reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

cześć dziewuszki.
posłusznie się melduję!
Ewuniaf ja tez mam nadzieję, że Michałek dobrze się czuje i fajnie, ze wszystko poszło jak z płatka!
rubi nóg zapasowych niestety nie posiadam, mam tylko swoje, ale krótkie i niezbyt zgrabne, więc chyba byś nie reflektowała...
Dziewczyny jutro chyba będę musiała o 4 rano wstać:-( Na 7 muszę być z Kubą w Strzelcach. Muszę wyszykować siebie i juniora... Kurcze, kiedy ja się wyśpie???

reklama
Kamea ;-) moje osobiste nogi tez do zgrabnych nie naleza wiec biore w ciemno kazde bylebym chodzic mogla :-D

a czemu do Strzelec z Kuba jedziecie??? do lekarza jakiegos????

Jade z nim do szpitalnego laboratorium zrobić mu badanie TSH. Tylko tam są w stanie pobrać takiemu maluszkowi krew z żyły a nie z palca. I wg mnie w porównaniu do laboratoriów zloklalizowanych najbliżej mojej "big wiochy" tam wyniki są najbardziej wiarygodne. Na "Lomie" w Ozimku już 2 razy z rzędu się przejechałam, a laboratoria, które współpracują z naszą przychodnią-nie ma nawet co gadać. Także wolę jechać aż do tych Strzelec i mieć świadomość, że badanie jest wiarygodne.

Ostatnia edycja:
aha...
ja ostatnio pobieralam Moni krew na ZWM i pobierali z zyly ale i tak doszlo do hemolizy i badania niezbyt wiarygodne sa :-( ale kolejne badanie bedziemy robic za miesiac - mysle ze w MSWiA...

witam wszystkich! po pierwsze chciała bym podziekować rubi za pomoc, jednak mieszkam na Dambonia? (bynajmniej mi sie tak wydaje) :-), wiec mam takie pytanie czy gdzies tutaj byłby jakis lekarz ktory moglby poprowadzic moja ciaze?. poza tym chcialam sie rowniez dowiedziec co mozna zobaczyc w Opolu badz okolichach... poki co zwiedzilam zoo i karolinke no dobra inne wieksze c.h rowniez :-D

Witaj Jaga ;-)
skoro CH juz masz obcykane, zoo tez to musisz isc do amfiteatru ale wieze piastowska sobie podaruj w ciazy :-)
na spacery polecam Bolko :tak: zielone plucka Opola ;-)
jesli o okolice chodzi to masz Jurapark w Krasiejowie ;-)

no i dalej to sie musze zastanowic ;-)

Arco ;-) do niektorych badan krew z paluszka mozna sobie wsadzic.... :-(

spadam upolowac cos do zarcia

pa

Czesc dziewczyny!!!!

Nie mam na razie zbytnio czasu na pisanie wiec powiem tylko ze u nas ok. Dziekuje wszystkim za ciepłe słowa!!! Jestescie kochane!!! :)

Jaga ja miałam prowadzoną ostatnią ciąże przez dr Fima bo nikt nie chciał prowadzić świrnietej która chciała rodzić w domu> Fim był bardzo pomocny i wspierał nas w naszej decyzji!!! Naprawde fajny lekarz i wszystko dokładnie tlumaczy. Wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Poprzednie dwie u Rachwalskiego. Też narzekac nie moge. Bardzo sympatyczny jest tyle ze czasem odnosiłam wrażenie że ma za mało czasu na każdą pacjentkę.

Kamea a na Witasa też mieli probemy z pobieraniem>???

Hania płacze musze dać jej (.)(.)

reklama
hmm no to koniecznie musze sie wybrac na spacerek.. tylko gdzie to jest dokladnie to Bolko.. ? ona_23 ewuniaf a mogly byscie napisac od ktorej do ktorej ten lekarz przyjmuje badz moze macie jakis nr tel. do przychodni

Ostatnia edycja:
Do góry