reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

No tak caly czas z małą nie zeby mi bylo zle z tego powodu bo ja bardzo chętnie wyjdę gdzieś nawet z nią, tylko nie ma do kogo za bardzo ;-)
i czasem glupio się czuję,ze na forach szukam sobie kolezanek a w realu jest ich tak malo. tzn sa ale kazda ma swoje zycie i rzadko się spotykamy.

7pięter nizej jest kolezanka ale ją wycianac na spacer z jej 2msc synkiem to nielada wyczyn.

reklama
Witam sie piatkowo.
Dzisiaj pobiłam rekord w niespaniu. Położyłam się spać o 1:30 a wstałam o 5:00. Ciekawe o której nastąpi kryzys...

Wczoraj Kuba powiedział pierwsze pełne zdanie z podmiotem i orzeczeniem, ale ni było to Mamo koacham Cie, tylko "Pan ma brum";-)

ona masz racje, ilez można przebywać we własnym towarzystwie. Ale jeżeli jesteś zmotoryzowana, lub będziesz zupełnym przypadkiem w Dinoparku, to zapraszam na kawusie:tak: Oczywiście reszte mamulek też zapraszam, a co tam. Podwórko ogromne, można sobie imprezke zrobić :-)

hej!!!!

Ona nie smuc sie ... Ja wiem jak to jest nie miec do rozmowy nikogo poza męzem, albo i nikogo..... I nie jest głupim szukanie sobie koleżanek na forum- robie to samo bo nie mam zbytnio koleżanek w moim wieku które miałyby dzieci.... a z wami bardzo dobrze sie rozmawia i mam nadzieje na jakieś babskie spotkanie:tak:

Kamea no to świetnie zdanie mały ci powiedział hahah:-D rewelacja!!!! Co do przebywania we własnym towarzystwie to własnie wczoraj zrobiłam krok do przodu i byłam na rozmowie o prace. być może zacznę od 1 wrzesnia!!!!! :)

A wczoraj i dziś tak mnie męczy ból głowy że ledwie żyję. Wczoraj żeby dziciom przyjemność zrobić to z tym bólem głowy zabrałam ich do zoo- chodziliśmy 4 godziny i nie wiem kto była bardziej padniety one czy ja....:-)

Bry ;-)
Ewuniaf ;-) a o ktorej bylas w Zoo? bo my po poludniu na wyspie tez bylismy ;-)
jesli o babskie spotkanie chodzi to ja jestem za :tak: to kiedy i gdzie??? :-D

Monetta umie sikac na trawke juz wiec nie musze sie z nocnikiem po miescie bujac :-D mialam obawy czy mi powie ze chce siku bo w domu to po prostu idzie do lazienki, wywleka nocnik i dopiero mowi ze siku bedzie robila ale raz czy dwa ja zapytalam czy nie chce siusiu i powiedzialm ze jak bedzie chciala to ma powiedziec i corka prosbe ma spelnila :-D

ostatnio dzien w pracy.... trza poogarniac wszystko....wiec zmykam poki czas ;-) si ju

ewuniaf to zaciskam mocno kciukasy, żeby sie udało &&&&&:tak: A gdzie będziesz pracować, jeżeli to nie tajemnica? Bo wiesz, dobrze mieć "kontakty";-):-)

rubi posłuszną córkę masz:tak:

Jeżeli chodzi o spotkanko, to mimo, że mieszkam heeeennnn daleko od Opola, to w trakcie mojego urlopu chętnie sie spotkam:tak:

Kurcze Rubi żyć nie umierać z taką Monią!!!! Niespałna 2 lata a już ci mówi jak chce siku albo sama idzie zrobic. W zoo byliśmy od 12 do prawie 16. Michał była bez pieluchy ale musiałam go pytać co chwile czy chce mu sie siusiu. Dwa razy była w toalecia. W sumie ani wczoraj ani dzisiaj nie mieliśmy jeszcze zadnej wpadki ale jakos nie chce sam powiedziec jak mu sie chce a ja już mam dość ciągłego pytania o to samo.....
Kamea napisałam wam pw i z całego serca dziekuje za sciskanie kciuków. Przydadzą sie z całą pewnością!!!!

Ewuniaf idziesz do pracy??to ja poproszę o szczegoły :)

CZy ktoras byla moze w tym nowym sklepie dziecięcym niedaleko rolnika? feliks czy jakos tak. Dzis bylam w rolniku i przejerzdzając zobaczylismy tamten sklep ale byla wywieszka,ze awarie mają.

Kamea ja niestety nie jestem zmotoryzowana ale mam drajwera swojego :-)

Chętnie bym poszla do zoo. :-)

bry ;-)

pogoda...buuuuuu... Monia ma katar :-( ale chyba zebowy bo dolna trojka jej wylazi...
spadam bo R sniadanie robi :-) dla siebie pierwsze a dla nas drugie ;-) potem Monie do wyrka a ja na zakupy do Lidla ruszam ;-)

milego ;-)

reklama
Do góry