reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Magda no co Ty, to żaden problem, wsiadam do auta pod blokiem i potem wysiadam pod blokiem:tak: ogrzewanie mi działa, więc nie zmarznę(my);-) dzwoń jakby Cie nikt nie odwiózł i nawet sie nie wygłupiaj, bo inaczej :angry: poza tym, ja siedze w domu od 3 dni i bardzo chętnie się z niego, chociaż na chwilę, pod jakimś pretekstem wyrwę;-)

reklama
Bry :-)

witam kolejną Agnieszke :-) fajnie ze sie nie wystraszylas :-)

dziewczyny - kiermasz na Krakowskiej ruszył :-) a ja sierota nie popatrzylam czy jest budka z chlebem na zakwasie...

Ło jesuuuu siedzę nad projektem i żeby mi sie jeszcze tak chciało,jak mi sie nie chce.Help niech mnie ktos odwiedzi,bo sama tu zwariuje,albo da kopa w du.. żebym sie do roboty zabrała:-p.

agnieszka...24 mój tez z lipca ale 2008,fajne te nasze lipcowe chłopaki nie? no dobra,inne też;-):tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny juz wiemn co mialyscie na mysli piszac o tej wariatce...przeczytalam kilka stron do tylu i widzialam co ta AGA wypisywala...szkoda slow...lepiej nie zwracac uwagi na nia to jej sie w koncu znudzi pisanie.

Madzia odwroc sie to kopne ;);):D

Dziewczyny nie ciagnie was do 2giego dzidziusia?? bo mnie jakos tak bierze od niedawna na nastepne :D;)

agnieszka 24 mój Patryk jest z sierpnia 2009;-) ale jest tak wielki jakby był z sierpnia 2008:-D No i Patryk to moje drugie dziecko;-) Dominik ma 4 latka za kilka dni;-)
Magda i jak wracasz do domu???

Agnieszka no mnie właśnie ciągnie:sorry2: i dzisiaj własnie odwazylam sie i umówiłam się z chirurgiem na wyjęcie implantu antykoncepcyjnego:-p
Arogo chyba tato po mnie przyjedzie,takz espokojnie możesz pić winko;-)

ja chyba tez bede sie starac ;)
MADZIU bedziemy sie wspierac :) tylko musze z Danielem najpierw obgadac :D

A co to za implant antykonc.?? nie slyszalam o czyms takim :O

AROGO moj jonek tez duzy :) i ciezki ;) twoj tez taki zlosnik?? moj sie okropny ostatnio zrobil...zawsze bardzo spokojny a teraz umie pokazac kto tu rzadzi :D;)

nie nie nie! Arogo - nie pij winka bo Cie potem nie zrozumiem! :-D
ja wlasnie ide klas Monie, Jasiek w tym czasie sie bedzie inhalowal - za godzine bede gotowa do rozmowy :-)

reklama
Agnieszka ja mam implant podskórny w ramieniu,zakładałam za granica.A z ta ciążą to sie trochę czaję,bo nie jestem pewna,czy znów chcę po nocach balować.Mój młody dopiero niedawno zaczął przesypiac całe noce i co znów mam sie nie wysypiać:confused::sorry2:A w ogóle to wydaje mi sie ,ze jestem zbyt nerwowa przy jednym a co dopiero przy dwójce,ale z drugiej strony to nie chciałabym zbyt duzej róznicy wieku.No i pod koniec stycznia mam dostać umowę na stałe w pracy i w sumie na to tylko czekam:tak:

Rubi,Arogo co za konszachty uprawiacie?

Do góry