reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
a mozesz mi napisac czy w tej optimie robia usg czy trzeba sie wybierac zupelnie w inne miejsce, moj dotychczasowy lekarz posiada te wszystkie sprzety, powiem szczerze duza wygoda :D:D bo nie trzeba jezdzic na usg czy jakies badania a pozniej z wynikiem znow do lekarza i czy lekarz przyjmuje na dana godzine czy trzeba sie wyczekac w kolejce

Arcobaleno masz racje zdarzaja mu sie złe dni i wtedy do najmilszych nie należy :) ale to tylko człowiek. Myśle ze każdemu lekarzowi zdarzają sie gorsze i lepsze dni :)

Jaga Fim ma w gabinecie USG i KTG wiec wszystko robi u siebie. Nie wiem jak jest z kolejkami bo ja chodziłam do niego do błękitnej wstęgi do prywatnego gabinetu. W Optimie byłam u niego na teście niestresowym przed samym porodek- ma bardzo ładny dobrze wyposażony gabinet.

Ewuniaf zgadzam się z Tobą że to tylko człowiek ale według mnie kobieta w ciąży zasługuje na specjalne traktowanie i nie powinna chłonąc negatywnych emocji lekarza :-)

bry

dziewczyny - dostalam informacje ze dzis w poludnie zalamie sie pogoda na Opolszczyznie - ma intensywnie padac - przewiduja ze stany na Odrze i Malej Panwi przekrocza stany alarmowe (chyba przesadzaja...susza teraz jest a przez noc az tyle chyba nie napada...)

zasadniczo - jak nie musicie to po poludniu nie wychodzcie z domkow i jak sie da to pochowajcie auta do garazu ;-)

Rubi no to sie pogoda załamała...... leje i leje... a my garażu nie mamy i nasze auta mokną
...
Kamea masz troche racji że ciężarnej należy sie specjalne traktowanie:tak:

nasz Michał juz bez cewnika i dopiero teraz widać ze go boli :( ma problemy z siusianiem bo wtedy bardzo go piecze. Siusior jest cały spuchniety i zasiniony ale nie wygląda tak zle jak myslałam ze bedzie wyglądał. Mam nadzieje ze wkrótce bedzie lepiej:tak:

co do pogody zgadzam sie jest okropna!, niestety u nas tez brak garazu i autko stoi i moknie co gorsza pod drzewem :(... zastanawiam sie po co ja go wczoraj mylam :D:D . ewuniaf mam nadzieje ze twoj Michałek szybko wroci do zdrowka!

Dzieki Jaga. Mój Michał to dzielny chłopak!!!! usuwaliśmy cewnik a on nawet nie pisnął- spodziewałam sie histerii i płaczu i wyrywania sie a on leżał spokojniutko i nawet nie miałknął. Jestem dumna :)

A my 5 lipca mamy wizytę u dr żurek. Czy ktoś nam może powiedzieć czy ona już na pierwszej wizycie robi jakieś testy??? I jakie są u niej ceny????

reklama
Do góry