reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ;-) zaleta mojej przychodni sa zapisy na konkretna godzine... przyjechalismy - nikogo nie bylo to poszlo szybciorem ;-)
Monia w koncu polubila swoja pania doktor - nie zeby tak bezinteresownie...w piatek dostala naklejke wiec i w poniedzialek, i dzisiaj od drzwi juz pokazywala na pudelko z naklejkami ;-) no i w koncu przy osłuchiwaniu jest bloga cisza :-D

no i ze złobka w poniedzialek nici... nadal mamy astmatyczne zmiany w oskrzelach :-( jest singulair dla dzieci od 6 miesiaca zycia ale nie est on refundowany i kosztuje... 140 zł za miesieczna kuracje... a caly wic w skutecznosci to dlugotrwala terapia....aaaaaaaaaaa wrrrrrr

Dobra...tsunami spi to ja lece walczyc z balaganem i garami ;-) milego ;-)

ojjj... sie nam Madzia uniosla... ciiiiiiicho bo dzidzie wystraszysz mama ;-)

reklama
nie no Madzia...zaniemowilas i mnie na kawe zapraszasz? :-D :-D
ja lapka mam ale wi-fi to juz nie :-D
ale wiesz co? moglybysmy sobie SMSowac albo za pomoca znikopisow sie komunikowac siedzac na jednej kanapie :-D

Favola a co my jesteśmy alfa i omega? jak nikt ci nie odpowiedział to znaczy,ze nie wie,bądź nie jest pewien,a ty odrazu z pretensjami.Wydaje mi się ,że traktujesz nas nieco bezczelnie pisząc posty typu "odpowiedzcie mi natychmiast".Sorki,ale tak to właśnie brzmi.
Ja nie miałam ani świnki ani odry ani różyczki,bo byłam szczepiona.Wydaje mi się,że jakby szczepionki nie były skuteczne to by ich po prostu nie stosowano.
Co do reakcji uczuleniowych typu zaczerwienienie to mogą być-wiadomo.
Natomisat wiem,że zdarzają się poważne skutki uboczne.Znajomego synek po szczepieniu na MMR strasznie zachorował,ale to przez to,ze miał zmutowany jakiś gen i ta szczepionka to pogorszyła.Dzieciak już kilka razy był jedną nogą na tamtym świecie.Zresztą jakby któraś była chętna oddać swój 1% podatku to jest na 24opole ogłoszenie Maciuś Rak się nazywa.
No ale słyszy sie też jakie zpustoszenie sieją w organizmie np pneumo czy meningokoki.Także ryzyk fizyk.Wydaje mi się,ze zaszczepienie wiąże się z mniejszym ryzykiem niż nie szczepienie.
Mój MAciek był szczepiony na wszystko oprócz ospy-również na te nieobowiązkowe

Kamea super,ze już po rehabilitacji:tak:
Ifill dzięki;-)

no i po co sie burzysz? alfa i omega nie. ale matki tak. a kazda mama interesuje sie kazda rzeczą ktora dotyczy jej dziecka.:)
ale po co te nerwy? nie rozumiem.
musze chyba zmienic sposob pisania bo wszystko odbieracie jako ATAK ZŁOO AAAAA hehe. spokojnie. pytam tylko.
bo co mam pisac. ze dzis kupilam gotowa mrozona pizze bo nie chce mi sie gotowac? bo spocilam się jak mops idac do tesco no i,ze mala dzi s wkoncu oparla się rekami lezac na brzuchu? no tak to musze zapisac sobie w notatniku bo ciagle lezac na brzusiu robila samolot :D

a no i chmura z Japoni ma przejsc nad Polską jutro :-p

Ostatnia edycja:
No na przykład.O takich rzeczach też sobie piszemy,a nie tylko "powiedzcie to","odpowiedzcie mi",nie no ty tylko pytasz,właśnie tylko pytasz.100 razy ciekawsze są postępy dzieci niz przejmowanie się i pogrążanie tematu skutków ubocznych.Każde leki i niemal wszystko co w dzisiejszyh czasach jemy może powodować skutki uboczne.Nad mrożoną pizzą też się zastanów.
Po co się nakręcać.
Ja sie wcale nie burzę,ale Ty chyba nas specjalnie tu podjudzasz.

O...to ja wam napiszę o dupie marynie i zmienie temat......Domek zgubił teczkę, przyszedł do domu bez.....myślicie że ma to zwiazek z tym, że obcięłam mu wczoraj jego dłuuugie hery?:-p:-p

ej nie podjudzam tylko jestem ciekawa tego, wiem,ze wszystko jest w chemi..nawet pieprzone warzywa ktore chce kupic by zrobic dziecku marchew jest chemiczne bo nie mam swojego kawalka ogrodka by sobie dziubac.
ciezko mi tu pisac o wlasnie tego typu *******ach jak mrozona pizza bo to dla mnie malo wazne by dzielic sie z kims na ten temat..hehe

a znowu tez wszystkie macie juz duze dzieciaczki i ciezko mi wkrecic się w ten temat jak ja mam takiego oseska malego. ;/

aaa czuje sie niezrozumiana,nie kochana buuu :(:(

w tych kropkach miao byc napisane terefere :p

reklama
Do góry