Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Kamea to świetnie, ja tez nie moge się juz doczekac dnia kiedy pojedziemy na nasza ostatnia rehabilitację. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to pytaj lekarzano dobra...zatem szczepionka ma chornic przed zachorowaniem zatem czemu wszyscy choruja na odre swinke rozyczke? czy szczepionka ma zmniejszyc ewentualne zachorowanie?
po ostatnim szczepieniu corce wyskoczyla wysypka w miejscu szczepien lekarka zbagatelizowala problem...zapytalam czy to nie moze uczulenie na jakis skladnik z szczepionki...wysmiala mnie.
miala prawo? a jesli jest uczulona? a jesli przy kolejnym szczepieniu pojawi sie ten sam problem? a jesli to moze doprowadzic do czegos gorszego? panikuje? a moze jestem mamą ktora dmucha na zimne? i przejmuje sie? mam prawo? mam.
co z autyzmem? niech mi ktoras wyjasni? bo odsylanie mnie do innych stron jest przykladem waszej niewiedzy wlasnie na temat spraw o ktore pytam. jesli ktoras odiberze to jak atak trudno jej problem. pytam pytam pytam i chce pytac bo chce wiedziec. nie naskakuje.
Wiesz zależy od dnia, raz uda się bez płaczu prawie całą sesją a raz tylko go dotknie to juz ryk. Rehabilitantka go teraz pionizuje :-)A jak Nikoś znosi rehabilitację? U nas końcówka była tragiczna. Kuba był już wtedy tak silny, że ciągle mi się wyrywał. Potrzebował pomocy drugiej osoby, żeby go utrzymać w odpowiedniej pozycji, a i tak mi się w końcu wyrwał. Nawet rehabilitantka już sobie nie radziła z nim i widziałam na ostatniej wizycie u niej, że już jej nerwy puszczały gdy nie mogła utrzymać Kubę. Mam nadzieję, że Wy też niedługo zakończycie ćwiczenia. Nad czym obecnie pracujecie?
no dobra...zatem szczepionka ma chornic przed zachorowaniem zatem czemu wszyscy choruja na odre swinke rozyczke? czy szczepionka ma zmniejszyc ewentualne zachorowanie?
po ostatnim szczepieniu corce wyskoczyla wysypka w miejscu szczepien lekarka zbagatelizowala problem...zapytalam czy to nie moze uczulenie na jakis skladnik z szczepionki...wysmiala mnie.
miala prawo? a jesli jest uczulona? a jesli przy kolejnym szczepieniu pojawi sie ten sam problem? a jesli to moze doprowadzic do czegos gorszego? panikuje? a moze jestem mamą ktora dmucha na zimne? i przejmuje sie? mam prawo? mam.
co z autyzmem? niech mi ktoras wyjasni? bo odsylanie mnie do innych stron jest przykladem waszej niewiedzy wlasnie na temat spraw o ktore pytam. jesli ktoras odiberze to jak atak trudno jej problem. pytam pytam pytam i chce pytac bo chce wiedziec. nie naskakuje.