawiam K. żeby znalazł coś innego, bo temu jego szefowi ostatnio "odwala", nie wiem klimakterium przechodzi czy jaki czort? K. ma coraz wiecej roboty, coraz większa odpowiedzialność i wymyślają mu jakieś kursy a wypłata z miesiąca na miesiąc coraz mniejsza. Absurd jakiś...
ewuniaf miałaś wczoraj widzieć u mnie moje "bandżo", od razu by Ci się humor poprawił... Juz mi to sprzątanie bokiem wyłazi. Posprzatam a za 2 min. za tyłkiem znowu syf autorstwa juniora...

TO jeszcze ja..ja...ja tez zycze Monisi stooo lat, usmiechu, zdrowia, sloneczka.:-):-)

pare dni nie zagladalam tu.
Mama nas odwiedzila moja,szalejemy ;-)

Dziewczyny jutro mam inseminację i proszę Was trzymajcie kciuki za powodzenie!!!!!!!
Ona- jak się uda to zabiorę Cię do tego nowego sklepu dla maluchów- ja już mężowi obiecałam, że jak będę w ciąży to niech szykuje porządną wypłatę, bo jak zahaczę o ten sklep to mnie chyba po godzinach wyrzucą;-). Zawsze teraz co jadę do kliniki to przejeżdżam obok niego z żalem...ale obiecałam sobie, że nie wejdę do niego do póki nie będę w ciąży!!!!

Sylha z całych sił wierzę że sie uda!!! A o której godzinie ta bediesz\/ i powidz jak to jest przychodzisz na konkretną godzinę i po zabiegu jeszcze w klinice masz leżeć godzinę czy ile??? bede trzymac kciuki!!!

Ona przyjemności z mamusią!!!!

Rubi udanego wypoczynku!!!

reklama
Dziewczyny dziękuję!!!Jesteście kochane!!!!
Mam jutro o 9 być w klinice, ile czasu to zejdzie nie mam pojęcia- nie mam jeszcze wprawy;-).
Wiem, że będą selekcjonować plemniczki od M i mi podawać te najlepsze, potrwa to ok. godziny, potem sama IUI- zaledwie chwila i potem chwila odpoczynku by plemniki się zadomowiły i do domu. Z tego co inne dziewczyny mnie informowały to cała procedura max 2h!!!Oby się udało!!!

Do góry