reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Magda czytałam i mi też ciśnienie podniosła
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
dlugo macie juz tu z ta aga?? czemu poprostu nie napiszecie zeby ja zablokowali??
agnieszka...24
No wlansie to samo chcialam napisac..wiesz,kazda kobita inaczej przechodzi ciaze...moze jej tak wlasnie odbija
Arogo
Fanka BB :)
Magda, no widzisz;-) co możemy na to, że lubimy pieprzyć;-):-)
Arogo no znam ten ból;-)
Agnieszka tak hormony hormonami,ale kurcze żeby aż tak mi sie wydaje,ze to po prostu brak kultury i głupota,sorry ale inaczej tego sie nie da nazwać
Wykopcie mnie juz stąd,bo ja mam liczyć naprężenia termiczne w betonie a jestem w czarnej du...
Agnieszka tak hormony hormonami,ale kurcze żeby aż tak mi sie wydaje,ze to po prostu brak kultury i głupota,sorry ale inaczej tego sie nie da nazwać
Wykopcie mnie juz stąd,bo ja mam liczyć naprężenia termiczne w betonie a jestem w czarnej du...
agnieszka...24
To ja spadam jako pierwsza...klade sie bo padam po dzisiajszym dzionku
jutro znow tu zajrze
dobranoc laseczki
jutro znow tu zajrze
dobranoc laseczki
Arogo
Fanka BB :)
Dobranoc ;-) ja tez spadam, czekam na sm's od rubi, ale ona chyba jeszcze z dziećmi walczy ;-)
reklama
no to pa,ja tez sie zaraz do domu montuję,oczy mi sie juz kleją,jak wpadne do domu to chyba pójde spac w opakowaniu;-)
Juto znów na 14,ale nie pospie,bo trzeba zucha do żłobka zebrac i jadę auto zarejestrowac w końcu
Juto znów na 14,ale nie pospie,bo trzeba zucha do żłobka zebrac i jadę auto zarejestrowac w końcu