reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry ;-)

ona ;-) mozesz wszystko robic ;-) pytanie brzmi "czy Malgosia da sie oszukac" :-D
Monia tez plula obiadkami ktore robila mama z warzywek przywiezionych przez tate az z Kotorza z eko uprawy ;-) jedynie burakami ja moglam oszukac - buraczki tak lubila ze jadla wszystko ;-)

a wczoraj zrobila duszona cukienie z przepisu sylhy - miodzio - ziemniaki z obiadu zostaly, miesko zostalo a cukinii ani sladu :-) az mi slinka cieknie na samo wspomnienie ;-)

dobra... zaczelam temat obiadowy to czas do garow leciec ;-)

si ju ;-)

reklama
Dzieki dziewczyny, ;-)
najlpierw spróbuje ją nieco oszukac a jak się nie uda to bedziemy kupowac sloiczki.
najwyzej moze potem się jakos przekona.

ja dzis ogórkową zrobilam na obiad. mialam takiego smaka :-)

ona ;-) to ja przybywam na obiad :-) uwielbiam ogorkowa ;-)
a za mna ostatnio zurek chodzi ;-)

zaraz lecimy na cytrusek zobaczyc czy pani z zurawinka juz jest ;-)

Witam sie...

Wczoraj mnie nie było bo od wczoraj umieram na ból głowy (nienawidze tych migren....)
nie poodpisuje wiec za bardzo...
Ona ja tak mam z Hanią i wiesz co mieszam jej moją zupke ze sklepową i pomalutku daje coraz mniej kupnej a wiecej swojej - daje sie oszukać :)

Witajcie tym ponurym rankiem!!!!
Ja już deprechy dostaję od tej pogody- kiedy w końcu zawita do nas lato?!?!?
Lipiec nie był w ogóle do niego podobny, a dzisiaj jak się obudziłam i znowu nie widziałam promyków słońca wpadających do sypialni to mnie wzięło!!!!
Jeszcze dzisiaj mam na 17 USG.

A ja lubię taką pogode. :-)Nie lubie lata wręcz nienawidzę wiec taka pogoda jak dzis mi odpowiada ;-)

Dostalam wczoraj ulotke,ze otworzyli komis na targowej dla dzieci. Ktos byl? cos ciekawego? jakie ceny? bo ja jak zwykle opozniona jestem i nigdy niewiem co nowego otwierają.

Sylha dla ciebie specjalnie zarezerwuje jutro piekną pogode .ok? :-):-)

Bry ;-)

ja jestem rozdarta jesli o pogode chodzi...upalow nie lubie ale deszczu tez nie... gdyby bylo ze 3-4 stopnie wiecej i nie padalo/mzylo/kropilo to dla mnie byloby OK :tak:

ewuniaf ;-) ja tez migrenowka :-(

lece Monie do wyrka pakowac bo na 15:00 do lekarza lecimy ;-) potem moze wpadne do tego komisu na Targowej ;-) daleko nie mam ;-) no i w Scandii wyprzedaze ;-) dzis -50% a jutro kazdy ciszek za 3 zlote ;-) ale z Monetta pewnie nie poszaleje miedzy wieszakami :-/

milego ;-)

reklama
Do góry